11 ağustos 2013 iddaa tahminleri

Kod                                 Tahmin
362 Groningen – Utrecht = 1       1,70
Yorum=Hollanda ligi 2.haftasında Groningen evinde Utrecht’i konuk ediyor.Ev sahibi Groningen geçen hafta deplasmanda Nijemegen’i yenerek lige iyi bir başlangıç yaptı. Geçen sezona göre kadrolarını korumuş gözüküyorlar.Utrecht takımı ise evinde ligin yeni ekiplerinden Go Ahead takımı ile berabere kaldı.Aslında resmi karşılaşmalara da Avrupa liginden elenerek başladılar.Eleme turunda da kendisinden zayıf bir ekip olan Lüksenborg’un Diffenderge takımına elenmişlerdi.Takımda sıkıntılar olduğunu düşünüyorum.Bu karşılaşmada ev sahibi Groningen’i bir adım önde görüyorum.

383 Rapid Wien – Austria Wien = 1   2,10
Yorum=Avusturya derbisinde Rapid Wien evinde Austria Wien takımını konuk edecek. Ev sahibi Rapid wien takımı geçen sezona göre bu sezon daha umut verici bir başlangıç yaptı. Avrupa ligi elemelerinde de ilk turu geçtiler.Playy offta da dişlerine göre bir rakip ile eşleştiklerini düşünüyorum.Lige de iyi başladılar.Son 2 haftada alınan 6 puan umut verici. Özelliklede geçen hafta Sturm Graz deplasmanında 2.dakikadan itibaren 10 kişi oynayarak kazanmayı bildiler.Avusturya Wien takımı ise şampiyonlar ligi elemelerinde ilk turu geçti. Tabiî ki haliyle playy oflarda onları zorlayacak bir ekip olan Dinamo Zagreb ile eşleştiler. Ligde de geçen hafta sürpriz bir beraberlik aldılar.Bir önceki hafta da Salzburg’dan fark yediler.Bu karşılaşmada ev sahibi Rapid Wien’in kazanacağına inanıyorum.

391 İnter Turku – Helsinki = 2   1,60
Yorum=Finlandiya liginde 11.sırada bulunan İnter Turku evinde şampiyonluk mücadelesi veren ve 2.sırada bulunan Helsinki takımını ağırlıyor.Ev sahibi geçen hafta kötü oynasa da Honka takımının golcülerinin beceriksizliği sayesinde deplasmandan 1 puan ile dönmeyi başardı.Bu sezon açısından bir türlü istediklerini yapamıyorlar.Son 4 maçta kazanamadılar. Helsinki takımı ise geçen hafta iyi oynayamamasına rağmen Kups deplasmanından 1 puan aldı.Son iki deplasmanda da berabere kaldılar.Artık kazanmaları gerekiyor.Yoksa Honka’nın kazanması halinde şampiyonluk yolunda önemli bir yara alabilirler.Bu karşılaşmada Helsinki’nin önümüzdeki haftada oynanacak Honka maçını da düşünerek avantaj sağlama adına kazanacağını düşünüyorum.

381 Basel – Zurich = 1   1,50
Yorum=İsviçre liginde 5.hafta maçında Basel evinde Zurich’i konuk ediyor.Ev sahibi Basel şampiyonlar liginde Maccabi Tel Aviv’i eledi.Ligde de geçen hafta St Galen deplasmanında berabere kaldılar.Zurich takımı ise Avrupa ligi elemelerinden Slovan Liberec takımına elendi. Ligde de 2 haftadır kaybediyorlar.Basel’in kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı bu karşılaşmada kazanacağına inanıyorum.

429 Galatasaray – Fenerbahçe = 1    1,95
Yorum=Türkiye Süper kupa finalinde Galatasaray ile Fenerbahçe Kayseri’de karşı karşıya geliyor.Galatasaray takımı Emirates kupasını kazanarak büyük moral depoladı.Geçen sezonki kadro korundu.Ayrıca defansa iyi bir takviye yapıldı.Yinede zayıf nokta olarak sol bek sıkıntısı yaşanacak gözüküyor.Fenerbahçe takımında ise değişimler söz konusu oldu.Ersun Yanal başa geçti.Cas’ın Uefa kararını durdurmasıyla şampiyonlar liginde de elemelere kalmayı başaran sarı lacivertli ekip Salzburg takımını elemeyi başardı.Ancak 2 maçta da iyi sinyaller vermediler.Özellikle 2.maçın 2.yarısı çok kötü bir Fenerbahçe vardı.Ayrıca bu maçta da ciddi eksikler bulunuyor.Bunlar cezası bulunan Volkan Demirel,Meireles forma giyemeyecek.Bunların yanı sıra defansta Gökhan Gönül,Yobo ve Egemen’de oynamayacak. Bu karşılaşmada kadro açısından da daha oturmuş kadroya sahip Galatasaray’ın bir adım önde olduğunu düşünüyorum.Oran açısından da gayet tatmin edici bir oran ile denemeye değer.

403 Anderlecht – Gent = 1   1,40

Yorum=Belçika ligi 3.maçında Anderlecht evinde Gent’i konuk ediyor.Ev sahibi ilk hafta alınan şok yenilginin ardından geçen hafta deplasmanda Cercle Brugge’yi farklı yenerek toparladı.İyide futbol oynadılar.Gent takımı ise lige beraberlikle başladı ve geçen haftada Mechelen’i sahasında yenmeyi başardı.Ev sahibi Anderlecht’nin bu karşılaşmada da kazanacağını düşünüyorum.Tercihim Anderlecht’den yana olacak.

0 Yorum "11 ağustos 2013 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate