25 Eylül 2013 iddaa tahminleri

Kod                       Tahmin
574 Bologna – Milan = 2     1.90
Yorum=İtalya Seri A’da Bologna evinde Milan’ı konuk ediyor.Ev sahibi Bologna takımı lige istediği gibi başlayamadı.Geride kalan 4 haftada 2 puan toplayabildiler.Hafta sonuda evlerinde Torino’ya mağlup oldular.Bir de defansın as isimlerinden Natali’yi kaybettiler. Cezası nedeniyle bu karşılaşmada oynayamayacak.Futbol anlamında da işler iyi gitmiyor. Milan takımıda rakibi gibi lige iyi bir başlangıç yapamadı.Ancak futbol olarak rakiplerinden iyi olduklarını düşünüyorum.Hafta sonu da Napoli’ye evinde kaybettiler.Kaybetmelerine rağmen çokta kötü oynamadılar.Maç bitiminde Balotelli’nin atılması çok gereksizdi.3 maç ceza aldı.Ancak herşeye rağmen Milan’ın zorlansada bu deplasmandan 3 puan ile döneceğini düşünüyorum.

532 Ajaccio – Lyon = 2     1.85
Yorum=Fransa Liginde kötü günler geçiren Ajaccio evinde Lyon’u ağırlıyor.Ev sahibi Ajaccio takımı 6 haftası geride kalan ligde henüz galibiyetle tanışamadı.Hafta sonuda Rennes deplasmanında kaybettiler.Haliyle ligdede iç açıcı bir durumda değiller.Lyon ise lige iyi bir başlangıç yapıp bir duraksamaya girip son haftalarda toparlanma görüntüsü çiziyor.Futbol anlamında geçen sezona göre iyi bir yol katettiklerini düşünüyorum.Hafta sonu da iyi oynayarak Nantes’i mağlup etmeyi başardılar.Bu karşılaşmada da Lyon’un galip geleceğine inanıyorum.

518 Spartak Moskova – Krosnadar = 1    1.40
Yorum=Rusya Liginde 2.sırada bulunan Spartak Moskova evinde 5.sırada bulunan rakibi Krosnadar’ı konuk ediyor.Spartak Moskova’nın bu sezon futbolunu beğeniyorum.Geçen sezona göre çok daha iyi durumdalar.Hafta sonuda Cska’ya karşı hakettikleri bir galibiyet aldılar.Krosnadar takımı ise aldığı iyi sonuçlarla formda gözüküyor.Hafta sonuda zorlansa da Terek deplasmanında kazanmayı başardılar.Bu karşılaşmada Cska galibiyetinin bir anlam kazanması adına Spartak Moskova’nın kazanacağını düşünüyorum.

542 Brommapojkarna – Elfsborg = 1-0 (ç)   1.52
Yorum=İsveç liginde küme düşmeme mücadelesi veren Brommapojkarna evinde üst sıralara tırmanma çabası içerisinde olan Elfsborg takımını konuk ediyor.Ev sahibi Brommapojkarna adına bu karşılaşma büyük önem taşımakta.Ayrıca hafta sonuda evlerinde Hacken’i yenerek moral depoladılar.Elfsborg takımının ise üst sıralara çıkma adına matematiksel olarak şansı bulunuyor.Fakat fikstür açısından böyle bir ihtimalin kolay olmayacağını düşünüyorum. Bu yüzden bu karşılaşmada puana daha çok ihtiyacı olan Brommapojkarna takımının yenilmeyeceğine inanıyorum.

588 West Bromwich – Arsenal = 2     1.85
Yorum=İngiltere Lig Kupasında West Bromwich evinde Arsenal’ı ağırlıyor.Ev sahibi West Bromwich hafta sonu evinde Sunderland’ı farklı yenip ligde ilk galibiyetini aldı.Maç öncesi forvette önemli eksikleri bulunuyor.Arsenal’da ise her lig kupasında olduğu gibi rotasyon bekleniyor.Ancak rotasyonda oynayacak oyuncularında yetenekli oyuncular olduğunu düşünüyorum.Bendtner gibi önemli isminde görev alması bekleniyor.Bu karşılaşmada zorlansa da Arsenal takımını galibiyete yakın görüyorum.

589 Monaco – Bastia = 1 (h)    1.65
Yorum=Fransa Liginde lider Monaco evinde Bastia takımını ağırlıyor.Monaco takımı hafta sonu Psg deplasmanından 1 puan ile dönmeyi başardı.Kurulan kadroda ligi götürebilecek gözüküyor.Avrupada olmamalarıda onlar için avantaj.Bastia takımı ise 3 maçtır kaybetmiyor. Hafta sonuda evlerinde Marsilya’dan puan aldılar.Ancak açık futbollarından bu karşılaşmada da ödün vermezlerse işleri epey zor gözüküyor.Bu karşılaşmada Monaco takımının handikaplı kazanıp lig için moralleri üst seviyeye çekeceğini düşünüyorum.

541 Saarbrücken – Paderborn = 2    2.00
Yorum=Almanya Kupası’da 3.ligde mücadele eden ve kötü günler geçiren Saarbrücken takımı evinde 2.ligde mücadele eden Paderborn takımını konuk ediyor.Ev sahibi Saarbrücken takımı geride kalan 10 maçta sadece 6 puan toplayabildi.Küme düşmeme adına ligi düşünmeleri gerekiyor.Paderborn takımı ise 2.ligde son 2 maçta aldığı sonuçlarla biraz toparlanmış gözüküyor.Kadro,kalite anlamında rakibinden kat kat üstün olan Paderborn’un karşılaşmadan galibiyet ile ayrılacağını düşünüyorum.

5 Yorumlar "25 Eylül 2013 iddaa tahminleri"

  1. Dün sayenizde para kazandık. Teşekkürler. Bugunku paylasımlarınız ıcınde emegınıze saglık. (Europali)

    YanıtlaSil
  2. Haci bu nasil tahmin tam tersinimi oynamak lazim bunlarin :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zorunlu degılsın aynısını oynamaya. Yorumları okursan tahmınlerını paylasıyor. Bence saygı duymak gerek. Burda bır emek var. Ben bu emegı ıcın paylasımı ıcın tekrar tesekkur ederım.

      Sil
    2. Ben teşekkür ederim takip ettiğiniz için

      Sil

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate