14 Aralık 2013 iddaa tahminleri

Kod                                          Tahmin
177 Elazığspor – Antalyaspor = 1-0 (ç)    1,49
Yorum=Spor Toto Süper Ligde son sırada bulunan Elazığ evinde 11.sırada bulunan rakibi Antalya’yı konuk ediyor.Elazığ ligde 10 maçtır kaybediyor.Son oynadıkları Galatasaray maçında da deplasmanda 2-0 kaybettiler.Artık biran önce toparlanmaları ve puan almaları gerekiyor.Ligin ilk yarısının bitmesine 3 hafta kaldı.Zaten haftaya Beşiktaş deplasmanına konuk olacaklar.O yüzden bu karşılaşmayı önemseyip saldıracaklarını düşünüyorum.Antalya takımı ise geçtiğimiz hafta evinde Kasımpaşa’dan 1 puan almıştı.Bu zorlu karşılaşmada şiddetle puana ihtiyacı olan Elazığspor’un direneceğini düşünerek yenilmeyeceğine inanıyorum.

151 Manchester City – Arsenal = 1      1,60
Yorum=İngiltere Premier Liginde üst sıraların mücaledesinde Manchester City evinde lider Arsenal’ı ağırlıyor.İki ekipte hafta içinde şampiyonlar ligi maçı oynayıp ikisi de deplasmana gitti.City takımı deplasmanda özellikle 2.yarıda buldukları gollerle Bayern Münih gibi güçlü bir takımı mağlup etmeyi başardı.1 gol daha atabilselerdi gruptan lider olarak çıkmaları içten bile değildi.Yinede moralleri oldukça yükseltti bu galibiyet.Aynı şekilde lige de yansıtmak isteyeceklerdir.Arsenal takımı da Napoli deplasmanında 2-0 mağlubiyet ile döndü.Onlarda eğer 1 gol daha yeselerdi yani Napoli takımı 2-0’ı 90+lar da değil de daha erken bulsaydı belki de Arsenal takımına Avrupa Ligi yolu görülecekti.Futbol olarak kötü oynadıkları bir karşılaşma idi.Sonuç olarak bu karşılaşmada ev sahibi Manchester City takımının galibiyete uzanıp lider Arsenal ile arasındaki puan farkını 3’e indireceğini düşünüyorum.

186 Chelsea – Crystal Palace = 1 (h)    1,40
Yorum=Ligde 3.sırada yer alan Chelsea evinde alt sıralarda bulunan Crystal Palace takımını konuk edecek.Son maçlara baktığımızda ev sahibi Chelsea’nın kendinden güçsüz ve alt sıralarda bulunan rakiplere karşı ciddi zorlanmalar yaşadığını görüyoruz.Genel olarak atmakta zorlanmayan bir takım görüntüsü varken son 2 karşılaşmada yemekte de zorlanmayan bir takım görüntüsü çizdiler.2 maçta 6 gol yemek işlerin yolunda gitmediğinin sinyallerini verdi. Ancak hafta arasında gol yemeden kazanılan Steau Bükreş karşılaşması moralleri yükseltmiş durumda.Daha farklı bir sonuçta ortaya çıkabilirdi.Fakat maç 1-0 sona erdi.Crystal Palace takımı da evinde son 2 lig maçını kazanarak iyi bir seri yakaladı.West Ham maçında çok iyi olmasalar da Cardiff’e karşı iyi mücadele ettiklerini düşünüyorum.Herşeye rağmen Crystal Palace takımının deplasmanda gol atmakta zorlandığını düşünerek Chelsea’nın rahat kazanacağına inanıyorum.

188 Newcastle United – Southampton = Var    1,55
Yorum=Premier Ligde 7.basamakta bulunan Newcastle bir basamak altında bulunan Southampton’u konuk ediyor.Newcastle takımı son oynadığı maçta deplasmanda Manchester United’i mağlup etmeyi başarmıştı.Genel anlamda iyi mücadele ettikleri gözden kaçmadı. Evlerinde de genel anlamda gol atmakta zorlanmadıkları ortada.Southampton takımı da geçtiğimiz hafta evinde Manchester City’den 1 puan almayı başardı.Onlarında iyi mücadele ettiğini düşünüyorum.Bu karşılaşmada gol yollarında zorlanmayan iki ekibinde karşılıklı gol yada goller bulacağı yönündeyim.

179 Bayern Münih – Hamburg(2h) = 1     1,50
Yorum=Almanya Bundesliga’da lider Bayern Münih evinde 13.sırada bulunan Hamburg’u ağırlayacak.Ev sahibi Bayern Münih hatırlayacağımız gibi geçtiğimiz hafta Werder Bremen’i deplasmanda 7-0 gibi ezici bir skorla yenmişti.Hafta arasında da şampiyonlar liginde taraftarı önünde Manchester City’e 2-0 öne geçmelerine karşı 3-2 boyun eğmişlerdi.O mağlubiyetin ardından bu maçın önemi sanki biraz daha arttı.Hamburg takımı da geçtiğimiz hafta evinde Augsburg’a mağlup oldu.Oyun anlamında futbol olarak rakiplerine göre aşağıda kaldılar.Bu karşılaşmada ev sahibi Bayern Münih’in farklı kazanıp sezonun ilk yarısını galibiyetle bitireceğini düşünüyorum.

288 Barcelona – Villereal = Var    1,70
Yorum=İspanya La Liga’da lider Barcelona evinde 5.sıradaki rakibi Villereal’i konuk edecek. Ev sahibi Barcelona’da Viktor Valdes,Affelay,Cuenca ve Lionel Messi sakatlığından dolayı yine yoklar.Bunların dışında Adriano’nun da kart cezası sebebiyle forma giyemecek.Dani Alves’in ise tekrar forma giymesi bekleniyor.Son lig maçında alınan Atletic Bilbao yenilgisinin ardından kral kupasında Cartagena ve hafta arasında Celtic’e karşı alınan farklı galibiyetler moralleri biraz olsun düzeltti.Villereal takımı da son lig maçında Malaga ile berabere kalmıştı.Geçen hafta kupa maçında evinde Elche takımı ile de  2-2 berabere kalarak işi rövanşa bırakmış oldu.Hafta arasını boş geçmek yerine hazırlık maçı yapan Villereal takımı güçsüz rakibi Mitra Kuka takımını 13-0 yenmeyi başardı.Genel anlamda gol yollarında sorun yaşamadığını düşündüğüm iki ekibin maçında karşılıklı filelerin havalanacağına inanıyorum.

285 Guingamp – Monaco = 2     1,65
Yorum=Fransa Liginde 9.sırada bulunan Guingamp evinde 2.sıradaki rakibi Monaco’yu konuk ediyor.Guingamp takımı 2 haftadır galip gelemiyor.Geçtiğimiz hafta Valenciennes takımı ile 1-1 berabere kalmışlardı.2.yarıda oyunu ele almalarına rağmen dakika 70’de beraberliği sağladıktan sonra bir türlü galibiyet golünü bulamadılar.Monaco takımı da ligde iyi bir grafik çizmeye başladı.4 haftadır kazanıyorlar.Geçtiğimiz hafta evinde Ajaccio takımını 1-0 yenmeyi başardı.Tabi daha farklı bir skor bekliyorduk.Ancak fazla pozisyon bulmalarına rağmen farklı kazanamadılar.Genel anlamda Guingamp takımının evinde iyi maçlar çıkardığını görüyoruz.Fakat rakibinden daha güçlü olan Monaco’nun zorlansa da kazanacağını düşünüyorum.

267 Panathinaikos – Atromitos = 1     1,85
Yorum=Yunanistan liginde üst sıraların mücadelesinde Panathinaikos evinde Atromitos’u konuk edecek.Ev sahibi Panathinaikos ligde iyi bir ivme yakaladı.Son 4 maçta mağlup olmadılar.Geçtiğimiz haftada Kallonis deplasmanında alınan 4-0’lık galibiyet moralleri oldukça yükseltti.Atromitos takımı da 3 haftadır kaybetmiyor.Onlarda geçen hafta evlerinde Ofi’yi mağlup etmeyi başardı.Eski günlerine dönmek isteyen Panathinaikos takımının saha ve seyirci avantajını da kullanarak maçı kazanmasını bekliyorum.Oran cazip geliyor.Alternatif tercih olarak da karşılıklı gol var seçeneği mantıklı duruyor.

174 Palermo – Cittadella = 1     1,40
Yorum=İtalya Seri B’de 2.sırada bulunan Palermo takımı evinde alt sıralarda bulunan Cittadella’yı konuk ediyor.Ev sahibi Palermo son maçında yakın takipçisi Lanciano ile berabere kaldı.Zorlu deplasmandan 1 puan çıkardılar.Cittadella takımı da orta sıralarda bulunan Trapani ile berabere kalmıştı.Bu karşılaşmada evinde iyi oynayan Palermo’nun galip gelmesini bekliyorum.

210 Wolverhampton – Milton Keynes = 1     1,55
Yorum=İngiltere 1.lig maçında 2.sıradaki Wolverhampton evinde 12.sırada bulunan rakibi Milton Keynes’i konuk edecek.Ev sahibi Wolverhampton takımı son oynadığı lig karşılaşmasında Peterborough deplasmanında istediğini alamamış ve sahadan 1-0 mağlubiyetle ayrılmıştı.Böylece liderlik koltuğunu da Leyton Orient’e kaptırdılar.Milton Kynes takımı ise ligde 3 maçtır kaybediyor.Geçtiğimiz hafta Fak kupasında alt lig takımlarından Dover Atletic’i eleseler de ligdeki performansları iç açıcı gözükmüyor.Bu karşılaşmada ev sahibi Wolverhampton takımının saha ve seyirci avantajını da kullanarak galibiyete uzanacağını düşünüyorum.

0 Yorum "14 Aralık 2013 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate