6 eylül 2013 iddaa tahminleri

Kod                          Tahmin
124 İskoçya – Belçika = 2    1.60
Yorum=Dünya kupası elemelerinde A grubunda İskoçya evinde Belçika’yı konuk ediyor.Ev sahibi İskoçya’nın grupta bir iddiası bulunmuyor.Onlar adına tamamen bir prestij maçı olacak.Son oynadıkları maçta deplasmanda Hırvatistan gibi güçlü bir ekibi mağlup etmeyi başarmışlardı.Belçika ise grupta Hırvatistan’ın 3 puan üzerinde ve lider durumda.Ancak bu karşılaşmada olası bir puan kaybı Çarşamba günü Hırvatistan deplasmanına gidecekleri için onları sıkıntıya sokabilir.O yüzden Belçika’nın bu karşılaşmada mücadeleyi ve ciddiyeti elden bırakmayarak kazanacağını düşünüyorum.Oran cazip duruyor.

108 Türkiye – Andora (3h) = 1    1.40
Yorum=A milli takımımız Kadir Has Stadın’da grubun averaj takımı olan Andorra’yı ağırlıyor.İlk karşılaşmada deplasmanda 2-0 kazanmıştık.Sahanın diğer olası sahalardan küçük olması takımımızı etkilemişti.Bir diğer nokta ise Fatih Terim’in takımın başına geçmesi oldu. Bu değişikliği bu kader maçlarında önemli bir hamle olarak görüyorum.Karşılaşmada milli takımımızın farklı kazanıp 3 gol averajını da geçeceğine inanıyorum.

110 Bosna Hersek – Slovakya = 1    1.40
Yorum=G grubunda dolu dizgin yoluna devam eden Bosna Hersek evinde grubun 3.sırasında bulunan Slovakya’yı konuk ediyor.Ev sahibi Bosna Hersek takımı futbol açısından göze hoş gelen bir oyun ortaya koyuyor.En yakın rakipleri Yunanistan ile de aralarında 3 puanlık bir fark söz konusu.Ancak bu yıl Dünya kupasına direk katılabilmek için işi sıkı tutuyorlar. Slovakya ise son 3 karşılaşmasında galibiyet alamadı.Eski günlerini mumla arıyorlar.Bu karşılaşmada ev sahibi Bosna Hersek’in kazanacağını düşünüyorum.Riske girmek isteyenler handikaplı Bosna seçeneğini de yazabilirler.

123 İngiltere – Moldova (2h) = 1   1.40
Yorum=H grubunda maç eksiği ile 2.sırada bulunan İngiltere evinde grupta 5 puan toplamayı beceren Moldova’yı konuk edecek.Ev sahibi grupta oynadığı son maçta deplasmanda Karadağ takımından 1 puan almayı başardı ve liderlik için avantajlı konuma geçtiler.Maç öncesi İngiltere’de Rooney,Glen Johnson ve Phil Jones’in sakatlıklarından ötürü oynayamayacakları öğrenildi.Moldova takımı içinse bir prestij maçı olacak.Ancak evlerinde daha iyi mücadele ettiklerini düşünüyorum.O yüzden İngiltere’nin sakatları da olmasına rağmen farklı kazanıp moral depolayacaklarına inanıyorum.

121 İrlanda – İsveç = 0    3.00
Yorum=C grubunda 2.lik savaşı devam ediyor.İrlanda evinde İsveç’i ağırlıyor.2 takımında 11 puanı bulunuyor.Bir diğer 11 puanlı takımda Avusturya.Ev sahibi adına mutlaka kazanılması gereken bir karşılaşma.Son grup maçında evinde Faroe Adalarını yenmişlerdi.İsveç ise Avusturya deplasmanında kaybederek avantajını biraz olsun yitirmişti.Onlarda son maçlarında grubun zayıf halkası Faroe Adaları’nı yenerek nefes aldılar.Bu karşılaşmadan 1 puan çıkardıkları taktirde fikstür açısından yine avantajlı konuma gelecekler.Zorlu mücadeleden kazananın çıkmayacağını düşünüyorum.

113 Finlandiya – İspanya = 2 (h)   1.55

Yorum=I grubunda son maçta Fransa’yı deplasmanda devirerek liderliği geri alan İspanya Finlandiya deplasmanına konuk oluyor.Ev sahibi Finlandiya adına zor bir karşılaşma olacak. Sonuçlara göre fark yemeyecek gibi gözükse de liglerin başlaması kondüsyonel açıdan İspanya adına avantaj diye düşünüyorum.Liderlik koltuğuna da kolay kolay teslim etmeyeceklerini düşünerek İspanya’nın handikaplı kazanacağı yönündeyim.

0 Yorum "6 eylül 2013 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate