13 Nisan iddaa Tahminleri



201 Sassuolo-Brescia = KG VAR 1,60
Yorum=Lider Sassuolo yerini saglamlaştırmak istiyor.Brescia ise son haftalarda yüksek formuyla dikkat çekiyor.Onlarda play oflara kalıp üst lige çıkma çabası içindeler.Karşılıklı filelerin sallanacağını düşünüyorum.

805 Antalya – Tofaş = 2  1,70
Yorum=Antalyada mali kriz var.Bu yüzden daha iyi durumda olan kadro kaliteside daha yüksek olan Tofaşın 3,5 handikabı aşacağını düşünüyorum.

228 Reading-Liverpool= 2(h) 2,00
Yorum=Küme düşmesi mantıksal olarak kesinleşen Readingin bu maça fazla asılmayacağını düşünüyorum.Liverpool da bu dönemde beklenmedik bir reaksiyon gösterdi.İyi gidiyorlar.Böyle devam ederlerse Avrupa kupalarına katılma adına büyük ölçüde yol katederler.

310 Karabük-Galatasaray = KG VAR
Yorum=Yorgun gs önünde Karabük ün mutlaka gol atmasını bekliyorum.Ofans hattı onlarında sağlam gözüküyor.Gsninde ofans hattına dicek kelime yok bence.

Süprizler

195 Ascoli – Modena = 1
Yorum= Aslında bu tercihim o kadarda sürpriz değil.Ancak zor bir karşılaşma olacak.Ascoli kazanması gereken maçları kazanıyor.Böyle bir yapısı var takımın.Bana göre bugünde kazanması gereken bir karşılaşma.

339 Espanyol – Valencia = 0
Yorum=İki takımında yenişemeyeceğini düşünüyorum.Tahmini skor 0-0 1-1

Bol Şanslar Bol kazançlar

0 Yorum "13 Nisan iddaa Tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate