22 Aralık 2013 iddaa tahminleri

Kod                                        Tahmin
360 Galatasaray – Trabzonspor = 1    1,30
Yorum=Spor Toto Süper Ligde 4.sırada bulunan Galatasaray evinde 7.sıradaki rakibi Trabzon’u konuk edecek.Galatasaray takımı hatırlayacağımız üzere geçtiğimiz hafta sonu Gençlerbirliği deplasmanında berabere kalmıştı.Karşılaşmadaki sistem değişiklikleri Mancini adına büyük eleştirilere sebep oldu.Çokta kötü oynamadıklarını düşünüyorum.Ancak tabiî ki kazanma adına genel olarak yeterli performansı sergileyemediler.Hafta arasında kupa karşılaşmasında Balıkesirspor’u farklı yendiler ve moral depoladılar.Trabzon takımı da Bursa ile evinde 2-2 berabere kalarak puan kaybetti.Son dakikada beraberliği de kurtardığını unutmamak gerek.Ayrıca takımda Malouda’nın da kart cezalısı olduğunu belirtmek gerekiyor. Bu karşılaşmada ev sahibi Galatasaray takımının kazanacağını düşünüyorum.Yüksek oran arayanlarda handikap 0 tercihi mantıklı geliyor.

366 Valencia – Real Madrid = 2     1,40
Yorum=İspanya La Ligada 10.sırada bulunan Valecia takımı evinde Real Madrid’i konuk edecek.Ev sahibi Valencia takımı son lig maçında deplasmanda Atletico Madrid takımına 3-0 mağlup oldular.Hafta arasında defans hariç yedek ağırlıklı çıktığı kupa maçında Tarragona takımını tek golle yenerek tur atladılar.Real Madrid takımı da geçtiğimiz hafta Osasuna ile
2-2 berabere kaldı.Onlar adına zor bir karşılaşma olmuştu.Hafta arasında da kupada as oyuncularını dinlendirerek, Xavita takımını 2-0 yenerek tur atladı.Pepe ve Bale gibi önemli eksikleri bulunan Real Madrid’in zorlansa da bu deplasmandan 3 puan çıkaracağını düşünüyorum.

333 Sassuolo – Fiorentina = 2     1,60
Yorum=İtalya Seri A’da 17.sırada bulunan Sassuolo takımı evinde Fiorentina’yı ağırlıyor. Sassuolo takımı bir ara toparlanmasına karşı sonuç olarak son 2 karşılaşmada kaybetti.Evinde Chievo mağlubiyetinin ardından Juventus deplasmanında da farklı kaybetmekten kurtulamadılar.Ayrıca defansın önemli ismi Francesco Acerbi’nin yanı sıra geçtiğimiz hafta orta alandan Magnanelli de sarı kart görerek cezalı duruma düştü.Fiorentina takımını ise son maçında Bologna’yı 3-0 ile geçmeyi başardı.Son 2 deplasmandaki şanssızlıklarını yenmek isteyen Fiorentina takımının galibiyete uzanacağına inanıyorum.

337 Karabük – Fenerbahçe = Var    1,65
Yorum=Süper Ligde 8.sırada bulunan Karabük takımı evinde lider Fenerbahçe’yi konuk ediyor.Ev sahibi Karabük takımı son maçlarında gayet iyi bir grafik çiziyor.Ligde son 7 müsabakada bileği bükülmedi.Ayrıca son maçında deplasmanda Konya’yı yenerek büyük moral buldular.Hafta arasında çıktıkları kupa maçını Elazığ’a karşı kaybetmeleri belki birazcık moral bozsa da ligde iyiler.Fenerbahçe takımı ise yoluna dolu dizgin devam ediyor.Son oynadığı karşılaşmada Akhisar’ı farklı yenerek yeni bir zafer daha kazandılar.
Lig koptu yorumlarına da kesinlikle katılmıyorum.Daha sezonun 2.yarısı var.Her neyse iki takımında maçı kazanma adına elinden geleni yapacağına inanarak karşılıklı gol var seçeneğini mantıklı buluyorum.

345 Swensea – Everton = 2    2,00
Yorum=İngiltere Premier Ligde 11.sıradaki Swensea evinde 5.sırada bulunan Everton’u konuk edecek.Swensea takımı genel olarak ligde inişli çıkışlı bir grafik çiziyor.Dengesiz bir takım görüntüsü var.Son maçta Norwich deplasmanından çok fazla pozisyon vermelerine rağmen beraberlik çıkarmışlardı.Ancak bu deplasmanda sakatlanan orta alanın önemli ismi Dyer yok.Ayrıca as forvet Michu’nun da oynayıp oynamayacağı maç saatinde belli olacak. Everton takımı ise ligde bu sezon oldukça iyi bir periyot çıkardılar.16 karşılaşmada sadece 1 kez kaybettiler.Son karşılaşmalarında da konuk ettikleri Fulham karşısında da iyi bir oyun ile 4-1 kazanmayı bildiler.İyi bir form yakalayan Everton’un bu deplasmanda kazanacağı yönündeyim.

363 İnter – Milan = Var     1,40
Yorum=Milano derbisinde İnter ile Milan karşı karşıya geliyor.İnter takımı ligde son 4 maçını kazanamadı.3-3 lük Parma beraberliğinin ardından gelen Napoli mağlubiyeti moralleri biraz daha düşürmüş durumda.Napoli’ye karşı başa baş oynamasına karşı 71.dakikada görülen kırmızı karttan sonra etkili olamamışlardı ve maç haliyle koptu.Toparlanma adına mutlaka kazanmaları gereken bir maça çıkıyorlar.Milan takımı ise son maçlarda hemen hemen İnter gibi dikiş tutturamıyor.Catania galibiyetinden sonra Livorno ve Roma beraberliği onlar adına da iyi olmadı.Ligde basamak olarak oldukça düşüşteler.Son oynadıkları Roma derbisinde de başa baş bir oyun ortaya koydular.Fakat bir türlü istenilen galibiyet golü gelmedi.Bu karşılaşma onlar açısından da önem taşıyor.İki takımında skor üreteceğine inandığım maçta karşılıklı gol ve gollerin çıkacağını düşünüyorum.

297 1461 Trabzon – İstanbul Bld. = 2    1,70
Yorum=Ptt 1.liginde 10.sırada mücadele eden 1461 Trabzon evinde ligin formda takımı İstanbul Bld’yi konuk edecek.Ev sahibi 1461 Trabzon 3 haftadır kaybediyır.Son maçta ligin dibindeki Kahramanmaraşspor’a deplasmanda 3-2 mağlup oldular.İstanbul Belediye takımı ise ligde hedefe dolu dizgin ilerliyor.Haftaya lider girmişlerdi.Fakat Ankaraspor dün kazanınca 2.sıraya düştüler.Son 3 karşılaşmasında kalesini gole kapatan Belediye takımı 12 gol atmayı başardı.Bu karşılaşmada İstanbul Belediye takımının kazanacağına inanıyorum.

335 Verona – Lazio = 2     2,30
Yorum=İtalya Seri A’da 6.sırada bulunan Verona takımı evinde 2 basamak altında bulunan Lazio’yu konuk edecek.Verona takımı genel anlamda görüntü olarak ligde iyi görünse de son maçlarında takımda bir düşüş seziyorum.Son maçta Catania deplasmanında çok kötülerdi. Ancak 1 puanı kurtarabildiler.Atalanta karşısında da son 10 dakikada ki baskılı oyun ile maçı kazandılar.Lazio takımı ise son 2 karşılaşmada harika bir oyun ortaya koydu.Torino karşısında deplasman şanssızlıklarını kırıp kazanamadılar belki ama futbol olarak Torino takımından çok daha iyilerdi.Geçtiğimiz hafta da evlerinde Livorno’yu 2-0 yenerek moral depoladılar.Lazio’nun ne kadar deplasmanda kazanamasa da iyi oynadığını düşünüyor ve bu karşılaşmada ilk deplasman galibiyetlerini alacaklarına inanıyorum.

325 Southampton – Tottenham = 1-0 (ç)    1,30
Yorum=İngiltere Premier Ligde günün ilk karşılaşmasında Southampton takımı evinde Tottenham’ı konuk ediyor.Southampton takımı son 2 karşılaşmasında Manchester City ile evinde Newcastle ile de  deplasmanda berabere kalmıştı.2 ekipte ligin formda takımlarından. Manchester City’e karşı iyi bir futbol oynadıklarını düşünüyorum.Newcastle maçında biraz bocaladılar.Fakat sonuç olarak yenilmemeleri onlar adına önemliydi.Tottenham takımı ise son 2 maçta iyi değil.Takımda ciddi moral bozukluluğu hakim.Ayrıca baskıda var.Liverpool’a sahasında farklı kaybettiler.Hafta arasında da tam mağlubiyeti unutturacağız derken yine kaybettiler.Zaten Liverpool mağlubiyetinin ardından teknik direktör Andre Villas-Boas’ın da görevine son verildi.Henüz menajer arayışları devam ediyor.Ayrıca West Ham maçı sonunda sakatlanan orta alanın önemli ismi Townsend de eksikler listesine eklendi.Bu karşılaşmada ev sahibi Southampton takımının kaybetmeyeceğine inanıyorum.

347 Getafe – Barcelona = 3,5 altı    1,45

Yorum=La Liga’da 8.sırada bulunan Getafe takımı evinde Atletico Madrid’in kazanmasıyla 2.sıraya düşen Barcelona’yı ağırlyor.Ev sahibi Getafe takımı geçtiğimiz hafta sonu Malaga deplasmanından puansız dönmüştü.Kötü oynadıkları bir karşılaşma idi.Ligde evinde daha iyi oynayan bir takım görüntüsü çiziyorlar.Barcelona takımında eksiklere bir yenisi daha eklendi. Valdez,Xavi ve Messi’nin yokluğunda kart cezası olan yıldız isim Neymar’da forma giyemeyecek.Bu zorlu karşılaşmada Barcelona takımını doğrudan etkileyecek futbolcuların olmadığını düşünerek kısır bir karşılaşma bekliyorum.Tercihim 3,5 gol altından yana olacak.

1 Yorum "22 Aralık 2013 iddaa tahminleri"

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate