24 Eylül 2013 iddaa tahminleri

Kod                          Tahmin
467 Udinese – Genoa = 1     1.60
Yorum=İtalya Seri A’da 5.hafta açılış karşılaşmasında Udinese evinde Genoa takımını konuk ediyor.Ev sahibi Udinese takımı hafta sonu Chivo deplasmanında 1-0 öne geçmesine rağmen skoru koruyamamış ve kaybetmşti.2.yarıda ne kadar tek kalede oynasalar bir türlü beraberliği sağlayamamışlardı.Geride kalan 4 haftada da futbol açısından fena değiller.En azından rakipleri kadar şansa puan kazanmıyorlar.Genoa takımı ise geride kalan 4 haftaya bakacak olursak doğru düzgün pozisyona girebilmişlikleri yok.Hemen aklımıza Sampdoria deplasmanı gelecek belki.Hemen o 3-0’lık şanslı galibiyeti söyliyim.Maç boyunca sadece 4 pozisyona girdiler 4 kere şut çektiler 3’ü gol olmuştu.Sampdoria ise 20 kere gelmesine karşı gol atamamıştı.Futbol bu bazen böyle şeyler oluyor.Ayrıca bu karşılaşmada Genoa’da 3 önemli oyuncunun oynamayacak olmasıda takıma ciddi sıkıntı yaşatacak gözüküyor.Bu karşılaşmada ev sahibi Udinese’nin kazanacağını düşünüyorum.Oran yükseltmek isteyenler handikaplı Udinese galibiyetini de deneyebilir.

413 Wolfsburg – Aalen = 1 (h)     1.50
Yorum=Almanya kupasında Bundesliga’da mücadele eden Wolfsburg evinde 2.ligde mücadele eden Aalen takımını konuk ediyor.Wolfsburg takımı hafta sonu evinde Hoffenhaim’i 2-1’lik skorla geçmişti.Genel anlamda iyide oynadıklarını düşünüyorum.Ayrıca ligde cezası nedeniyle forma giyemeyen Luiz Gustavo ilk 11’e dönüyor.Aalen takımı da hafta sonu Bochum deplasmanından 3 puan ile dönmeyi başarmıştı.Ancak savunmada önemli 2 oyuncusu ve orta alanda 1 oyuncusu sakatlığı sebebiyle bu karşılaşmada forma giyemeyecek. Wolfsburg takımının saha ve seyirci avantajınıda kullanarak farka gideceğine inanıyorum.

444 Hull City – Huddersfield = 1    1.65
Yorum=İngiltere Lig Kupası 3.tur maçında Premier ligde mücadele veren Hull City takımı evinde Championschip’de mücadele eden Huddersfield takımını konuk ediyor.Ev sahibi hafta sonunda zorlu Newcastle deplasmanından 3 puan ile dönemeyi bilmişti.Fenada oynamadılar. En azından rakibi kadar pozisyona girdiler.Huddersfield takımı ise Blackburn deplasmanında berabere kalarak 1 puan aldı.Ayrıca Huddersfield teknik direktörü Robins de ligi düşündüğünü ve rotasyona gideceğini açıkladı.Bu karşılaşmada biraz zorlansa da ev sahibi Hull’un galip geleceğini düşünüyorum.

479 Laval – Brest = 2    2.30
Yorum=Fransa 2.liginde 19.sırada bulunan Laval evinde 5.sıradaki rakibi Brest’i ağırlıyor.Ev sahibi Laval takımı geçen sezon kötü oynuyordu.Bu sezon daha kötü oynuyor.Ligdeki durumlarıda iç açıcı gözükmüyor.Evlerinde Angers’i nasıl yendiler hala çözemedim.Brest takımı ise hatırlayacağımız gibi geçen sezon 1.ligden düşmüştü.2.lige uyum sağlamış gibi gözüküyorlar.Son maçtada Ca Bastia takımını mağlup etmeyi başardılar.Bu karşılaşmada Brest’in kazanmasını bekliyorum.

449 Swindon Town – Chelsea = 2 (h)    1.80
Yorum=İngiltere Lig Kupasında Swindon evinde güçlü Chelsea takımını konuk edecek. Swindon takımı İngiltere 1.liginde mücadele ediyor.Geride kalan 8 haftada da 11 puan toplayabildiler.Chelsea’da ise Morinho’nun rotasyona gitmesi bekleniyor.Ancak takımın yedek kulübesi bile Essien,Luiz,Bertnard gibi kaliteli isimler barındırdığı için bu karşılaşmada da handikaplı galibiyet çıkaracaklarını düşünüyorum.Oranda cazip duruyor.

412 Münster – Augsburg = 2     1.50
Yorum=Almanya kupasında 3.ligde mücadele eden ve kötü günler geçiren Münster takımı evinde Bundesliga’da mücadele eden Augsburg takımını ağırlıyor.Münster takımı 3.lige iyi bir başlangıç yapamadı.Son 3 karşılaşmalarınıda kaybettiler.Ayrıca savunmada önemli 1 eksiği bulunuyor.Augsburg ise geçen sezona göre daha iyi bir mücadele sergiliyor.Hafta sonu Hannover deplasmanında başa baş oynamalarına rağmen mağlup oldular.Yinede iyi durumda olduklarını düşünüyorum.Bu karşılaşmada Augsburg takımının kazanacağı yönündeyim.

483 Fulham – Everton = Var    1.45

Yorum=İngiltere Lig Kupasında Fulham evinde Everton’u konuk edecek.Ev sahibi Fulham takımı hafta sonu ligde Chelsea deplasmanında kaybetmişti.Kötü oynadılar.Ancak takımda önemli eksikler vardı.Bu karşılaşmada sakatlıkları iyiye giden Hughes,Ruiz ve Berbatov gibi önemli isimler tekrar forma şansı bulabilir.Bu da takımı olumlu yönde etkileyecektir.Everton takımı ise hafta sonu son 10 dakikada bulduğu 2 golle WestHam deplasmanında kazanmayı bildi.Bu karşılaşmada iki takımında skora katkıda bulunacağını düşünerek karşılıklı gol var seçeneğini ideal görüyorum.

0 Yorum "24 Eylül 2013 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate