27 Eylül 2013 iddaa tahminleri

Kod                              Tahmin
113 Bursaspor – Akhisar = 1     1.45
Yorum=Süper Lig de açılış karşılaşmasında Bursaspor evinde Akhisar Belediye’yi konuk ediyor.Ev sahibi Bursaspor ligde 2 haftadır kaybediyor.En son geçen hafta Rize deplasmanından da puan çıkaramamışlardı.Artık bir an önce galibiyete ihtiyaçları var. Akhisar takımı ise geçen hafta formsuz Gaziantep’i devirmeyi başardı.Daha çok evlerinde iyi oynuyolar.Geride kalan 5 haftada 2 deplasmandan da puan alamadılar.Bu karşılaşmada kendine gelmeye ihtiyacı olan Bursaspor’un kazanacağını düşünüyorum.

112 Sogndal – Stromgodset = 2    1.70
Yorum=Norveç’te açılış karşılaşmasında 11.sırada bulunan Sogndal takımı evinde 2.sırada bulunan şampiyonluk mücadelesi içerisinde olan Stromgodset’i konuk edecek.Ev sahibi Sogndal takımı formsuz bir dönem geçiriyor.Son 3 karşılaşmalarını da kaybettiler.Son oynadıkları Start deplasmanında da iyi değillerdi.Stromgodset takımı ise geçtiğimiz haftayı Brann deplasmanından 1 puan alarak geçirdi.Onlarda biraz deplasmanda zorlanıyorlar.Son 3 deplasmanda 7 puan kaybettiler.Kazansalardı şuan lider durumda olacaklardı.Ne kadar Stromgodset takımı zorlansa da futbol anlamında rakibinden üstün olduğunu düşünerek bu karşılaşmadan galibiyet ile ayrılacaklarına inanıyorum.

125 Nancy – Arles = 1    1.85
Yorum=Fransa 2.liginde 15.sırada bulunan Nancy takımı evinde 6.sıradaki rakibi Arles’i ağırlıyor.Nancy takımı lige çokta istediği gibi bir başlangıç yapamadı.Hafta arasıda Metz deplasmanında farklı bir yenilgi aldılar.Ancak takımda karşılaşma öncesinde eksik bulunmuyor.Arles takımı ise Creteauroux ile sahasında berabere kaldı.Zorlandıklarını gözledim.Orta alandan önemli bir eksikleri bulunuyor ve forvet hattından 2 önemli oyuncunun durumu belirsizliğini koruyor.Bu karşılaşmada Nancy takımının zorlansa da kazanacağını düşünüyorum.

138 Bohemians – Derry City = 2    1.70
Yorum=İrlanda Liginde 10.sırada bulunan Bohemians evinde 4.sıradaki rakibi Derry City’i konuk ediyor.Ev sahibi Bohemians geçen hafta son sırada bulunan Shelborne’yi deplasmanda farklı yendi.Derry City takımı ise uzun süredir formsuzluğun ardından Bray Wanderas’ı yenerek baskıları birazcık olsun azalttı.Aralarında oynadıkları maçlarda son 10 karşılaşmanın 9’unu kazanan son 5 deplasmandan da galibiyetle dönen Derry City’nin yine kazanacağını düşünüyorum.

148 Valladolid – Malaga = Var   1.55
Yorum=İspanya La Liga’da açılış karşılaşmasında Vallodolid takımı evinde Malaga’yı konuk ediyor.Valladolid hafta arası oynanan mücadelede Levante deplasmanından 1 puan ile döndü. Tabii ki dakika 44’de 10 kişi kaldıklarından futbol anlamında bir şey söylemek mümkün olmadı.İyi direndiler ve 1 puanı kazandılar.Malaga ise evinde iyi oynadığı maçta Almeria’yı 2-0 ile geçti.Bu karşılaşmada iki takımında kazanmak için elinden geleni yapacağını düşünerek tercihimi karşılıklı golden yana kullanıyorum.

116 Örgryte – Angelholm = 1-0 (ç)   1.34
Yorum=İsveç 2.liginde düşme potasında bulunan Örgryte takımı durumu kendine göre biraz daha iyi olan Angelholm’u konuk ediyor.Ev sahibi Örgryte takımının şiddetle 3 puana ihtiyacı var.Hafta başında da Degerfors deplasmanından puan çıkaramadılar.Ancak artık kazanmaları gerekiyor.Angelholm ise son 2 karşılaşmasından 1 puan ile ayrıldı.Ev sahibi adına ölüm kalım maçı olarak düşündüğüm bu karşılaşmada Örgryte takımının kaybetmeyeceğine inanıyorum.

130 Jihlava – Viktoria Plzen = Var   1.55
Yorum=Çek Liginde 14.sırada bulunan Jihlava evinde 2.sırada bulunan Viktoria Plzen takımı konuk ediyor.Ev sahibi Jihlava son 2 maçından da puan çıkaramadı.Ancak 2 maçına da deplasmanda oynadı.Açık bir futbol anlayışı ile oynadıkları için maçları bol ataklı ve gollü geçiyor.Plzen takımı ise 2 haftadır berabere kalıyor.Onlarında 3 puana ihtiyaçları var.Yoksa Sparta Prag arayı açıyor.İki takımında saldıracağı bu karşılaşmada karşılıklı filelerin havalanacağını düşünüyorum.

0 Yorum "27 Eylül 2013 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate