3 ağustos 2013 iddaa tahminleri

Kod                                        Tahmin
264 Grödig – Admira Wacker = Var   1,55
Yorum=Avusturya Bundesliga da 3.maçlar oynanıyor.Grödig evinde Admira Wacker’i konuk ediyor.Grödig takımı ilk hafta kötü oynadığı Ried maçından puan çıkarmış geçen haftada deplasmanda Sturm Graz’ı mağlup etmişti.Admira Wacker takımı ise 2 haftadır kaybediyor. Ancak iyi mücadele ediyorlar.Özellikle geçen hafta Innsbruck takımına karşı iyi oynamalarına rağmen mağlup oldular.Bu karşılaşmada iki takımında skor üreteceğine inanıyorum.

246 Aarhus – Nordsjaelland = 2   2,20
Yorum=Danimarka liginde Aarhus evinde Nordsjaelland takımını ağırlıyor.Ev sahibi ilk maçında  Midtjylland takıma evinde kaybetmişti.Geçen haftada deplasmanda ligin yeni ekiplerinden Vestsjaelland takımını deplasmanda yendiler.Pekte iyi oynadıkları söylenemez. Nordsjaelland takımı ise lige kötü bir başlangıç yaptı.Geçen haftada iyi oynamalarına rağmen Viborg’u yenemediler.Hazırlık dönemi dahil uzun süredir de kazanamıyorlar.Bu karşılaşmada Nordsjaelland takımının kötü şansını kırıp kazanacağını düşünüyorum.

271 Lausanne – Grasshoppers = 2   1,75
Yorum=İsviçre ligi 4.haftasında Lausanne takımı Grasshoppers’i konuk ediyor.3 maç geride kalırken ev sahibi Lausanne henüz puanla tanışamadı.Grasshoppers ise geçen haftada kazanarak toplamda 2 galibiyet 1 beraberlik yakaladı.Bu sezonda Basel’in yakın takipçisi olacağının sinyallerini verdi.Hafta arası Lyon’a karşı iyi oynamamalarına rağmen fark yemediler.Yenilmelerine karşı morallerin iyi olduğunu düşünüyorum.Bu karşılaşmada da Grasshoppers’in galip geleceğine inanıyorum.

193 Q.P.R – Sheffield Wednesday = 1   1,60
Yorum=İngiltere alt ligleri başlıyor.Geçen sezon premier ligde mücadele eden Qpr evinde Sheffield Wednesday takımını konuk edecek.Ev sahibi Qpr kadrosunu büyük ölçüde korumuş gözüküyor.Tabii ki haliyle ligden düştükleri için bazı yıldızlar takımdan ayrıldı.Ama tecrübeli oyuncular halen takımda.Sheffield Wednesday takımında ise geçen sezondan birçok oyuncu ayrıldı.Önemli isimleri kaybettiler.Bu karşılaşmada Qpr’nin evinde kazanıp lige galibiyetle başlayacağını düşünüyorum.

183 Stabaek – HamKam = 1    1,70
Yorum=Norveç 2.liginde orta sıraların mücadelesinde Stabaek takımı evinde HamKam’ı ağırlıyor.Lig arasından sonra Stabaek takımı geçen hafta Kristiansund takımını deplasmanda 2-1 mağlup etti.HamKam takımı ise Mjondalen ‘e evinde mağlup oldu.Kötü gidişat devam ediyor.Tatmin edici bir oyun oynamadılar.Bu karşılaşmada Stabaek takımının kazanacağı yönündeyim.

237 Gais – Varbergs = 1   1,50
Yorum=İsveç 2.liginde 4.sırada bulunan Gais evinde 11.sıradaki rakibi Varbergs’i konuk ediyor.Ev sahibi Gais’in son 2 karşılaşmada berabere kalmasına rağmen iyi bir form yakaladığını düşünüyorum.Zaten 2 karşılaşmayı da Sundsvall gibi güçlü bir rakiple oynadılar. Varbergs takımı ise ligde dengesiz sonuçlar alıyor.Geçen hafta evlerinde Landskorana takımını yenmeyi başardılar ve biraz rahat nefes aldılar.Bu karşılaşmada ev sahibi Gais’in saha ve seyirci avantajını da kullanarak kazanacağına inanıyorum.

282 Psg – Bordeaux = 1   1,35
Yorum=Fransa Süper kupa finalinde Psg ile Bordeaux karşı karşıya geliyor.Psg takımı Monaco’nun transfer misillemesiyle iyi transferler yapmış gözüküyor.Napoli’den Edison Cavani’yi renklerine bağladılar ve Fransa’da en pahalı transfer olarak kayıtlara geçti.Geçen sezona göre kadroları korunmuş ve iyi takviyeler yapılmış durumda.Bordeaux takımı ise geçen sezon Fransa kupasını kazanarak süper kupada Psg’nin rakibi oldu.Bu karşılaşmada Psg’nin kazanacağını düşünüyorum.

182 Start – Odds BK = Var   1,40
Yorum=Norveç liginde ligin dibinde bulunan Start evinde 9.sıradaki rakibi Odd Grenland takımını konuk ediyor.Ev sahibi Start 6 maçtır galip gelemiyor.Takımda ciddi bir form düşüşü söz konusu.Şiddetle puanlara ihtiyaçları var.Odd Grenland takımı ise geçen hafta evinde iyi bir futbolla Tromsö takımını yenmeyi başardı.Son dönemde gayet iyi maçlar çıkarıyorlar.Bu karşılaşmada da karşılıklı filelerin havalanacağına inanıyorum.

0 Yorum "3 ağustos 2013 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate