31 ağustos 2013 iddaa tahminleri

Kod                                  Tahmin
345 Antalya – Bursaspor = 0-2 (ç)   1.36
Yorum=Süper ligde 3.hafta maçları oynanıyor.Antalya evinde Bursaspor’u konuk ediyor.Ev sahibi lige beraberliklerle başladı.Geçen hafta ilk haftaya göre daha iyi oynadıklarını söyleyebiliriz.Ancak yinede kazanamadılar.Resmi maçlara erken başlayan Bursaspor ise Avrupa defterini erken kapattı.Teknik direktörlüğe Daum geldi.Geçen haftada Galatasaray ile berabere kaldılar.Bu karşılaşmada da Bursapor’un kaybetmeyeceğini düşünüyorum.

295 Crystal Palace – Sunderland = 1   2.20
Yorum=İngiltere Premier ligde C.Palace evinde Sunderland’ı ağırlıyor.Ligin yeni takımlarından C.Palace 2 haftası geride kalan ligde puanla tanışamadı.Ancak geçen haftaki oyun iyiydi.Stoke deplasmanında kaybetmelerine rağmen fena oynamadılar.Sunderland takımı ise geçen hafta Southampton ile berabere kaldı.Futbol açısından beklenenin altında kaldılar.Öne geçmelerine rağmen skoru koruyamadılar.Bu karşılaşmada ev sahibi C.Palace takımının 3 puana ulaşacağına inanıyorum.Muhtemel kuponlarda bulunmasını öneriyorum.

207 Wolfsburg – Herta Berlin = 1   1.80
Yorum=Almanya Bundesliga’da Wolfsburg evinde Herta Berlin’i konuk ediyor.Ev sahibi Wolfsburg geçen hafta deplasmanda Mainz’e 2-0 kaybetti.Çokta kötü oynamamalarına rağmen puan çıkaramadılar.Birde eksik verdiler.Herta ise evinde Hamburg’u tek golle geçmeyi başardı.Lige iyi bir başlangıç yaptıklarını söyleyebiliriz.Ancak bu maçta ev sahibi Wolfsburg takımının kolay kolay teslim olmayacağını ve galip geleceğini düşünüyorum. Alternatif olarak var seçeneği düşünülebilir.

323 Bastia – Toulouse = 1   2.10
Yorum=Fransa liginde 4.hafta maçları oynanacak.Bastia evinde Toulouse takımını ağırlıyor. Ev sahibinin geçen sezonki açık futbol anlayışlarını devam ettirdiklerini görüyoruz.Geçen hafta da Bordeaux deplasmanında kaybetmelerine rağmen iyi bir oyun ortaya koydular. Toulouse takımı ise henüz galibiyetle tanışamadı.Geçen haftaki alınan Monaco beraberliği de tamamen şansaydı.90 dakika boyunca sadece 3 kere şut attılar ve onlarında hiçbiri kaleyi bulmadı.Monaco takımı tek kale oynamasına rağmen kazanamadı.Kısaca bu karşılaşmada Bastia seyircisini de arkasına alarak kazanacaktır.Oran yükseltmek isteyenler handikaplı 1 seçeneğine de yönelebilirler.

291 Rosenborg – Aalesund = 1    1.35
Yorum=Norveç liginde lider Rosenborg evinde 3.sıradaki rakibi Aalesund takımını konuk ediyor.Ev sahibi Rosenborg iyi bir grafik yakalamış durumda.Geçen haftada biraz zorlanmasına rağmen Sanders deplasmanından 3 puanla dönmeyi başardılar.Artık yavaş yavaş şampiyonluk adımları atılıyor.Aalesund takımı da iyi bir seri yakalamıştı.4 haftadır kaybetmiyorlar.Geçen hafta da Start ile berabere kaldılar.Formda gözüküyorlar.Saha ve seyirci avantajıyla Rosenborg’un bu zorlu mücadeleden galibiyet çıkaracağına inanıyorum.

298 Shakhtar Donetsk – Metalist Kharkiw = 1   1.55
Yorum=Ukrayna liginde 2.sırada bulunan Shakhtar Donetsk evinde lider durumdaki Metalist Kharkiw takımını ağırlıyor.Ev sahibi Shakhtar geçen hafta beklenmedik bir mağlubiyet alarak liderlik koltuğunu rakibine kaptırdı.Metalist takımı ise ligde dolu dizgin yoluna devam ediyor. 7 maçtır kaybetmiyorlar.Son 2 maçta da Shaktar’a kaybetmemişler.İstatistikler ne kadar rakipten yana olsa da ev sahibi Shakhtar’ın bu karşılaşmayı kazanacağını düşünüyorum.

226 Wigan – Nottingham Forest = Var     1.55
Yorum=İngiltere Championschip de 12.sırada bulunan Wigan evinde lider Nottingham’ı konuk ediyor.Ev sahibi Wigan lige iyi başlamasına rağmen düşüşe geçti.Son 2 karşılaşma da da berabere kaldı.Nottingham ise geçen sezona göre iyi bir başlangıç yaptı.Bakalım bu beklenmeyen form ne kadar sürecek.Bu karşılaşmada gol yollarında pek zorlanmayan iki takımında skora katkıda bulunacağını düşünüyorum.

0 Yorum "31 ağustos 2013 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate