1 Aralık 2013 iddaa tahminleri

Kod                                        Tahmin
390 Trabzon – Kayseri Erciyes = 1     1,35
Yorum=Türkiye Süper Liginde 6.sıradaki Trabzon evinde 16.sırada bulunan Kayseri Erciyes’i konuk edecek.Ev sahibi Trabzonspor hafta arası hatırlayacağımız gibi Apollon Limassol’u yenip Avrupa Liginde yoluna devam etmeyi garantilemişti.Moral olarak iyi durumdalar. Erciyesspor’da ligde 2 haftadır kazanarak bir çıkış yakaladı.Son oynadıkları maçta evinde Gençlerbirliğini iyi bir futbol oynayarak mağlup etmeyi başardılar.Ev sahibi Trabzonspor’un taraftarını da arkasına alarak maçı kazanacağını düşünüyorum.

432 Kasımpaşa – Galatasaray = Var   1,40
Yorum=Bu karşılaşmada aslında ilk tercihim Galatasaray dan yana idi.Fakat takımın durumu şu sıralar iyi görünmüyor.Bu net bir biçimde ortada.Ev sahibi Kasımpaşa takımı formda bir dönem yaşıyor.6 maçtır yenilmiyorlar.Bu 6 karşılaşmanın 5’ini kazanmayı başardılar.Son oynadıkları Bursa deplasmanında da kazanmak adına ellerinden geleni yaparak iyi oynamalarına rağmen 1 puan ile yetinmek zorunda kaldılar.Galatasaray takımında son maçta işler düzelmiş gözükse de bu karşılaşmada Dany,Sneijder ve Muslera’nın yokluğu hissedilecek gibi gözüküyor.Hafta arası alınan Madrid mağlubiyeti de moralleri bozmuştu. İki takımında kazanmak adına elinden geleni yapacağını düşünerek karşılıklı filelerin havalanacağına inanıyorum.

400 Hannover – E.Frankfurt = 2     2,50
Yorum=Bundesliga’da alt sıralarda mücadele eden iki takımın maçında Hannover evinde Eintracht Frankfurt’u konuk ediyor.Ev sahibi Hannover takımı 7 haftadır ligde galip gelemiyor.Düşüşte oldukları ve futbol anlamında da iyi olmadıkları ortada.Son oynadıkları karşılaşmada da deplasmanda Hamburg’a mağlup oldular.90.dakikada 10 kişi kalarak bu maç öncesi kritik bir de eksik verdiler.Zaten takımda yeterince eksik varken bu da durumu iyice kötüleştirdi onlar adına.Frankfurt takımı da ligde 8 maçtır galip gelemiyor.Ancak Avrupa’da istediklerini yaptılar ve turu geçmeyi garantilediler.Artık lige dönmeleri gerekiyor.Hafta arasında alınan Bordeaux zaferi onlara bu maç öncesi motivasyon olarak geri dönecektir diye düşünüyorum.Bu karşılaşmada deplasman ekibi Frankfurt’un zorlansa da rakibini yeneceğine inanıyorum.Oran gayet cazip duruyor.

334 Real Betis – Valleceno = 1    1,75
Yorum=İspanya La Liga’da ligin alt sıralarını paylaşan iki takımın maçında son sıradaki Real Betis evinde bir basamak üzerinde bulunan rakibi Valleceno’yu konuk edecek.Real Betis takımı Avrupa Liginde başarılı olsa da ligde aynı başarıyı sergileyemiyor.Geçtiğimiz hafta bizi yanılttı ve Sevilla deplasmanından farklı mağlubiyet ile döndüler.Bir de as takımdan stoperlerinden biri kırmızı kart görerek cezalı duruma düştü.Bir an önce toparlanmaları gerekiyor.Rakipleri Valleceno’nun da iyi futbol oynadığını söylemek güç.Celta deplasmanında şanslı bir galibiyet aldıklarını düşünüyorum.Zaten geçtiğimiz hafta onlarda Espanyol’dan fark yediler.Kalecileri Martinez’in oyundan atılması ile bu hafta karşılaşmaya as kalecisinden yoksun çıkacaklar.Bu karşılaşmada Real Betis’in ne yapıp ne edip maçı kazanmak adına her şeyini ortaya koyacağını düşünerek ev sahibini şanslı görüyorum.

457 Atletic Bilbao – Barcelona = 2    1,40
Yorum=La Liga’da 5.sırada bulunan Atletic Bilbao evinde lider Barcelona’yı ağırlıyor.Ev sahibi Atletic Bilbao hafta başında Malaga deplasmanından 3 puan çıkarmıştı.Genel anlamda iyi mücadele ettiklerini söylemek gerekiyor.Son 2 karşılaşmalarında da iyi oynayarak galip gelmeyi başardılar.Ancak bu sefer rakip Barcelona..Barcelona takımı da sakatlıklarla boğuşuyor.Bunu lige puan anlamında yansıtmamaları güzel bir şey.Hafta arası Ajax karşısında deplasmanda mağlup oldular.Zaten turu geçmeyi garantiledikleri için bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum.Özellikle Messi’nin yokluğunda İniesta ve Neymar’ın belirleyici olmasını beklediğim karşılaşmada Barcelona’nın galibiyete uzanacağını düşünüyorum.

337 Catania – Milan = 2     1,60
Yorum=İtalya Seri A’da son sırada bulunan Catania evinde ligde formsuz bir dönemden geçen Milan’ı ağırlıyor.Catania takımının da rakibinden çok fazla farklı bir durumda olduğunu düşünmüyorum açıkçası.Son oynadıkları Torino deplasmanında da farklı kaybettiler.Milan takımı da sakatlıklarla boğuşuyor.Ancak son oynadıkları hafta arasındaki şampiyonlar ligi maçını farklı kazanmaları ligde de toparlanmalarına katkıda bulunabilir. Moral olarak rakibinden daha iyi durumda olan Milan’ın bu karşılaşmada kazanıp ligde de çıkışa geçeceğine inanıyorum.

416 Bastia – Evian Tg = 1    1,80
Yorum=Fransa Liginde 9.sırada bulunan Bastia takımı evinde 16.sıradaki Evian’ı konuk edecek.Ev sahibi Bastia’nın içerde dışarıda açık futbol oynadığını hepimiz biliyoruz. Geçtiğimiz hafta sonunda da Sochaux deplasmanında iyi oynamalarına karşı beraberlikle yetinmek zorunda kaldılar.Evian takımı da evinde Lorient’e farklı kaybetti.Karşılaşma öncesi Evian’da önemli eksikler bulunuyor.Savunmanın önemli isimlerinden Ehret cezalı durumda. Ayrıca 2 as orta saha oyuncuları Barbosa ve Bertoglio ile 8 golde payı olan forvet oyuncuları Benezet ve Berigaud’un da forma giyemeyecek olması teknik direktörü düşündürüyor.Ev sahibi Bastia’da ise önemli bir eksik yok.Saha ve seyirci avantajını da kullanacak olan Bastia’nın galibiyete uzanacağını düşünüyorum.

456 Psg – Lyon = 1 (h)   1,80
Yorum=Fransa’da bir diğer karşılaşmada da lider Psg evinde 8.sıradaki rakibi Lyon’u konuk ediyor.Psg takımında maç öncesi sakat veya cezalı futbolcu bulunmuyor.Tamamen maça hazırlar.Hafta arası da şampiyonlar liginde Olimpiyakos galibiyeti onlara moral katmış gözüküyor.Lyon takımında ise defans Dabo ile forvet Briand forma giyemeyecek.Geçtiğimiz hafta da Valenciennes ile berabere kaldılar.Hafta arası da zor bir 90 dakika geçirip Betis’i mağlup etmeyi başardılar.Bu karşılaşmada maça tamamen hazır ev sahibi Psg’nin seyircisini de arkasına alarak Lyon’a handikap yapacağını düşünüyorum.

406 Young Boys – Basel = Var     1,40
Yorum=İsviçre’de lider Basel 4.sıradaki rakibi Young Boys’a konuk oluyor.Ev sahibi Young Boys takımı son 3 maçtır galip geliyor.Son karşılaşmalarında zorlanmalarına karşı Lausanne’yi yenmeyi başardılar.Basel takımı da geçtiğimiz hafta iyi oynayarak Thun’u farklı yendi.Ayrıca hafta arası beklenmeyen bir sürprize imza atarak evlerinde Chelsea’yı hak ederek adeta Chelsea’yı sahaya gömerek yenmeyi başardılar ve biranda tur için ümitlendiler. Grasshoppers’in dün takılmasıyla iki takım adına da önemli hale gelen bu karşılaşmada Chelsea karşısında fazlasıyla efor harcayan Basel galibiyeti yerine karşılıklı gol var seçeneğini daha mantıklı buluyorum.

439 Rio Ave – Benfica = 2     1,30

Yorum=Portekiz Liginde 10.sırada bulunan Rio Ave evinde 3.sıradaki Benfica’yı ağırlıyor.Ev sahibi Rio Ave takımı dengesiz sonuçlar alan bir ekip.Geçen haftada evlerinde Estoril’e karşı kaybettiler.Benfica takımı da hazır Porto’nun kaybettiği hafta kazanarak liderliği yada 2.sırayı devralmak istiyor.Benfica takımı ligde gayet formda.Şampiyonlar Liginde de Anderlecht deplasmanında son dakikada attıkları golle kazanarak umutlandılar.Bu karşılaşmada Benfica’nın hata yapmayacağına inanıyorum.

0 Yorum "1 Aralık 2013 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate