7 Eylül 2013 iddaa tahminleri

Kod                            Tahmin
216 Zaragoza – Lugo = Var   1.75
Yorum=İspanya 2.liginde 4.hafta oynanacak.Geçen sezon La ligada mücadele eden Zaragoza evinde Lugo takımını konuk ediyor.Ev sahibi Zaragoza 2.lige de iyi bir başlangıç yapamadı. Geçen hafta Barcelona B takımına da 1-0 mağlup oldular.Artık bir yerden başlamaları gerekiyor.Lugo takımı ise geçen hafta evinde Real Jean takımını yenmeyi başardı.Maçlarına bakacak olursak geçen sezonki gibi açık futbolu benimsiyorlar.Böylece bol gollü zevkli maçlar çıkarıyorlar.Bu karşılaşmada da iki takımında skora katkıda bulunacağını düşünüyorum.

226 Numancia – Las Palmas = 1    1.90
Yorum=Bir diğer İspanya 2.ligi maçında da Numancia evinde Las Palmas takımını konuk edecek.Ev sahibi Numancia lige çokta kötü bir başlangıç yapmadı.En azından 3 maçta kaybetmediler.Geçen haftada Girona deplasmanında son anlarda da olsa beraberliği kurtarmayı başardılar.Las Palmas takımı ise evinde ligin yeni takımlarından Eibar ile berabere kaldı.Geçen sezona göre takımda gol yollarında bir zorlanma söz konusu.Bununda sebebi gayet açık.Geçen sezondaki golcü isimlerin takımdan ayrılması.Ev sahibi Numancia’nın daha derli toplu olduğunu düşünerek kazanacaklarına inanıyorum.

174 Carlisle – Port Vale = 1-0 (ç)   1.33
Yorum=İngiltere 1.liginde 6.hafta oynanıyor.Carlisle evinde Port Vale takımını ağırlıyor.Ev sahibi Carlisle lige kötü bir başlangıç yaptı.Ancak son 2 haftada alınan beraberlikler takım adına umut verici oldu.Ligin yeni ekiplerinden Port Vale ise son 2 haftayı yenilgiyle kapattı. Ayrıca bu iki takımın arasında da ilginç bir istatistik bulunuyor.Port Vale takımı rakibini 50 yıldır mağlup edemiyor.Bu karşılaşmada da Carlisle’nin kaybetmeyeceğini düşünüyorum.

231 Limerick – St Patrick’s = 2   1.35
Yorum=İrlanda liginde 8.sırada bulunan Limerick evinde lider durumda olan St.Patrick’s takımını konuk ediyor.Ev sahibi Limerick takımında bir form düşüklüğü söz konusu.Son 3 karşılaşmasından da puan çıkaramadılar.St Patrick’s takımı ise haftadan haftaya şampiyonluğa doğru yürüyor.Önümüzdeki haftada evinde yakın takipçisi Dundalk’ı konuk edecekleri için bu karşılaşmada kazanmak için ellerinden geleni fazlasıyla yapacaklarını düşünüyorum.

185 Newport County – Mansfield = 1    2.00
Yorum=Ligin iki yeni takımının karşı karşıya geleceği maçta Newport evinde Mansfield’i konuk ediyor.Ev sahibi Newport son iki deplasman maçından beraberliklerle döndü.Çokta kötü değiller.Mansfiel ise geçen hafta evinde Dagenham’ı mağlup etmeyi başardı.Ancak bu karşılaşma öncesinde ciddi sakatlıklar bulunuyor.Saha ve seyirci avantajını da iyi kullanan ev sahibi Newport takımını bir adım önde görüyorum.

171 Orta Afrika Cumhuriyeti – Etiyopya = 2   1.80
Yorum=Dünya kupası Afrika elemelerinde son maçlar oynanacak.Grupta bir iddiası olmayan Orta Afrika ile lider durumda olan Etiyopya karşı karşıya geliyor.Maç tarafsız sahada oynanacak.Orta Afrika Cumhuriyetinin çıkma şansı bulunmuyor.Etiyopya takımına ise Güney Afrika’nın kazanması durumunda beraberlik yetmeyecek.Yani o yüzden Dünya kupasına gitmek için kazanmak zorundalar.Bu karşılaşmada Etiyopya’nın zorlansa da kazanacağını düşünüyorum.

211 Nijer – Kongo = 0-2 (ç)   1.25
Yorum=Bir diğer gruptaki mücadelece yine iddiası bulunmayan Nijer evinde lider durumda bulunan Kongo’yu konuk edecek.Ev sahibi Nijer’in grupta 3 puanı bulunuyor.O da ilk oynadıkları Gabon galibiyetiyle gelmişti.Ondan sonra oynadıkları 4 karşılaşmayıda kaybettiler.Kongo adına ise kritik bir mücadele olacak.Tek avantajları rakiplerinin birbirleriyle oynaması.Yani bir beraberlik o maçında berabere bitmesi halinde onları Dünya kupasına götürecek.Aksi taktirde kazanmaktan başka çareleri bulunmuyor.Bir diğer avantajları da rakiplerinin gayet formsuz durumda olması.Bu karşılaşmada Kongo’nun kaybetmeyeceğine inanıyorum.

242 Santos – Goias = 2.5 altı    1.55

Yorum=Brezilya Seri A’da 13.sırada bulunan Santos evinde 7.sırada bulunan rakibi Goias takımını ağırlıyor.Ev sahibi Santos hafta arası deplasmanda Atletico Paranense’ye yenildi. Ancak evlerinde iyi futbol oynuyorlar.Goias takımı ise yine hafta arası oynanan maçta evinde Gremio takımını mağlup etmeyi başardı.Onlarda 7 maçtır kaybetmiyorlar.İlk adımda Santos’un kazanmaya yakın olduğunu görsem de Goias’ın iyi durumu ve Santos’un evinde oynadığı maçlarda az gol yemesini de göz önüne aldığımda 2.5 gol barajının aşılamayacağını çıkarıyorum.Tercihim 2.5 altı seçeneğinden yana olacak.

0 Yorum "7 Eylül 2013 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate