26 Eylül 2013 iddaa tahminleri

Kod                         Tahmin
624 İnter – Fiorentina = 1    1.80
Yorum=İtalya Seri A’da kapanış mücadelesine çıkacak iki takımın maçında İnter evinde Fiorentina’yı konuk ediyor.10 puanı bulunan iki ekipte ligde henüz kaybetmedi.Ev sahibi İnter’de devam eden sakatlıkların dışında önemli eksik bulunmuyor.Geçtiğimiz hafta sonuda bahsettiğim gibi İnter bu sezon geçen sezondan çok daha iyi durumda.Sassuolo deplasmanından da tarihi bir galibiyet alarak dönen takımda moraller yüksek gözüküyor. Fiorentina takımı ise eksiklik yönünde sıkıntı yaşayacak gibi gözüküyor.Orta sahanın önemli ismi Pizarro’nun kart cezası devam ediyor ve sağ kanat oyuncusu Cuadrado ile golcü Gomez sakatlığı yüzünden forma giyemeyecek.Onlarda geçtiğimiz hafta Atalanta deplasmanından 3 puanla dönmeyi başarmıştı.Bu karşılaşmada rakibinden daha iyi durumda olan İnter’in seyircisini de arkasına alarak bu maçı kazanacağına inanıyorum.Alternatif tercih olarakta karşılıklı gol var seçeneği mantıklı duruyor.

618 Zürich – Aarau = 1    1.45
Yorum=İsviçre’de 6.sırada bulunan Zürich evinde 9.sıradaki rakibi Aarau’yu ağırlıyor. Ev sahibi Zurich takımı lige verilen aranın ardından hafta sonu deplasmanda Lausanne’yi mağlup etmeyi başardı.İyide oynadılar.Aarau takımı ise aradan sonra ligde henüz maç yapmadı.12 gün önce lig kupası maçına çıkıp farklı kazandılar.Her ne kadar Aarau takımı dinlenmiş gözükse de Zurich’in evinde kazanıp üst sıralara ilerlemeye devam edeceğini düşünüyorum.

609 Rubin Kazan – Dinamo Moskova = 1     1.95

Yorum=Rusya liginde 10.sırada bulunan Rubin kazan bir basamak üstündeki rakibi Dinamo Moskova’yı konuk ediyor.Ev sahibi Rubin Kazan takımı ligde istediği sonuçları bir türlü alamıyor.Hafta sonuda öne geçmelerine rağmen 10 kişi kalarak Tom Tomsk takımına mağlup oldular.Futbol anlamında çokta kötü oynamadıklarını düşünüyorum.Moskova derbisinde de  aynı olay’ın Dinamo Moskova’nın başına geldiğini söylemeliyim.Onlarda 10 kişi kaldı ve skoru koruyamadılar.Bu zorlu karşılaşmada ev sahibi Rubin Kazan’ın zorlansa da kazanacağına inanıyorum.Artık biran önce toparlamalılar.

0 Yorum "26 Eylül 2013 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate