10 Aralık 2013 iddaa tahminleri

Kod                                            Tahmin
518 Real Sociedad – Leverkusen = 2    1,70
Yorum=Şampiyonlar liginde son hafta maçları oynanıyor.A grubunda İspanyol ekibi Real Sociedad evinde Alman temsilcisi Leverkusen’i konuk edecek.Ev sahibi Real Sociedad takımının grupta bir hedefi bulunmuyor.Tamamen prestij niteliğinde bir maça çıkacaklar. Son oynadıkları karşılaşmada Kral kupasında 3.lig takımlarından Algeciras takımı ile deplasmanda 1-1 berabere kalmışlardı.Yedek ağırlıklı bir kadro ile oynadılar.Leverkusen takımı adına kritik bir karşılaşma.Son şampiyonlar ligi maçında Manchester’e karşı farklı kaybetmelerine rağmen ligde iyi toparladılar.Son maçında da deplasmanda Dordmund’u mağlup etmeleri tüm dikkatleri üzerine çekti.Genel anlamda çok fazla iyi oynamamalarına karşı iyi bir sonuç aldıkları ortada.Bu karşılaşmada Leverkusen’in kazanacağı yömnündeyim. Dipnot:İhtimaller dahilinde Shakhtar’ın Manchester deplasmanında mağlup olması halinde Leverkusen’e beraberlik yetecek.

514 Kopenhag – Real Madrid = 2     1,30
Yorum=B Grubunda yani temsilcimizin de bulunduğu grupta tur atlamayı garantileyen Real Madrid temsilcimizin berabere kalması yada kaybetmesi durumunda Uefa şansı bulunan Kopenhag deplasmanına konuk oluyor.Ev sahibi Kopenhag takımı hafta sonu ligde Vestsjaelland takımını yenip çıkışını sürdürdü.Kötü bir lig başlangıcı ardından son haftalarda alınan sonuçlar yüzleri güldürüyor.Real Madrid de kral kupasında 3.lig takımlarından Xativa ile deplasmanda golsüz berabere kalmıştı.Kadro olarak yedek ağırlıklı bir kadro ile sahadalardı.Ancak bu karşılaşmada görüyoruz ki Ronaldo gibi Bale gibi önemli isimler maç kadrosuna dahil edilmiş.Anlaşılan o ki Ancelotti takımının turu garantilemesine rağmen prestij olarak bu maçı kazanmak istiyor.Bu karşılaşmada Real Madrid’in galibiyete ulaşacağını düşünüyorum.

515 Galatasaray – Juventus = Var    1,40
Yorum=Temsilcimiz Galatasaray evinde İtalyan temsilcisi Juventus’u konuk ediyor. Öncelikle temsilcimiz Galatasaray’a galibiyetten başka bir sonuç tur attırmıyor.Yani bu karşılaşmada herhangi bir beraberlik veya mağlubiyet halinde Juventus takımı bir üst tura adını yazdıracak.Galatasaray Cuma akşamı oynadığı Elazığ karşısında 2-0’lık skorla sahadan galibiyetle ayrılmıştı.Stratejinin değiştiği gözlerden kaçmadı.Mancini yeni bir taktik deniyor. Juventus karşısında da muhtemel olarak bu taktik ile sahaya çıkacak(3-5-2).Sneijder’in oynaması bekleniyor.Juventus takımı da ligde dolu dizgin yoluna devam ediyor.15 haftası geride kalan İtalya liginde lider durumdalar.İki takım açısından da zor geçecek bu karşılaşmada karşılıklı gollerin olacağı yönündeyim.

513 Benfica – Psg = 1    1,80
Yorum=C Grubunda Portekiz temsilcisi Benfica liderliğini garantileyen Psg’yi konuk edecek. Ev sahibi Benfica’nın durumu tamamen Olimpiyakos’un mağlup olmasına bağlı.Aslında zor karşılaşma.Sonuç olarak diğer bir açıdan bakarsak Olimpiyakos evinde grupta bir hedefi kalmayan Anderlecht’i konuk edecek.Tabii ki futbol bu.Her türlü sonuca gebe.Neyse konumuza dönelim.Benfica takımı ligde son maçında Arouca ile berabere kaldı.Beklenmeyen bir sonuçtu.Psg takımı da ligde gayet formda.Fakat grubu garantiledikleri için önemli isimlerin maç kadrosuna dahil edilmemesi bu Portekiz deplasmanında işlerin kolay olmayacağını gösteriyor.Psg’de Alex,Thiago Silva,Verratti,Van der Wiel ve İbrahimoviç maç kadrosuna alınmadı.Bunların kadroya alınmadığını düşünerek Cavani’nin de yedek oturacağını da varsayıyorum.Bu karşılaşmada tur atma şansı az da olsa ev sahibi Benfica’yı en azından prestij olarak da bir adım önde görüyorum.

512 Bayern Münih – Manchester City = 1    1,30
Yorum=D grubu lideri Alman temsilcisi Bayern evinde 2.sıradaki rakibi Manchester City’i ağırlıyor.Ev sahibi Bayern takımının lider olarak gruptan çıkması için galibiyet-beraberlik veya 2 farklı mağlubiyetler yetiyor.Münih takımı form olarak gerçekten mükemmel bir ivme yakaladı.Bundesliga’da namağlup liderler.Geçtiğimiz hafta sonunda da Werder Bremen deplasmanında Robben’in olmamasına karşı 7-0 gibi ezici bir skorla kazanması ligdeki bütün takımlara oldukça gözdağı verdi.Grupta da 5’te 5 yapmaları son şampiyonlar ligi şampiyonunu en güçlü şampiyon adaylarından biri yapıyor.İlk karşılaşmada İngiltere’de 3-1 Bayern kazanmıştı.Manchester City takımı da geçtiğimiz hafta sonu Sothampton deplasmanında 1-1 berabere kalmıştı.Maçı kazanma adına çokta bir şeyler yaptıklarını söyleyemeyeceğim.Tabii ki  şampiyonlar ligi maçları farklı havalarda oynansa da Bayern’in rakibini yeneceğini düşünüyorum.Alternatif olarak Var seçeneği muhtemel olarak da handikaplı Münih galibiyeti kaçınılmaz duruyor.

519 Plzen – Cska Moskova = 1    2,10

Yorum=D grubu bir diğer karşılaşmada da henüz puanla tanışamayan Çek temsilcisi Plzen ile Avrupa Liginde yoluna devam etmek isteyen Cska Moskova arasında oynanacak.Ev sahibi Plzen takımı son maçında Manchester City’ye 4-2 kaybetmesine rağmen istekli bir görüntü verdi.Son lig maçında da evinde Pribram’ı yendiler.Ligde 2.konumdalar.Cska Moskova ise ligde iyi gitmiyordu.Geçtiğimiz hafta ilk yarısı tamamlanan Rus liginde deplasmanda Krosnadar’a 1-0 mağlup oldular.Ligde 5.sıradalar.İlk karşılaşmanın da 3-2 bittiğini hatırlatmak gerekiyor.Yani Plzen takımına tek farklı galibiyetlerden 1-0 ve 2-1lik galibiyetler Avrupa Ligine gitmesine yetecek.Ayrıca Cska’da sakatlığı süren golcü Doumbia dışında defansın önemli isimlerinden Fernandes ve Berezutsky’nin olmayışı bu zorlu karşılaşmada takımı etkileyecektir.Bu karşılaşmada ev sahibi Plzen’in zorlansa da gruptaki ilk galibiyetine ulaşacağına inanıyorum.Tercihim ev sahibinden yana olacak.

0 Yorum "10 Aralık 2013 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate