7 ağustos 2013 iddaa tahminleri

Kod                                    Tahmin
579 Metalist Kharkiv – Paok = 1   1,40
Yorum=Ukrayna temsilcisi Metalist Kharkiv evinde Yunanistan temsilcisi Paok takımını konuk ediyor.İlk karşılaşmada Metalist deplasmanda rakibini 2-0 ile geçmişti.İyi bir performans sergilediler.Ev sahibi Metalist hafta sonu da ligde Zorya ile deplasmanda 2-2 berabere kaldı.O karşılaşmada da iyi oynadılar ama kazanamadılar.Paok içinse 2-0’lık yenilgiden sonra turu geçmek zor gözüküyor.Bu karşılaşmada da ev sahibi Metalist Kharkiv’in saha ve seyirci avantajını da kullanıp kazanacağına inanıyorum.

582 Elfsborg – Celtic = 0-2 (ç)  1,27
Yorum=İsveç temsilcisi Elfsborg evinde İskoçya temsilcisi Celtic’i ağırlıyor.İlk karşılaşmada Celtic evinde 1-0 rakibini yenmeyi başarmıştı. Ev sahibi Elfsborg ilk karşılaşmada deplasmanda vasat bir oyun sergiledi.Doğru,düzgün pozisyona bile giremediler.Hafta sonu da deplasmanda Aik Stockholm’e 2-1 mağlup oldular.Rakibine göre çok kötülerdi.Celtic takımı ise ligde ilk maçında üstün oynayarak Ross County takımını yendi.Bu karşılaşmada da Celtic’in tur adına yenilmeyeceğini düşünüyorum.

580 Sheriff – Dinamo Zagreb = 2   1,90
Yorum=Moldova temsilcisi Sheriff evinde Hırvatistan temsilcisi Dinamo Zagreb’i konuk edecek.İlk karşılaşmada Zagreb evinde üstün oynayarak 1-0 kazanmıştı.Ancak skora aldanmamak gerekiyor.Çünkü daha farklı bir galibiyette olabilirdi.Sheriff takımı ise ligde hafta sonu Veris’e deplasmanda kaybetti.Yönetimsel anlamda sezon başındaki kriz devam ediyor.Dinamo Zagreb ise hafta sonu Split’i yenmeyi başardı.Açıkçası Zagreb’in deplasmanda da olsa ilk maçı düşünüp yaslanmayacağını düşünerek galip geleceklerine inanıyorum.Oran cazip duruyor.

571 Haka – Oulu = 1    1,50
Yorum=Finlandiya 2.liginde lider Haka evinde 5.sırada bulunan rakibi Oulu’yu ağırlıyor.Ev sahibi Haka son dönemde bir hayli yükselişte.İyide mücadele ediyorlar.Bu sezon tekrar 1.lige yükselmek istiyorlar.Hafta sonu da Vikingit takımını deplasmanda 3-0 ile geçtiler.Oulu takımı ise geçen hafta evinde Pk-35’i mağlup etmeyi başardı.Ancak ondan önceki hafta Tempere takımından fark yediler.Bu karşılaşmada ev sahibi Haka’nın kazanacağı yönündeyim.

588 Carlisle – Blackburn Rovers = 2    1,85
Yorum=İngiltere 1.liginde mücadele eden Carlisle evinde bir üst ligde Championshipte mücadele eden rakibi Blackburn Rovers’i İngiltere lig kupasında konuk edecek.Ev sahibi ilk haftada evinde Leyton Orient’e farklı yenildi.Bu sezon sanıyorum ki lige önem verecekler. Blackburn ise deplasmanda iyi oynamasına rağmen Derby’i yenemedi.Bu karşılaşmada Blackburn’un kazanıp kupada yoluna devam edeceğini düşünüyorum.

599 Cricuma – Cruzeiro = 2   1,90
Yorum=Brezilya Seri A’da 16.sırada bulunan Cricuma takımı evinde 2.sırada bulunan Cruzeiro’yu konuk ediyor.Ev sahibi Cricuma takımında bir düşüş söz konusu.Geçen haftada evlerinde kötü oynayarak Corinthians takımına 2-0 yenildiler.3 maçtır kazanamıyorlar. Cruzeiro takımı ise genel anlamda iyi bir grafik çizdi.Geçen haftada deplasmanda mağlup olmayan Coritiba takımını evlerinde yenmeyi bildiler.Bu karşılaşmada da Cruzeiro’yu bir adım önde görüyorum.

607 Atletico Mineiro – Botofogo = 0-2 (ç)   1,45
Yorum=Breziya’da 17.sıradaki Atletico Mineiro evinde lider Botofogo’yu konuk ediyor.Ev sahibi Liberdadores kupasını kazandıktan sonra kutlamalar falan derken baya bir rehavete kapılmış gözüküyor.Bir an önce toparlanmaları gerekiyor.Aksi halde onlarda Sao Paulo gibi ciddi bir düşüş yaşabilirler.Botofogo ise ligde iyi durumda.Hem futbol anlamında hem de pozisyon anlamında iyiler.Hafta sonu da gol düellosunda Vasco Da Gama’yı deplasmanda 3-2 yenmeyi başardılar.Rakibine göre de üstün bir futbol ortaya koyduklarını söyleyebiliriz.Bu karşılaşmada Botofogo’nun kazanamasa da kaybetmeyeceğini düşünüyorum.

0 Yorum "7 ağustos 2013 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate