1 eylül 2013 iddaa tahminleri

Kod                                             Tahmin
575 Akhisar Bld. – Trabzonspor = Var    1.60
Yorum=Süper ligde Akhisar evinde Trabzon’u konuk ediyor.Ev sahibi Akhisar geçen hafta Gençlerbirliğine farklı bir skorla kaybetti.Maç genelinde pozisyona girmelerine rağmen bir türlü ağları sallayamadılar.İlk haftada evlerinde Elazığspor’u yenmeyi başarmışlardı.Gekas’ın yerini Ordu’dan alınan Mezenga ile doldurmuş gözüküyorlar.Trabzonspor ise geçen hafta Rizespor’u 2-1 ile geçmeyi başardı.Ancak rakibine oldukça gol pozisyonu vermeleri kafaları karıştırmış durumda.Hafta arasıda Avrupa ligi gruplarına kaldılar.Moral olarak belki rakiplerinden yüksek durumdalar ama Akhisar takımının da yabana atılacak bir takım olmadığını düşünerek karşılıklı gol var seçeneğini uygun görüyorum.

450 Arsenal – Tottenham = Var    1.40
Yorum=İngiltere Premier liginde Arsenal evinde Tottenham’ı ağırlıyor.Lige Aston Villa mağlubiyeti ile başlayan Arsenal geçne hafta deplasmanda Fulham’ı yenmeyi başardı.Hafta arasında da şampiyonlar ligi gruplarına kalmayı başardılar.Tottenham takımı ise ligde 2de 2 yaparak güzel bir başlangıç yaptı.Onlarda Avrupa liginde gruplara kaldılar.Oyun anlayışı olarak iki takımında açık futbol oynadığını baz alarak ve istatistiksel olarak da iki takımında skora katkıda bulunacağı bir karşılaşma bekliyorum.

585 Sevilla – Malaga = 1   1.45
Yorum=ispanya La liga’da Sevilla evinde Malaga takımını konuk ediyor.Ev sahibi Sevilla geçen hafta Levante deplasmanından 1 puanla döndü.Ancak skor değil de oyun olarak rakibinden çok çok üstün bir performans sahaya koydu.Malaga takımı ise yaşanan kriz yüzünden takımın önemli oyuncuları ile yollarını ayırmak zorunda kaldı.Buda takımı etkilemiş gözüküyor.Fazla gol yememelerini de açıklamak gerekirse ilk hafta Valencia ile oynadılar.Valencia lige kötü bir futbolla başladı.O yüzden fazla gol yemediler.Geçen hafta da şanslarına Barcelona gol üzerine gol kaçırınca tek farklı mağlubiyet ortaya çıkmış oldu.Bu karşılaşmada ev sahibi Sevilla’nın kazanacağı yönündeyim.

586 Valencia – Barcelona = 2   1.35
Yorum=İspanya’da bir diğer karşılaşmada Valencia ile Barcelona arasında oynanacak.Ev sahibi Valencia takımı ilk hafta kötü oynamasına karşı Malaga’yı devirdi.Ancak takım geçen haftada Espanyol deplasmanında ilk patlağını verdi.Zaten Tino Costa takımın her şeyiydi. Onun takımdan ayrılışı takımı epey etkilemiş gözüküyor.Barcelona ise lige her zaman ki gibi iyi başlangıcını yaptı.Hafta arasıda İspanya süper kupasını kazanarak moral depoladılar.Bu karşılaşmadaki tek dezavantaj olarak görülen ve oranı yükselten olay Barcelona’nın 4 deplasmandır Valencia takımını yenememesi.Ancak bu sefer şanssızlıklarını kırıp kazanacaklarına inanıyorum.

570 Catania – İnter = Var    1.55
Yorum=İtalya Seri A’da Catania evinde İnter’i konuk edecek.İtalya’da 2.hafta oynanıyor.Ev sahibi Catania takımı ilk maçta Fiorentina deplasmanında 2-1 kaybetti.Maç genelinde fena oynamadılar.İnter takımı ise ilk hafta evinde Genoa’ya karşı iyi oynayıp kazandı.Geçen sezona göre takımda değişiklikler mevcut.Transfere birazda olsa para harcanmış gözüküyor. Bu karşılaşmada karşılıklı filelerin havalanacağı yönündeyim.

564 Cherleroi – Genk = 2    1.65
Yorum=Belçika liginde 13.sıradaki Cherleroi evinde 7.sıradaki Genk’i konuk ediyor.Ev sahibi Cherleroi son 2 maçını da kaybetti.5 maçta sadece 1 galibiyet elde ettiler.Moraller düşün durumda.Genk takımı ise 2 haftalık mağlubiyetin ardından geçen hafta evinde Cercle Brugge’yi yenmeyi başardı.Bu karşılaşmada kadro kalite ve moral açısından rakibinden üstün durumda olan Genk’in hata yapmayacağına inanıyorum.

481 Lugo – Real Jaen = 1   1.80

Yorum=İspanya 2.liginde Lugo evinde ligin yeni ekiplerinden Real Jean takımını konuk ediyor.Ev sahibi Lugo lige istediği gibi bir başlangıç yapamadı.Geçen haftada deplasmanda Barcelona B takımına yenildiler.Real Jaen takımı da aynı şekilde iyi başlayamadı.Onlarda deplasmanda Numancia’ya kaybettiler.Bu karşılaşmada Lugo’nun galibiyetle tanışacağına inanıyorum.

0 Yorum "1 eylül 2013 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate