6 Aralık 2013 iddaa tahminleri

Kod                                Tahmin
116 Galatasaray – Elazığ = Var   1,70
Yorum=Spor toto süper ligde 4.sırada bulunan Galatasaray evinde son sıradaki Elazığ takımı konuk ediyor.Ev sahibi Galatasaray hafta arasında oynadığı Türkiye Kupası maçında Gaziantep Belediyespor’u penaltılarla geçti.Genel anlamda yedek bir kadro ile mücadele ettiler.Yinede zayıf rakiplerine karşı üstünlük kuramadılar.Ancak penaltılarda kazanabildiler. Elazığ takımı da geçtiğimiz hafta sahasında Bursa’ya kaybetti.Ligdeki kötü gidişat devam ediyor.Hafta arasında Kupa maçında deplasmanda Bandırmaspor’u mağlup edip tur attılar. Bursa karşısında yenilmelerine rağmen rakiplerinden çok daha üstün oynadıklarını söylemek istiyorum.Ancak olmadı şanssızlıklarını kıramadılar.Ev sahibi Galatasaray aldığı sonuçlarla ligde üst sıralarda tutunmasına karşı son oynadıkları karşılaşmalarda futbol olarak takımı yeterli bulmuyorum.Rakipleri ne kadar güçsüz görünse de defanstaki arayış ciddi zafiyetlere yol açıyor.Bu karşılaşmada şiddetle puana ihtiyacı olan Elazığspor’un da gol bulacağına inanarak karşılıklı gol var seçeneğini öneriyorum.

127 Nürnberg – Mainz = 1    2,20
Yorum=Almanya Bundesliga’da 17.sırada bulunan Nürnberg evinde 8.sıradaki Mainz’ı ağırlıyor.Ev sahibi Nürnberg takımının ligde henüz galibiyeti bulunmuyor.Son oynadıkları karşılaşmada deplasmanda Leverkusen’e farklı kaybettiler.Artık bir yerden başlamaları gerekiyor.Evlerinde kazanıp toparlanmaları ve lige tutunmaları gerekiyor.Mainz takımı da geçtiğimiz haftada evinde Dordmund’a kaybetti.Hafta arasında iki ekipte kupa maçı oynamadı.Bu zorlu mücadelede ev sahibi Nürnberg’in yüksek orandan galip geleceğine inanıyorum.

126 Marsilya – Nantes = 1     1,75
Yorum=Fransa Liginde üst sıraları zorlayan iki takımın mücadelesinde Marsilya evinde Nantes’i konuk edecek.Ev sahibi Marsilya hafta arasında Lille deplasmanından 90+2’de yediği gol ile 1-0 mağlubiyetle ayrılmıştı.Genel anlamda maça ortaklardı.1 puanı son anda kaçırdılar.Nantes takımıda evinde zorlanmasına karşı Valenciennes’i 2-1 yenmeyi başardı.Üst sıralardan kopmak istemeyen iki ekip de saha ve seyirci avantajını kullanacak olan Marsilya’yı bir adım önde görüyorum.

102 Krosnodar – Cska Moskova = Var     1,60
Yorum=Rusya Liginde üst sıraları zorlayan iki takımın maçında Krosnodar evinde Cska Moskova’yı konuk ediyor.Ev sahibi Krosnodar takımı ligde sürpriz galibiyetlere imza atan bir görüntü çiziyor.Geçtiğimiz hafta deplasmanda Kryla Sovetov takımına mağlup oldular.Genel anlamda iyi oynadıklarına inanıyorum.Fakat bir türlü golü bulamadılar.Cska Moskova takımı da geçen sezonki gibi şampiyonluk yarışından kopmak istemiyor.İki takımında gol yollarında zorlanmadığını ve hafta arasında Cska’nın Avrupa’da kritik bir sınav vereceğini düşünerek karşılıklı filelerin havalanacağına inanıyorum.

108 Nordsjaelland – Odense = 1    1,80
Yorum=Danimarka liginde 10.sırada bulunan Nordsjaelland takımı evinde 5.sıradaki rakibi Odense’yi konuk edecek.Nordsjaelland takımı ligde bir ara toparlanmasına karşı son 2 hafta bocaladılar.Ancak aralarındaki sıralama farkı çok olmasına karşı puan farkı sadece 2 puan. Ligde genel olarak çok büyük bir kopma yok.Odense takımı da geçtiğimiz hafta Aarhus’u farklı yendi.Bu karşılaşmada ev sahibi Nordsjaelland takımının saha ve seyircisini de arkasına alarak galibiyete uzanacağını düşünüyorum.

103 Villereal – Elche = 1     1,35
Yorum=Ne kadar oran olarak cazip görünmese de kısıtlı fikstürden seçilebilecek bir karşılaşmada bu maç olacak.İspanya Lig kupası ilk maçında Villereal evinde Elche’yi ağırlıyor.Ev sahibi Villereal’in form durumunu hepimiz biliyoruz.Ne kadar geçen hafta son dakikada Malaga’ya 1 puan verseler de oyun anlamında iyi olduklarını düşünüyorum.Elche takımı da geçtiğimiz hafta Atletico Madrid’e kaybetmişti.Tabi bunlar lig maçları.Karşılaşma öncesi Elche takımında önemli 4 ismin forma giyemeyecek olması büyük eksik.Bu karşılaşmada ev sahibi Villereal’in kazanacağını düşünüyorum.

132 Motherwell – Celtic = 2,5 üstü   1,50

Yorum=İskoçya’da 3.sıradaki Motherwell takımı evinde lider Celtic’i ağırlıyor.Ev sahibi Motherwell takımı ligde son karşılaşmasında deplasmanda alt sıralarda bulunan Kilmarnock’u mağlup etmeyi başarmıştı.Kupada da Albion Rovers’e mağlup olarak elendiler.Lider Celtic’de evinde şampiyonlar ligi maçında Milan’a kaybedince Avrupa’da hedefleri kalmadı.Bununda acısını Hearts deplasmanında kupa maçında 7-0 kazanarak çıkardılar. Morallerin tekrardan yükseldiğini düşünüyorum.Gollü bir karşılaşma bekliyorum.Tercihim 2,5 üst seçeneğinden yana olacak.

0 Yorum "6 Aralık 2013 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate