8 ağustos 2013 iddaa tahminleri

Kod                          Tahmin
624 Dila Gori – Hajduk = 2    2,00
Yorum=Avrupa ligi 3.tur elemeleri rövanş maçları oynanıyor.Gürcistan temsilcisi Dila Gori takımı evinde Hırvatistan temsilcisi Hajduk’u konuk ediyor.İlk karşılaşmayı deplasmanda Dila Gori takımı kazanmıştı.Maç genelinde Hajduk takımı iyi saldırmış fakat golü bulamamıştı.Ev sahibi pekte ekstra bir şey yapmadan ilk yarıda bulduğu gol ile maçı kazanmayı başarmıştı.Ancak Hajduk takımı gerçekten rakibine oranla daha kaliteli bir takım. Bu karşılaşmada da bunu kanıtlamak için ellerinden geleni yapacaklardır.Hafta sonu da ligde alınan galibiyet moralleri oldukça yükseltti.Bu karşılaşmada Hajduk’un kazanacağına inanıyorum.Muhtemel kuponlarda bulundurulmalı diye düşünüyorum.

628 Maccabi Haifa – Ventsplis = 1 (h)   1,55
Yorum=İsrail temsilcisi Maccabi Haifa evinde Letonya temsilcisi Ventsplis takımını konuk edecek.İlk karşılaşma golsüz berabere tamamlanmıştı.Ev sahibi Maccabi Haifa berabere tamamlanan ilk maçta rakibine oranla çok üstü bir performans sergilemesine karşı kazanamamıştı.Tabii ki futbol bu bazen olmayınca olmaz.Tur adına ev sahibine ne kadar normal galibiyet yetse de bu karşılaşmada handikaplı kazanacaklarını düşünüyorum.

631 Hapoel Tel Aviv – Pandurii Targu = 1   1,70
Yorum=İsrail temsilcisi Hapoel Tel Aviv evinde Romanya temsilcisi Pandurii takımını konuk ediyor.İlk karşılaşmada 1-1’lik skor ortaya çıkmıştı.Ev sahibi Hapoel’in rakibine oranla biraz daha baskılı oynadığını söylemeliyiz.Deplasmanda da olsa iyi oynadıklarını düşünüyorum. Önceki turda da Bulgaristan temsilcisi Beroi takımını elemişlerdi.Pandurii ise Estonya’nın Levadia Tallinn takımını saf dışı bırakmıştı.Ligde de iyi durumda oldukları gözleniyor.Ancak iki takım arasında ciddi bir tecrübe farkı söz konusu.Hapoel Tel Aviv bu turnuvaya hemen hemen her sezon katılma başarısı gösterirken rakibi sanıyorum ilk kez mücadele ediyor.
Tabii ki bu karşılaşmada mücadele etmeyeceği anlamına gelmiyor.Ama tecrübenin de bu tip turnuvalarda önemi büyük.Bu karşılaşmada ev sahibi Hapoel Tel Aviv takımının kazanacağına inanıyorum.

638 Bursaspor – Vojvodina = 1    1,40
Yorum=Temsilcimiz Bursaspor evinde Sırbistan temsilcisi Vojvodina takımını konuk ediyor. İlk karşılaşmada 2-2’lik avantajlı bir skor elde etmiştik.İyide mücadele ettiğimizi söyleyebilirim.Ne kadar beraberlik golünü son dakikada atsak da iyi bir mücadele söz konusuydu.Temsilcimizin ne kadar kaybetse de iyi bir hazırlık dönemi geçirdiğini düşünüyorum.Sonuçta kaliteli takımlara kaybettiler.Vojvodina takımı ise önceki turda Macaristan’ın Budapest takımını elemeyi başardı.Bu karşılaşmada temsilcimiz Bursaspor’un kazanacağını düşünüyorum.

645 Stromgodset – Jablonec = Var   1,50
Yorum=Norveç temsilcisi Stromgodset takımı evinde Çek temsilcisi Jablonec’i ağırlıyor.İlk karşılaşmayı Jablonec takımı 2-1 kazanmıştı.Rakibi Stromgodset’e oranla aşırı baskılı oynadılar.Ev sahibi Stromgodset takımı küçük bir formsuzluk grafiğinin ardından iyi toparlandı.Ligde de Rosenborg’un en yakın takipçisi konumundalar.Hafta sonu da deplasmanda Sarpsborg’u yenmeyi  başardılar.Jablonec takımı da hafta sonu Slovacko’yu mağlup etti.Gol yollarında pek zorlanmayan iki takımında skora katkı yapacağını düşünerek karşılıklı filelerin havalanacağına inanıyorum.

655 St Johnstone – Minsk = 1    1,50
Yorum=İskoçya temsilcisi St Johnstone takımı evinde Beyaz Rusya temsilcisi Minsk’i konuk ediyor.İlk maçı St Johnstone takımı 1-0 kazanmayı başardı.Güzelde bir maç çıkardılar.Ev sahibi St.Johnstone önceki turda Rosenborg gibi güçlü rakibini eleyerek sürpriz yapmıştı. Minsk takımı ise Malta temsilcisi Valetta takımını elemişti.Bu karşılaşmada lige de iyi başlayan ev sahibi St.Johnstone’nin kazanacağı yönündeyim.

621 Zilina – Rijeka = Var    1,60
Yorum=Slovakya temsilcisi Zilina evinde Hırvatistan temsilcisi Rijeka’yı konuk edecek. İlk karşılaşmayı Rijeka evinde 2-1 kazanmıştı.Ancak genel anlamda maç ortadaydı.Ev sahibi Zilina takımı önceki turda Slovenya temsilcisi Ljupljana takımını zorda olsa elemeyi başardı. Ligde de fena oynamıyorlar.Rijeka takımı ise önceki turda Galler temsilcisi Prestatyn Town takımını elemeyi başardı.Ligde de büyük takımlara kaybetmeyerek dikkat çektiler.Bu karşılaşmada iki takımında skora katkıda bulunacağını düşünüyorum.

664 Vasco Da Gama – Ponte Preta = 1   1,50
Yorum=Brezilya Seri A’da 10.sırada bulunan Vasco Da Gama evinde 15.sıradaki rakibi Ponte Preta’yı konuk ediyor.Ev sahibi Vasco hafta sonu evinde Botofogo’ya kaybetti.Ancak yinede fena oynamadılar.Ponte Preta takımı ise evinde Figueirense ile berabere kaldı.Fluminense resmen rakibi Ponte Preta’yı elinden kaçırdı.Fred’in 2 penaltı kaçırdığı maçta 85’de William’ın golü ile Ponte Preta takımı beraberliği kurtarabildi.Bu karşılaşmada Vasco’nun saha ve seyirci avantajını da kullanarak kazanacağına inanıyorum.

0 Yorum "8 ağustos 2013 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate