26 Nisan 2013 iddaa tahminleri



KOD                                         TAHMİN
122 Mersin id.yurdu – Antalya = 2     1,60
Yorum=Toplamda 12 haftadır kazanamayan ve matematiksel olarak küme düşmesi geçen hafta kesinleşen Mersin evinde,deplasmanda 11 maçtır kazanamayan Antalya ile karşılaşıyor.Antalyanın bundan sonraki fikstürü baya zorlaşacağı için bu maçı kazanıp alt taraftan komple uzaklaşacağını düşünüyorum.

157 Estoril – Braga = VAR   1,60
Yorum=İstatistiklere bakacak olursak Estoril takımı 13 iç saha maçının her birinde gol atmayı başarmış.Braga ise 12 deplasman maçının 10 unda gol atmış.Estoril ligin 6. sırasında bulunuyor ve uefa şansı devam ediyor.İçerde fenada oynamıyorlar.Braga ise bu maçı mutlaka kazanması gerekiyor.Çünkü onlarda şampiyonlar ligi elemelerini hedefliyorlar.Ben bu maçta karşılıklı filelerin havalanacağını düşünüyorum.

160 R.Santander – Barcelona B = 1    2,00
Yorum=Bir zamanlar La ligada iyi işler çıkaran Santander şimdi 2.Ligdende düşme tehlikesi yaşıyor.Barcelona B ise ligin orta sıralarında bulunuyor.Onlar için bir sıkıntı yok.Sonuçta ilk 6’ya girseler bile La Ligaya çıkamıyorlar.Sonuç olarak bu maçı Santerdar’ın can havliyle kazanacağını düşünüyorum.Oranda gayet cazip.

127 Clermont – Ajaccio = 1   1,40
Yorum=Geçen hafta 90’ıncı dakikada yediği golle matematiksel olarak lige havlu atan Ajaccio Clermont deplasmanına konuk oluyor.Clermont’un ise bu maçı kazanması gerekiyor.Fiktür açısından bu maçtan çok çok daha zorlu maçlar onları bekliyor.Tercihim ev sahibinden yana olacak.

(B)741 Olimpiakos – Anadolu Efes = ALT   1,70
Yorum=Sette durumu 2-2’ye getiren Anadolu Efes zoru başardı.Bu maçın baya zor geçeceğini düşünüyorum.Olimpiakosun daha az hata yapacağını ve savunmaların sertleşeceğini düşünüyorum.Tercihim Alt tan yana olacak.

Sürpriz Beklenenler
116 Silkeborg- Esbjerg = 1    2,20
Yorum=Danimarka liginde artık hataların olmayacağı haftalara giriyoruz.Ligin dibinde bulunan Silkeborg evinde Esbjerg i konuk ediyor.Bence Silkeborgun artık ligde kalma adına kesinlikle kazanması gereken bir karşılaşma.

120 Brann – Odd Grenland = 2/2     6,00
Yorum= Brannın evinde oynadığı maçlara bakacak olursak hepsinde kötü oynayıp sonuç almış bir takım görüyorum.Odd Grenland bir sürprize imza atabilir.

Bol Şanslar Bol Kazançlar Arkadaşlar…

5 Yorumlar "26 Nisan 2013 iddaa tahminleri"

  1. Kuponlar öğlen saatlerinde verilecektir :)

    YanıtlaSil
  2. teşekkürler dostum.bol şans.

    YanıtlaSil
  3. Üstad bugun birçok maçta iddaa acısından şaşırtan oranlar var mesala Mersin düştüğü halde Antalya'ya verilen oran yüksek değilmi.? Almanyada bugun tekrardan furt ve hannover maçındada hannovere verilen oran.? Bir tuzak mı.? Yoksa hakikaten bu oranlar hediyemi.? Bugun birçok maçta deplasman takımları gelecek.! Diye tahmin ediyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öncelikle ilk maçtan başlıyalım aynen banada Antalyaya verilen oran biraz yüksek geldi.Ancak istatistiklere bakınca normal olduğunu anladım çünkü bayadır deplasmanda kazanamıyorlar.Bence bu hafta bunu yıkacaklardır.Sonuçta kazanılan maçta kasaya 1 trilyon gibi para giriyo.
      Fürt maçıda geçen hafta fürt nürnbergi yendi sanırım deplasmanda onlarda playy out ihtimali var o yüzden oran öyle çıkmıs yani tamamen matematiksel olarak.

      Sil

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate