27 Nisan 2013 iddaa tahminleri


KOD                              TAHMİN
213 B.Münih – Freiburg = VAR     1,70
Yorum=Hafta arasında Barcelonayı hezimete uğratan Münih evinde şampiyonlar ligi elemelerini amaçlayan Freiburgu konuk ediyor.Tabiki Münih şampiyonluğunu garantilediği için rotasyona gidecektir.Ancak ilginç istatistiklerde bulunuyor.B.münih evinde oynadığı 15 maçın 15’indede gol atmayı başarmış,Freiburg ise 15 dış saha maçının 12 sinde gol atmış.B.münih bu sezon en fazla kalesinde golü evinde oynadığı maçlarda görmüş.Aralarında oynadıkları son 4 Münihteki maçların 3’ünde karşılıklı gol olmuş.Yani istatistiklere göre ve benim inancım Freiburg bu maçta bi şekilde gol bulacak.Tercihim KGVAR’dan yana olacak.Oranda gayet cazip gözüküyor.

212 Augsburg – Stuttgart = 1    1,95
Yorum=Geçen hafta M.Glanbach deplasmanında istediğini alamayan Augsburg kendi seyircisi önünde ligde kalmayı garantileyen Stuttgart ile mücadele edecek.Augsburg için belkide rakibini yakalamak adına son şans bu gözüküyor.Ligde kalma adına elinden geleni yapacağına inandığım Augsburg kazanır diyorum.

336 A.Madrid – R.Madrid = Üst    1,40
Yorum=İki ekip içinde zor bir mücadele olacak.Özellikle R.Madridde önemli eksikler bulunuyor.A.Madridde bunun farkında ve 2.lik için saldıracak.Ancak her şeyden önce unutulmaması gereken bu bir derbi maçı.Bana kalırsa.Morinho ne kadar rotasyon yaparsa yapsın R.Madrid bu maçı kazanır diye aklımdan geçiyor.Oranıda çok iyi.Fakat ilk tercihim daha risksiz bulduğum 2,5 gol üstü seçeneği olacak.

292 Cagliari – Udinese = 2    2,00
Yorum=Ligin flaş ekiplerinden Udinese Uefa kupasına katılmak için elinden geleni fazlasıyla yapıyor.Bu haftada Cagliari deplasmanına konuk olan Udinesenin kazanacağı yönündeyim.

322 Roda – Waalwijk = 1    1,85
Yorum=Geçen hafta beni yanıltan Roda bu hafta evinde 1 basamak üzerindeki Waalwijk’i ağırlıyor.Evinde Rodanın bu sefer hata yapmıcağını düşünüyorum.Tercihim ev sahibinden yana olacak.

347 Porto – Setubal = 1(h)   1,45
Yorum=Benficanın moralinin bozuk olacağı haftada Porto farklı kazanıp rakibine gözdağı verir.


317 Elazığ – Karabük = VAR   1,55
Yorum=Küme düşme hattında bulunan 2 takım arasında belkide kazanan ligde kalacak.Çok zor geçmesini beklediğim mücadelede karşılıklı gollerin olacağını düşünüyorum.

202 Ascoli – Verona = 2    1,80
Yorum=5 haftadır kötü giden Ascoli takımı sanırım artık havlu attı.Ha şimdi ha bu hafta diye diye lig bitecek.2.ligi kovalayan Verona kazanır diyorum.

205 Livorno – Vicenza = 1   1,45
Yorum=Kendi sahasında oynayan ve her hafta üst lige bir adım daha atan Livorno kazanır diyorum.Handikapta denenebilir.

208 Reggina – Brescia = 1    2,20
Yorum=Ev sahibi Reggina adına belki playy outa kalmamak için son şans olarak gözüküyor.Ben bu karşılaşmayı kazanıp umutlarını tekrar yeşerteceklerini düşünüyorum.

Sürpriz Beklenenler
304 Newcastle – Liverpool = 2     2,20
291 Atalanta – Bologna = 0      2,10
315 Beşiktaş – Ordu = İ.Y 2      6,25
298 Cordoba – Las Palmas = 7 +   22,00
Bol Şanslar Bol Kazançlar

0 Yorum "27 Nisan 2013 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate