11 Aralık 2013 iddaa tahminleri

Kod                         Tahmin
540 Schalke – Basel = Var    1,45
Yorum=E grubunda kritik bir mücadele oynanacak.Grupta 7 puanla 3.sırada bulunan Schalke takımı evinde 8 puanla 2.sırada bulunan Basel’i konuk ediyor.Ev sahibi Schalke takımı önceki karşılaşmada Steau Bükreş deplasmanında kazanamayarak işleri kendileri açısından zorlaştırmışlardı.Son oynadıkları lig kupası ve lig maçlarında bir düşüş yaşadıkları ortada. Kupada Hoffenheim’e lig maçında da Mönchenglandbach’a kaybettiler.Turu geçmek için mutlak ve mutlak kazanmak zorundalar.Basel takımına ise beraberlik yetiyor.Onlarda Chelsea maçında inanılmaz bir efor sarf ederek kazanıp tur için umutlandılar.Genel anlamda maça bakarsak daha farklı bir galibiyette alabilirlerdi.Ligde de Young Boys deplasmanında ve içerde oynadıkları Grasshoppers’den birer puan aldılar.Tur atmak için bu karşılaşmada iki takımında saldıracağını düşünüyor ve karşılıklı filelerin havalanacağına inanıyorum.Diğer bir tercihimde 0-2 çifte şanstan yana olacak.

537 Marsilya – Dordmund = 2    1,25
Yorum=F grubunda Fransız temsilcisi Marsilya takımı evinde Alman temsilcisi Dordmund’u konuk edecek.Ev sahibi Marsilya’da işler yolunda gitmiyor.Gelen haberler de iç açıcı değil. Zaten grupta da bir hedefleri bulunmuyor.Art arda alınan ligdeki Lille ve Nantes mağlubiyetlerinin ardından teknik direktör Elie Baup’un görevine son verildi.Yerine geçici olarak Jose Anigo getirildi.Maç öncesinde de Andre Ayew,Valbuena,Nkoulou ve Romao gibi önemli isimler forma giyemeyecek.Dordmund ise önceki karşılaşmasında Napoli’yi yenip büyük avantaj elde etmiş durumda.Hafta sonunda evinde Leverkusen’e kaybetmelerine rağmen çokta kötü oynadıklarını düşünüyorum.Bu karşılaşmada Dordmund’un diğer maç sonucuna bakmaksızın kazanıp turu cebine koyacağına inanıyorum.Alternatif tercih olarak handikaplı Dordmund galibiyeti de yakın geliyor.

538 Milan – Ajax = Var    1,60

Yorum=H grubunda İtalyan temsilcisi Milan evinde Hollanda temsilcisi Ajax’ı konuk edecek. İki takım adına da kritik bir karşılaşma olacak.Avantajlı taraf ise ev sahibi.Çünkü beraberlik onlara yarıyor.Milan takımı Celtic galibiyetinin ardından Catania’yı da devirmiş son karşılaşmasında Livorno deplasmanında berabere kalmıştı.Oyun olarak da rakiplerine çokta fazla üstünlük kuramadıklarını belirtmek gerekiyor.Ajax takımı da ilk yarısında adeta tek başına oynadığı Barcelona maçının ardından kazanmaya devam etti.Ligde de iyi sonuçlar aldılar.Tabii ki Barcelona maçında ikinci yarının başında 10 kişi kalmaları takımı etkilemiş haliyle frene basmışlardı.Tur açısından kritik bir 3 puandı.Ligde de  Den Haag ve Breda maçlarını 4-0’lık skorlarla kazandılar.Bu karşılaşmada iki takımında skor üreteceğine inanıyorum.

0 Yorum "11 Aralık 2013 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate