30 Ağustos 2013 iddaa tahminleri

Kod                                       Tahmin
100 Bayern Münih – Chelsea = Var   1.40
Yorum=Süper kupa finalinde Bayern Münih ile Chelsea karşı karşıya geliyor.Münih cephesinde Badstuber ile Tiago forma giyemeyecek.Schweinsteiger’in ise forma giymesi bekleniyor.Almanya süper kupa finalini kaybetmelerine rağmen lige iyi bir başlangıç yaptılar. Chelsea ‘da ise yeni transferler Willian ile Eto kadroya alınmadı.Premier ligine de iyi başladıklarını söyleyebiliriz.Bu karşılaşmada Münih’in bir adım önde olacağını düşünüyorum. Ancak tercihim karşılıklı golden yana olacak.

157 Vallecano – Levante = 1   1.80
Yorum=İspanya La liga’da 3.hafta maçları oynanıyor.Vallecano evinde Levante takımını ağırlıyor.Ev sahibi Vallecano geçen hafta deplasmanda Atletico Madrid’e farklı kaybederek hayal kırıklığı yarattı.Levante takımı ise evinde Sevilla ile golsüz berabere kaldı.Maç genelinde takım çok kötüydü.Bir nevi hak etmedikleri 1 puanı aldıklarını düşünüyorum.Bu karşılaşmada ev sahibi Vallecano takımının kazanıp geçen haftaki yenilgiyi unutturacağına inanıyorum.

119 Brann – Sogndal = 1    1.55
Yorum=Norveç liginde orta sıraların mücadelesinde Brann evinde Sogndal takımını konuk ediyor.Ev sahibi Brann geçen hafta Odd Grenland’ı deplasmanda yenerek 6 maçtır kazanamama şanssızlığını kırdı.İyice toparlanmaları ve üst sıraları zorlamaları adına bu karşılaşmada büyük önem taşıyor.Sogndal takımı ise 2 haftadır galip geliyor.Geçen hafta da evinde Viking’i tek golle geçmeyi başardılar.Bu karşılaşmada Brann’ı galibiyete yakın görüyorum.

127 Djon – Laval = 1    1.45
Yorum=5.haftası oynanacak olan Fransa 2.liginde ligin alt sıralarında bulunan 2 ekibin maçında Djon evinde Laval’ı konuk edecek.Ev sahibi Djon geçen sezona göre biraz daha geride bir görüntü sergiledi.Ancak tabiî ki fikstür olarak da ilk 4 haftada dişli ekiplerle oynadıklarını görüyoruz.Laval ise geçen sezon son haftalarda şans eseri ligde kalmayı başarmıştı.Bu sezon kanımca küme düşmeye en yakın aday olarak göze çarpıyor.Bunları konuşmak için daha erken ancak takımın durumu onu gösteriyor.Bu karşılaşmada ev sahibi Djon’un kazanıp ligde ilk galibiyetine ulaşacağına inanıyorum.

148 Ucd – Dundalk = 2   1.60
Yorum=İrlanda liginde 9.sırada bulunan Ucd evinde 2.sırada bulunan Dundalk takımını konuk edecek.Ev sahibi Ucd dengesiz sonuçlar alan bir takım.Geçen haftada Limerick deplasmanından galibiyetle dönerek güzel bir sürprize imza attı.Dundalk takımı ise çok iyi bir çıkış yakaladı.Şampiyonluk yarışının içindeler.Bu karşılaşmada Dundalk’ın hata yapmayacağını düşünüyorum.Oranda cazip duruyor.

114 A.Bielefeld – Fortune Dusseldorf = 2   1.90
Yorum=6.haftası oynanacak olan Almanya 2.liginde A.Bielefeld evinde F.Düsseldorf takımını konuk ediyor.Ev sahibi bu sezon 3.ligden 2.lige yükselme başarısını göstermişti. 2.lige umdukları gibi başlayamadıkları kesin.Geçen haftada İngölstand deplasmanından puan alamadılar.Fortune Duesseldorf takımı ise geçen sezon Almanya 1.liginde mücadele ediyordu. Küme düştüler.2.ligi kaldıracak bir kadro yapılarının olduğuna inanıyorum.Bu karşılaşmada Fortune Duesseldorf ‘un kazanacağı yönündeyim.

112 Odense – Aarhus = Var   1.40
Yorum=Danimarka liginde 7.hafta oynanıyor.Üst sıralarda mücadele eden iki takımın maçında Odense evinde Aarhus takımını ağırlıyor.Ev sahibi Odense geçen hafta Nordsjaelland takımını tek golle geçmeyi başardı.Aarhus takımı ise lige kötü başlamasına rağmen iyi toparladı.Onlarda geçen hafta Sondersjske takımını yendi.İki takımında gol yollarında pek zorlanmadıklarını baz alarak karşılıklı filelerin havalanacağını düşünüyorum.

0 Yorum "30 Ağustos 2013 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate