18 Aralık 2013 iddaa tahminleri

Kod                             Tahmin
492 Austria Wien – Ried = 1   1.50
Yorum=Avusturya’da 4.sırada bulunan Wien evinde bir basamak altında olan rakibi Ried’i konuk edecek.Ev sahibi Austria Wien takımı hatırlayacağımız gibi Avrupa defterini kapatmıştı.Hafta sonu da kötü bir futbol ile deplasmanda Salzburg’a farklı mağlup oldular.1 de cezalı oyuncu verdiler.Takımın en fazla gol atan 2.oyuncusu.Şartlar iyi gözükmüyor.Ancak takım kupada da yoluna devam edemiyor.O yüzden bundan sonraki kalan maçlar lig açısından çok önem taşıyor.Ried takımı da geçtiğimiz hafta sonunda evinde Wolfsberger’e mağlup oldu. 2 haftadır kaybediyorlar.Onlarda önemli bir orta saha oyuncularını kaybettiler.Bu maçta ev sahibi Austria Wien’in saha ve seyirci avantajını iyi kullanarak galibiyete uzanacağına inanıyorum.

493 Sturm Graz – Rapid Wien = Var    1.45
Yorum=Avusturya Liginde bir diğer karşılaşmada Sturm Graz ile Rapid Wien arasında olacak.Ev sahibi Sturm Graz takımı bir türlü istenilen düzeye gelemedi.Son oynadığı karşılaşmasında hafta sonu Grodig ile berabere kaldılar.Genel anlamda kötü olsalar da en azından yenilmemeleri ilersi için umut vericiydi.Rapid Wien takımı da ligde bir ara form tutsa da son 3 karşılaşmada bocalamış gözüküyor.Tabii ki Avrupa Liginde mücadele ettiklerini de unutmamak gerekiyor.Ancak elendiler.Son maçlarında Wiener Neustand takımına karşı evlerinde golsüz berabere kaldılar.İlk yarıda kötü oynamalarına karşı 2.yarıda kontrolü ellerine almalarına rağmen bir türlü istenilen golü bulamayınca 1 puana razı oldular.Bu karşılaşmada iki ekibinde skor üreteceğine inanarak karşılıklı filelerin havalanacağı yönündeyim.

475 Levadiakos – Panathinaikos = 2    1.80
Yorum=Yunanistan Liginde 13.sırada bulunan Levadiakos evinde 4.sıradaki Panathinaikos’u konuk edecek.Levadiakos takımı ligde genel anlamda evinde galip geliyor.Zaten deplasmanda henüz galibiyet alamamışlar.Futbol olarak evlerinde de o kadar da iyi oynadığı söylemez. Genel anlamada skor olarak istediklerini aldıkları ortada.Gol bulduktan sonra iyi defans yapıyorlar.Panathinaikos takımı da hafta sonunda evinde Atromitos’a kaybetti.İki yarıda da iyi olduklarını düşünüyorum.Fakat bir an konsantrasyon kaybı onlara pahalıya patladı.Ligde eski günlerine dönmek için elinden geleni yapan Panathinaikos’un bu deplasmanda zorlansa da kazanacağını düşünüyorum.

482 Steau Bükreş – Astra Giurgiu = 1     1.65
Yorum=Romanya Liginde 3.sırada bulunan Steau Bükreş evinde lider Astra Giurgiu takımını ağırlıyor.Ev sahibi Bükreş takımı Avrupa defterini kapatmıştı.Son oynadığı maçta deplasmanda Ceahlul’u yenerek üst sıralar için umut verdi.Zaten ligde 3 karşılaşmaları da eksik.Ama bu Ceahlul galibiyeti onlar adına iyi bir dönüş oldu.Astra Giurgiu takımı da ligde iyi gidiyor.En yakın takipçisi Petrolul ile aralarında 4 Bükreş ile de 7 puanlık bir fark var.Bu karşılaşmada seyirci avantajını da arkasına alacak olan Steau Bükreş’in kazanacağı yönündeyim.Alternatif tercih olarak da 2.5 gol üstü seçeneği iyi duruyor.

503 Evian TG – Bastia = 1     1.85
Yorum=Fransa Lig kupasında Evian takımı evinde Bastia’yı konuk edecek.Ligde alt sıralarda bulunan ev sahibi Evian takımı geçen sezon hatırlayacağımız gibi bir kupa takımı olduğunu göstermişti.Finale kadar yükselip Bordeaux takımına mağlup olmuşlardı.Bu sezonda aynı başarıyı Lig kupasında tekrarlamak isteyeceklerdir.Önceki turda deplasmanda Guingamp’ı elemişlerdi.Bastia takımı da bir önceki turda evinde Ajaccio takımını elemeyi başardı.Genel anlamda ligde iç sahayı daha iyi kullanan bir takım görüntüsü çiziyorlar.Deplasmanda henüz galibiyetleri bulunmuyor.Ayrıca bu karşılaşma öncesi sakat,cezalı ve kadroya alınmayan 7 tane as oyuncusu forma giyemeyecek.Ev sahibi Evian takımının kazanacağını düşünüyorum.

478 Alkmaar – Heerenveen = Var   1.35
Yorum=Hollanda kupasında ligde üst sıralara tırmanma mücadelesi veren iki ekip karşı karşıya geliyor.Ev sahibi Alkmaar takımı ligde son maçlarda iyi gitmiyor.Avrupa liginde de yollarına devam ediyorlar.Fakat lige aynı başarıyı son 3 karşılaşmada yansıtamadılar.Geçen sezonunda bu kupanın şampiyonu olduklarını unutmamak gerekiyor.Heerenveen takımı da Cuma günü oynadığı maçta Zwolle deplasmanında kazanmayı başardılar ve iyi toparladılar. İlk turda da Twente gibi güçlü bir ekibi elediklerini unutmamak gerek.İki ekibinde saldıracağı bu karşılaşmada karşılıklı filelerin havalanacağını düşünüyorum.

500 Tottenham – West Ham = 1    1.35
Yorum=İngiltere Lig kupası çeyrek final mücadelesinde Tottenham evinde WestHam’ı konuk edecek.Tottenham takımı hafta sonunda evinde beklenmeyen bir mağlubiyet aldı.Mağlubiyet beklenirdi belki de evlerinde Liverpool’a karşı 5-0 kaybetmeleri ciddi şekilde moral bozukluğuna sebep oldu.West Ham takımı da evinde Sunderland ile golsüz berabere kaldı. Ligde alt sıradalar.Tottenham açısından taraftarıyla barışma maçı olarak görüyorum.Ev sahibi Tottenham’ın kazanacağı yönündeyim.

0 Yorum "18 Aralık 2013 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate