15 Nisan 2013 iddaa tahminleri



532 M.BOLESLAV-BAN.OSTRAVA=1
Yorum=Evinde çok iyi mücale eden ev sahibi Boleslavın bu maçıda kazanıp çıkışını sürdüreceğini düşünüyorum.

540 GÖZTEPE – BUCASPOR = KG VAR
Yorum=İzmir derbisinde son maçlara bakıldığında iki takımında gol yollarında pek sorun yaşamadığı ortada.Göztepe için mutlak kazanılması gereken bir maç.Bucasporunda önemli golcüleri var.Kısacası karşılıklı gol var seçeneği uygun.

543 ELFSBORG – GÖTEBORG = KG VAR
Yorum=İki takımında gol ve goller bulacağını düşünüyorum.

550 LAZİO-JUVENTUS = 2
Yorum=Oyun anlamında pek tatmin olmadığım Lazio evinde lideri beklide şampiyonu ağırlıcak.Ancak bu maç juventus açısından prestij anlamında ve liderlik anlamında önemli bir karşılaşma , aynı zamanda bu bir derbi maçı.B.münih’e şampiyonlar liginde elenmelerinin acısını hazır Napoli ile Milanda puan kaybetmişken ligde şampiyonlugunu sağlamlaştırmak için bu maçı Juventusun kazanacağını düşünüyorum.

 Bol şanslar ve bol kazançlar...

2 Yorumlar "15 Nisan 2013 iddaa tahminleri"

  1. Yine tek maçtan yatmış sanırım içinden seçerek oynuyorum o yüzden tutturdum teşekkürler Abrom

    YanıtlaSil
  2. Evet tek maçtan yatmıştı.Ama senin tutturmana sevindim

    YanıtlaSil

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate