22 Eylül 2013 iddaa tahminleri

Kod                                    Tahmin
554 Beşiktaş – Galatasaray = Var   1.40
Yorum=Süper Ligde büyük derbi maçı oynanacak.Atatürk olimpiyat stadında oynanacak bu zorlu derbi ligin kaderini etkileyecek gibi duruyor.Ev sahibi statüsünde maça çıkacak Beşiktaş lige süper bir başlangıç yaparak 4’te 4 yaptı.Futbol anlamındada iyi durumda gözüküyorlar. Takımda Oğuzhan’ın sakatlığı bulunuyor.İyileşen Veli’nin ise oynaması muhtemel. Galatasaray’da ise ligde son 3 karşılaşmada kaybedilen puanlar kafaları karıştırdı.Hafta arasında da Madrid’e karşı alınan farklı yenilgi moralleri epey bozmuş gözüküyor.Bu yüzden kesinlikle galibiyetten başka birşeyin düşünülmeyeceğine inanıyorum.Drogba’nında son antremanı yarıda bıraktığını söylemek gerekiyor.Ancak maç saatine kadar yüksek ihtimalle oynayacağını düşünüyorum.Hamit’in de sakatlığı sürüyor.İki ekibinde kazanmak için saldıracağı derbi karşılaşmasında karşılıklı filelerin rahat havalanacağı yönündeyim.

475 Manchester City – Manchester United = 1   2.10
Yorum=Bir diğer derbi karşılaşmasıda İngiltere’de gerçekleşecek.Manchester derbisinde City evinde Manchester United’i konuk ediyor.İki ekipte hafta arasında şampiyonlar ligi maçlarını galibiyetle geçti.İki takımda geride kalan 4 haftada ligde 7 puan topladılar.Ev sahibi Manchester City takımının futbol anlamında geçen sezona göre daha derli toplu oynuyorlar. Deplasmanlarda sıkıntı yaşadıkları zaten skorlardan ortada.Ancak iki puan kaybettikleri deplasmandada üstün oynadıklarını söylemek gerekiyor.Manchester United ise sezona Alex Ferguson’un yerine gelen David Moyes ile başladı.Kafalardaki soru işaretleri henüz gitmiş değil.2 tane önemli derbi maçı atlattılar.Hafta arasıda Leverkuzen’i evlerinde mağlup etmeyi başarmışlardı.İyi oynamalarına karşı ciddi pozisyonlar verdiklerini düşünüyorum.Bu karşılaşmada zorda olsa ev sahibi Manchester City’nin galibiyete ulaşacağına inanıyorum. Alternatif olarak da var seçeneği ideal duruyor.

415 Real Betis – Granada = 1    1.50
Yorum=5.hafta maçları oynanan La Liga’da Real Betis evinde Granada’yı konuk ediyor.Ev sahibi Real Betis’in maçlarına baktığımızda şuanki bulunan yerini haketmediğini açıkca görüyorum.Futbol anlamında çok şanssız puanlar kaybettiler.Geçen haftada Valencia’yı yenmeleri sürpriz değildi.İyi oynadılar ve kazanmayı başardılar.Granada takımı ise 3 maçtır kazanamıyor.Geçen haftada evlerinde Espanyol’a kaybettiler.Bu karşılaşmada Real Betis takımını oyun anlamında rakibinden üstün görerek kendi saha ve seyircisi önünde kazanacağını düşünüyorum.

418 Sassuolo – İnter = 2     1.60
Yorum=İtalya Seri A’da ligin yeni ekiplerinden Sassuolo takımı İnter’i ağırlıyor.Ev sahibi lige kötü bir başlangıç yaptı.Oynadıkları 3 maçtanda paun almadılar.Bazı maçlarda iyi oynamalarına rağmen ilk yarıda kalelerinde gördükleri goller büyük sıkıntı yaşatıyor. Transferede çok büyük para harcanmadı.Genelde kiralama yöntemine gidildi.Bununda yeterli olmadığını görüyoruz.İnter takımı ise geçen sezona göre lige çok iyi bir başlangıç yaptı. Futbol anlamındada takımda ciddi değişiklikler var.Yerinde ve nokta takviyeler takımı güçlendirmiş gözüküyor.Bu sezon daha farklılar.Avrupa’da da mücadele etmeyecekleri için şampiyonluk adına önemli bir takım olacaklarını gösteriyorlar.Bu karşılaşmada İnter’in kazanacağını düşünüyorum.Golü erken bulan İnter handikapa da gidebilir.

476 Lyon – Nantes = 1   1.60
Yorum=Fransa Liginde 6.hafta mücadeleleri oynanıyor.Lyon evinde ligin yeni ekibi Nantes’i konuk edecek.Ev sahibi Lyon ligde 3 haftadır puan kaybediyor.Geçen hafta evinde Rennes takımına karşı büyük üstünlük kurmalarına karşı bir türlü golü bulamayıp beraberlikle yetindiler.Hafta arasıda Avrupa Liginde Betis deplasmanından 1 puanla dönmeyi başardılar.Oynanan iki karşılaşmada da umut verici bir oyun sergilediklerini düşünüyorum. Nantes takımı da geçen hafta Sochaux takımını yenerek 3 hafta sonra galip gelmeyi başardı. Bu karşılaşmada artık Lyon’un kazanma zamanının geldiğini düşünüyorum.Tercihim ev sahibinden yana olacak.

568 Kopenhag – Odense = 1    1.40
Yorum=Danimarka Liginde 10.sırada bulunan Kopenhag evinde 8.sıradaki rakibi Odense’yi konuk ediyor.Ev sahibi Kopenhag geçen sezona göre lige çok kötü bir başlangıç yaptı.Kimse beklemiyordu bu başlangıcı..Geçen haftada evlerinde Esbjerg ile berabere kaldılar.Hafta arasıda Juventus takımına iyi direndiler ve 1 puan almayı başardılar.Odense ise 2 maçtır kaybediyor ve iyi mücelede edemiyorlar.Bu karşılaşmada ligde artık puan kaybetme limitini dolduran Kopenhag’ın kazanacağını düşünüyorum.

480 Girona – Las Palmas = 1     1.95
Yorum=İspanya 2.liginde mücadele eden 2 takımın maçında Girona evinde Las Palmas’ı konuk ediyor.Ev sahibi Girona takımı geçen sezona göre bu yılda ligde iyi durumda.Tek yenilgilerini deplasmanda Real Jean’a karşı aldılar.Geçen hafta da Lugo deplasmanından 3 puanla dönmeyi başardılar.Las Palmas takımı ise geçen hafta evinde Real Jean’ı mağlup etmişti.Geçen sezona göre gol yollarında problemler yaşıyorlar.Bu karşılaşmada ev sahibi Girona’nın rakibini devireceğini bekliyorum.

0 Yorum "22 Eylül 2013 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate