24 Nisan 2013 iddaa tahminleri




KOD                                            TAHMİN
432 B.Dordmund – Real Madrid = İ.Y 0    2,10
Yorum=Öncelikle çok zor bir karşılaşma olacağını söylemek isterim.Gruplarda karşılaştıkları için iki takımda birbirini çok iyi tanıyor.R.Madrid de cezalı Arbeloa ile sakat Essien forma giyemeyecek.Dordmund da ise eksik yok gözüküyor.Real Madrid’in gruplarda yaptığı hataları yapmayacağı inancındayım.Alternatif olarak ta bir sürü seçenek göze çarpıyor.Ancak benim tercihim ilk yarı beraberliğinden yana olacak.

429 Haugesund – Start = VAR     1,50
Yorum=Geçen hafta sonunda ev sahibi evinde Rosenborgu yenmiş ve büyük bir sürpriz yapmıştı.Ancak maçın istatistiklerine bakılırsa Rosenborgun bariz bir üstünlüğü bulunuyordu.Startta geçen hafta ligin vasat takımlarından Valerangayı 1-0 ile geçti.Gol yollarında zorlanmayan iki ekipten de gol ve goller bekliyorum.

433 Nevell Old Boys – Velez = 1     2,00
Yorum=Ev sahibi hafta sonu ligde deplasmanda oynadığı 3-1 kazandığı Velez ile bu sefer kupada karşılaşıyor.İlk ligi lider bitiren Velez de ciddi bir form kaybı düşüş göze çarpıyor.Bu maçında rovanşı olduğunu unutmamak lazım.Bana göre Nevell tur için iyi bir skor alır diye düşünüyorum.

431 Grimsby – Newport County = 1   2,00
Yorum=Ligi 83 puanla bitiren Grimsby  85 puanla bitiren Newport’u konuk ediyor.İki takımda playy off maçlarına kaldılar.Bu maçında rovanşı olacak.Bu maçta ibrenin saha ve seyirci avantajıyla ev sahibinden yana olduğu gözüküyor.

Sürpriz Maç
428 St.Etienne – Ajaccio = 2/2  10,00

Bol Şanslar Bol Kazançlar Arkadaşlar…

15 Yorumlar "24 Nisan 2013 iddaa tahminleri"

  1. teşekkürler gene :D kupona güvenin nedir? en güvendiğin maçlar hangileri?

    YanıtlaSil
  2. Üstad bu sefer bu oranlar mükemmel inancımız tam sana gece tebrik etmek dileği ile görüşmek üzere kolay gelsin.

    YanıtlaSil
  3. S.a. emegine saygilar paylasim icin sagol zor maclari secmissin bultenden umarim dedigin olur ama st. Etienne nin ş. Ligi sansi devam ediyor sadece uefayi garantilediler ev sahipi alir gorusundeyim 0 supriz olur banko mac arayanlar alt oynasin bu maci

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Katılıyorum sana ama çok eksik varmış takımda bide lig kupasını kazandılar takım rehavete girebilir.Rakibinin puan alması gerekiyor.Zaten sürpriz olarak çıkardım o maçı dediğin tercihte iyi bol şanslar

      Sil
  4. Dostum oynuyoruz kasamızdaki son parayı basıyoruz bakalım inşlh. tutar şimdiden teşkr akşam tebrik etmek istiyoruz seni :D :D

    YanıtlaSil
  5. Yanıtlar
    1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
    2. Eylw. Dostum Rennes maçına ne diyosun ayrıca Ajaccio yenme şansı var ama daha çok sıfır biter gibime geliyor ama senin dediğinide denicem:))))

      Sil
    3. :) rennes maçına bi tahminim yok kardeşim oynamıcam bende o maçı :)

      Sil
    4. :))) bende oynamıcam o zman

      Sil
  6. takip etmen ve her yoruma cevap yazman ilgili olduğunu gösterir... ilgin için de teşekkürler

    YanıtlaSil

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate