7 Aralık 2013 iddaa tahminleri

Kod                               Tahmin
189 Stoke City – Chelsea = 2     1,40
Yorum=İngiltere Premier Ligde 14.sırada bulunan Stoke evinde 2.sıradaki rakibi Chelsea’yı konuk ediyor.Ev sahibi Stoke takımı hafta arasında evinde Cardiff ile golsüz berabere kalmıştı.Genel anlamda oyunu kontrol edip yönlendirmelerine karşı gol yollarındaki beceriksizlikleri yüzünden kazanamadıklar.Morinho’nun öğrencileri ise Basel mağlubiyetinin ardından ligde Southampton ve Sunderland galibiyetleriyle moral buldu.Özellikle geçtiğimiz hafta arası Sunderlanda karşı alınan deplasman galibiyeti onlar açısından iyi oldu.Bu karşılaşmada Chelsea takımının zorlansa da kazanacağını düşünüyorum.

186 Crystal Palace – Cardiff = 1    2,20
Yorum=Premier Ligde 19.sırada bulunan Crystal Palace takımı evinde 15.sıradaki rakibi Cardiff’i ağırlıyor.Crytal Palace takımı hafta arasında evinde West Ham’ı mağlup ederek kritik bir galibiyet aldı.Oyun olarak fazla topa sahip olmamalarına rağmen seyirci avantajını iyi kullanmaya çalışan bir ekip.Cardiff takımı da çokta iyi olmadığı karşılaşmada Stoke deplasmanından 1 puan çıkarmayı başardı.Zor bir mücadele olacak.Ancak bu karşılaşmada saha ve seyirci avantajını sonuna kadar kullanacak olan Crystal Palace’nin galibiyete uzanacağına inanıyorum.

188 Southampton – Manchester City = Var   1,55
Yorum=Ligde 8.sırada bulunan ev sahibi Southampton takımı bu kez de Manchester City’i konuk edecek.Southampton takımı hafta arasında üstün oynadığı karşılaşmada evinde Aston Villa’ya kaybetmişti.Takımda kaleci sıkıntısı devam ediyor.Ayrıca son maçta sakatlanan defans oyuncusu Clyne ve orta alandan Waynama ile Schneiderlin sakatlıklar listesine eklendi.Manchester City ise erken bulduğu goller ile West Bromwich deplasmanından oyunu iyi tutarak galip ayrıldı.Her ne kadar ev sahibi eksik olsa da iki takımında gol yollarında zorlanmadığını düşünerek karşılıklı filelerin havanacağı yönündeyim.

178 E.Frankfurt – Hoffenheim = 1    1,85
Yorum=Almanya Bundesliga da alt sıralarda bulunan iki ekibin maçında Frankfurt takımı evinde Hoffenheim’i ağırlıyor.İki ekipte hafta arasında oynadıkları Almanya kupası maçlarında kazanarak bir üst tura geçtiler.Ev sahibi Frankfurt ligde 9 haftadır kazanamıyor. Artık toparlanmaları gerek.Hoffenheim takımı da hafta içinde Schalke’yi deplasmanda yenerek Almanya kupasında bir sürpriz yapmıştı.Bu karşılaşmada saha ve seyirci avantajını da kullanacak olan Frankfurt’un zorlansa da rakibini devirebileceğini düşünüyorum.

255 Livorno – Milan = 2    1,45
Yorum=İtalya Seri A’da 17.sırada bulunan Livorno evinde 8.sıradaki rakibi Milan’ı konuk edecek.Ev sahibi Livorno takımı ligde 3 maçtır kaybediyor.Son oynadıkları maçta Chievo deplasmanında 3-0 mağlup olmuşlardı.Milan takımı ise şampiyonlar liginde Celtic’i farklı yendikten sonra son maçında Catania’yı da rahat geçtiler.Takımda bir düzelme söz konusu. Kaka’nın da daha iyi olduğunu düşünüyorum.Ayrıca defansif olarak da sakatlıkları geçen kaleci Abbiati ile Mexes’in yeniden forma giyebileceği öğrenildi.Son olarak da cezası biten Zapata’nın da ilk 11 de başlaması bekleniyor.Bu karşılaşmada Milan’ın kazanacağını düşünüyorum.Oran yükseltmek isteyenlerde handikaplı Milan galibiyeti düşünülebilir.

249 Psg – Sochaux = 1 (h)    1,40
Yorum=Fransa Liginde lider Psg evinde son sırada bulunan rakibi Sochaux’u ağırlıyor. Psg takımı hatırlayacağımız üzere hafta arasında Evian deplasmanında kaybederek ligdeki ilk mağlubiyetini almıştı.Tabi ki kötü oynamadılar.Ancak bazen olmayınca olmaz işte.Bu kez karşılarında Sochaux olacak.Sochaux takımı 8 maçtır galip gelemiyor.Son oynadıkları Reims karşısında da iyi oynamadılar.Ev sahibi Psg’nin İbrahimoviç ve Cavani ile farka koşacağını düşünerek handikaplı kazanacağına inanıyorum.

0 Yorum "7 Aralık 2013 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate