23 Eylül 2013 iddaa tahminleri

Kod                              Tahmin
622 Kayseri – Trabzon = 0-2 (ç)    1.34
Yorum=Süper ligde kapanış mücadelesinde Kayserispor evinde Trabzon’u konuk ediyor. Geride kalan 4 haftada izlemiş olduğum Kayserispor takımı geçene sezona göre futbol anlamında iyi durumda gözükmüyor.Geçen haftada Gençlerbirliği deplasmanından aldıkları 1 puan tamamen şans eseriydi.Şansları yaver gitti ve yenilmediler.4 haftayı baz aldığımız taktirde Trabzon karşısında da aynı şekilde oynarlarsa işleri kolay olmayacak.Trabzonspor ise ligde mağlubiyetleri bulunmasına karşı iyi mücadele ediyor.Geçen hafta Karabük’ü de devirmeyi başardılar.Hafta arasıda Limassol deplasmanından 3 puan ile dönerek moraller baya yükseldi.Normal şartlarda Trabzonspor’un bu deplasmandan 3 puan ile dönmesi sürpriz değil.Ancak son 5 Kayseri deplasmanında da kazanamadıklarını göz önüne alırsak Trabzon’un kaybetmeyeceği daha mantıklı geliyor.

611 Honka – Jyvaskyle = 1 (h)    1.60
Yorum=Finlandiya Liginde 2.sırada bulunan ve şampiyonluk yarışı içerisinde olan Honka takımı evinde mantıksal olarak küme düşmesi kesinleşen Jyvaskyle takımını ağırlıyor.Ev sahibinin şampiyonluk mücadelesini son 5 haftaya taşıma adına bu karşılaşmayı kazanmak zorunda olduğunu düşünüyorum.Jyvaskyle takımı ise artık ligde son demlerini yaşıyor.2.lig hesaplarının yapılmaya başladığına inanıyorum.Bu karşılaşmada Honka takımının rakibini rahat geçeceğini düşünüyorum.

634 Espanyol – Atletic Bilbao = Var   1.45
Yorum=İspanya La Liga’da haftanın kapanış mücadelesi oynanıyor.Lige iyi başalangıç yapan iki ekip karşı karşıya gelecek.Ev sahibi Espanyol takımı geçen hafta Granada deplasmanından 3 puan ile dönmeyi başarmıştı.Özelliklede iç sahada daha iyi mücadele ediyorlar.Atletic Bilbao takımı ise bu sezon geçen sezona göre iyi bir başlangıç yaptı.4 maçtan 3 galibiyet çıkardılar.Takım formda gözüküyor.İki ekibinde gol yollarında zorlanmadıklarını düşünerek karşılıklı filelerin havalanacağına inanıyorum.

621 Varbergs – Ljungskile = 1-0 (ç)    1.43

Yorum=İsveç 2.liginde önemli karşılaşmalar oynanıyor.Düşme potasında bulunan Varbergs evinde biraz daha iyi durumda olan Ljungskile takımını ağırlıyor.Ev sahibi adına mutlaka kazanılması gereken bir karşılaşma olduğunu düşünüyorum.Ancak 7 maçtır galip gelemiyorlar.İşleri kolay olmayacak.Ljungskile takımı ise mantıksal anlamda üst lige çıkması çok zor.O yüzden fazla kasmayacaklarına da inanıyorum.Yinede tabii ki futbol bu.Günaha girmeyelim.Kısaca bu karşılaşmada Varbergs’in kaybetmeyeceğini bekliyorum.

0 Yorum "23 Eylül 2013 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate