21 Aralık 2013 iddaa tahminleri

Kod                                                   Tahmin
167 Manchester United – West Ham = 1 (h)   1,80
Yorum=İngiltere Premier Liginde 8.sırada bulunan Manchester United evinde,17.sıradaki rakibi West Ham’ı konuk edecek.Ev sahibi Manchester takımı geçen hafta farklı Aston Villa galibiyetiyle biraz olsun üzerindeki baskıyı atmış gözüküyor.Valencia ve Welbeck’in yıldızlaştığı karşılaşmayı 3-0 kazanmışlardı.Hafta arasında da lig kupasında Stoke deplasmanında galibiyete uzanmışlardı.West Ham takımı ise geçtiğimiz haftayı Sunderland beraberliği ile kapatmıştı.Evlerinde mücadele etmelerine rağmen bir türlü istedikleri oyunu sahaya yansıtamadılar.Hafta arasında onlarda kupa maçında Tottenham deplasmanına konuk oldular ve bu deplasmandan galibiyet çıkararak büyük sürpriz yaşattılar.Bu karşılaşmada ev sahibi Manchester United takımının rakibini farklı yenmeden Old Trafford’dan çıkarmayacağını düşünüyorum.

169 Sunderland – Norwich City = 1     1,80
Yorum=Premier ligde zor günler geçiren ve son sırada bulunan Sunderland takımı evinde onlara nazaran durumu biraz daha iyi olan ve 14.sırada bulunan Norwich City takımını konuk edecek.Sunderland geçtiğimiz hafta sonunda WestHam deplasmanına konuk olmuş oyun anlamında 2 puan kaybetmiştir.Rakibine göre çok iyi oynadıklarını ve son vuruşlardaki beceriksizlikleri yüzünden 1 puana razı olduklarını söyleyebilirim.Fikstür açısından bu karşılaşma dahil önlerindeki 3 maçta çok önem taşıyor.Norwich takımı da evinde Swensea’ya karşı berabere kaldı.2 takımında birbirine üstünlük kuramadığı bir karşılaşma oldu.Bu karşılaşmada ev sahibi Sunderland’ın seyirci desteğini de arkasına alarak galibiyete uzanacağına inanıyorum.Aksi taktirde işler baya sarpa saracak.

159 Braunshweig – Hoffenheim = Var    1,40
Yorum=Almanya Bundesliga da ilk periyodun son hafta maçları oynanıyor ve lig tatile girecek.Ligde son sırada bulunan Braunshweig takımı evinde 11.sıradaki Hoffenheim’i ağırlıyor.Ev sahibi Braunshweig takımı ligde 4 maçtır kaybediyor.Özellikle son 2 karşılaşmasında gözlediğim kadarı ile ofansif anlamda çok zorlanıyorlar.Şimdi karşılarında da ofansı güçlü bir takım olacak.Hoffenheim takımı ise rakibine göre gol yollarında zorlanmıyor ancak defansif anlamda kolay gol yiyorlar.Geçtiğimiz hafta evlerinde Dordmund takımından 1 puan almayı başardılar.Genel anlamda maça ortaklardı.Bu karşılaşmada son maç olduğunu düşünerek ev sahibinin en azından rakibi kadar daha canlı oynayacağını düşünerek karşılıklı filelerin havalanacağına inanıyorum.

230 Villereal – Sevilla = 1    1,70
Yorum=Üst sıraların mücadelesinde Villereal evinde Sevilla’yı konuk edecek.Ev sahibi Villereal takımı geçtiğimiz hafta iyi direnerek Barcelona’dan fark yememiş ve 2-1 kaybetmişti.Hafta arasında da iyi mücadele ederek İspanya Kral kupasında Elche’yi deplasmanda 1-0 yenmeyi başararak tur attılar.Sevilla takımı da geçtiğimiz hafta ligde evinde Atletic Bilbao ile 1-1 berabere kaldı.Genel anlamda iyi oynamadılar.Bilbao’nun kaçan penaltısı gol olsaydı maçı kaybedebilirlerdi.Hafta arasın yine evlerinde Racing Santender’e yenildiler ve kupadan elendiler.Ayrıca takımın önemli isimleri defanstan Figueiras ile orta alandan Mbia cezaları sebebiyle bu maçta yoklar.Ev sahibi Villereal’in rakibini bu kadar kötü yakalamışken saha ve seyirci avantajını da kullanıp yeneceğini düşünüyorum.

272 Atletico Madrid – Levante (2h) = 1     1,80
Yorum=İşi iyiden iyiye götüren iddaa bu karşılaşmaya da 2 handikap seçeneğini yerleştirmiş durumda.İspanya La Liga’da 2.sıradaki Atletico Madrid evinde orta sıralarda mücadele eden Levante’yi konuk edecek.Atletico Madrid geçtiğimiz hafta Valencia engelini 3 golle geçmişti. Hafta arasında da kupa maçında yedekleriyle oynayan Madrid temsilcisi Sant Andreu takımını 2-1 yenmeyi başararak elemişti.Gayet formda bir dönem geçirdikleri ortada.Levante takımı da ilk yarıda iyi oynamadığı karşılaşmada evinde Elche’yi mağlup etmeyi başardı.Kupa maçında da Huelva takımını farklı geçtiler.Ancak ne kadar formda gözükseler de futbol olarak göze hoş gelen bir yapı görmüyorum.Bu karşılaşmada ev sahibi Atletico’nun kayıp yaşamadan kazanacağına inanıyorum.

277 Cagliari – Napoli = Var    1,40
Yorum=İtalya Seri A’da 12.sırada bulunan Cagliari evinde 3.sırada bulunan rakibi Napoli’yi ağırlıyor.Ev sahibi Cagliari takımı 5 haftadır ligde maç kaybetmiyor.Geçtiğimiz hafta Parma deplasmanında açıkçası futbol olarak beni şarşırttılar.Genel olarak bakıldığında iyi bir maç çıkardılar.Belki de kazanabilirlerdi.Ancak olmadı 1 puana razı oldular.Napoli takımı da iyi bir grafik çiziyor.3 maçtır ligde kaybetmiyorlar.Son oynadıkları maçta İnter’i sahasında 4-2 mağlup etmeyi başardılar.90+2 de kaçan penaltıda 7+cıları fazlasıyla üzdü.Bu karşılaşmada karşılıklı gollerin çıkabileceği inancındayım.Alternatif seçenek olarak da Napoli galibiyeti denenebilir.

267 Bastia – Montpellier = 1    2,20
Yorum=Fransa Lig 1’de 13.sıradaki Bastia takımı evinde 17.sırada bulunan Montpellier’i konuk edecek.Bu arada Fransa Ligi de araya giriyor.Ev sahibi Bastia takımında 3 maçtır bir form kaybı söz konusu.Özellikle ligdeki son 2 maç iyi takımlarla oynadıklarını kabul etmek gerekiyor.Hafta arasında da Evian deplasmanından mağlubiyetle dönerek kupadan elendiler. Takımın biran önce toparlanması gerekiyor.Montpellier takımı da ligde 9 maçtır galip gelemiyor.Müthiş bir formsuzluk söz konusu.Son maçında evinde St.Etienne takımına karşı mağlup oldular.Çok kötü oynadıklarını düşünüyorum.Sanki sahada yoklardı.Skor yanıltmasın daha farklıda bitebilirdi.Bu karşılaşmada evinde daha iyi mücadele eden Bastia takımının rakibini yenip ilk yarıyı galibiyet ile kapatacağına inanıyorum.Oran cazip duruyor.

232 Atromitos – Panthrakikos = 1    1,30
Yorum=Yunanistan Liginde 3.sırada bulunan Atromitos takımı evinde 7.sırada bulunan Pantrakikos takımını konuk edecek.Ev sahibi Atromitos takımı ligde 5 maçtır kaybetmiyor. Hafta arasında oynadıkları Paok maçında da 1-1 berabere kaldılar.Genel anlamda iyi oynamasalar da 1 puanı kurtardılar.Pantrokikos takımı da Kalloni’yi 2-0 yenmeyi başardı.Evlerinde iyi bir maç çıkardılar.Ancak deplasmanlarda aynı başarıyı gösteremiyorlar. Bu karşılaşmada ev sahibi Atromitos’un galibiyete uzanacağına inanıyorum.

237 Astra Giurgiu – Steau Bükreş = Var   1,55
Yorum=Romanya Liginde lider Astra evinde 3.sıradaki Bükreş’i konuk edecek.İki takım hafta içi Steu Bükreş’in sahasında karşılaşmışlardı.Bükreş maçı 3-1 kazandı.Bu arada Romanya Ligi de araya giriyor.Ev sahibi Astra takımı 3-1 kaybettiği karşılaşmada özellikle 2.yarı kötü bir oyun sergiledi.Ancak evlerinde daha iyi mücadele ettikleri ortada.Bükreş takımı da sezonun ilk yarısını lider bitirmek için kazanmak isteyecektir.İki takımında skor üreteceği karşılaşmada karşılıklı filelerin havalanacağı yönündeyim.

151 Carpi – Palermo = 2    2,10

Yorum=İtalya Seri B’de 15.sırada bulunan Carpi takımı evinde lider Palermo’yu ağırlıyor.Ev sahibi Carpi son 2 maçını kaybetmedi.Genel olarak dengesiz bir görüntü çiziyorlar.Palermo da geçtiğimiz hafta evinde Cittadella’yı yenip liderliği geri aldı.Bu karşılaşmada Palermo takımının kazanacağını düşünüyorum.

0 Yorum "21 Aralık 2013 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate