5 ağustos 2013 iddaa tahminleri

Kod                         Tahmin
421 Jyvaskyla – Mypa = 1     2,10
Yorum=Finlandiya liginde son sırada bulunan Jyvaskyla takımı evinde 9.sırada bulunan Mypa takımını konuk edecek.Ev sahibi Jyvaskyla takımı geçen hafta evinde Jaro ile golsüz berabere kalmıştı.Karşılaşmada baştan sona üstün oynamalarına rağmen kazanamadılar.Mypa takımı ise evinde Rops’a 1-0 kaybetti.2 haftadır takım iyi mücadele edemiyor.Bu karşılaşmada şiddetle puana ihtiyacı olan ev sahibi Jyvaskyla takımının kazanacağına inanıyorum.

438 Djurgarden – Helsingborg = Var   1,60
Yorum=İsveç’te 12.sırada bulunan Djurgarden takımı evinde lider Helsingborg’u ağırlıyor.Ev sahibi 2 haftadır kaybediyor.Geçen hafta da çokta kötü oynamadıkları halde beraberlik şanslarını kaçırdılar.Helsingborg takımı ise 3 maçtır galip geliyor.Yükselişlerine devam ediyorlar.Özellikle geçen haftaki Göteborg maçını da 2-0 yenikken 4-2 kazanmışlardı.Bu da moralleri oldukça arttırmış gözüküyor.Bu karşılaşmada iki takımında skor üreteceğini düşünüyorum.

436 Brage – Angelholm = 2      1,80
Yorum=İsveç 2.liginde son sırada bulunan Brage evinde 11.sıradaki rakibi Angelholm’u konuk ediyor.Ev sahibi Brage takımı bu sezon oldukça kötü günler geçiriyor.Lig arasıda takıma tesir etmemiş gözüküyor.15 maçtır kazanamıyorlar.8 maçtır da kaybediyorlar. Angelholm takımı ise ligin 2.yarısına harika bir başlangıç yaptı.Assyriska gibi iyi bir takıma iki maçta da fark attılar.Gayet hazırlar.Bu karşılaşmada Angelholm’un kazanacağı yönündeyim.

439 Degerfors – Landskorana = 1   1,80
Yorum=İsveç 2.liginde bir diğer karşılaşmada ise ligde 5.sırada bulunan Degerfors evinde 10.sıradaki rakibi Landskorana takımını konuk ediyor.Ev sahibi Degerfors ligde iyi mücadele ediyor.Geçen haftada evlerinde Brage’yi yendiler.Son 5 maçın 4’ünü kazanmayı başardılar. Landskorana takımı ise özellikle deplasmanlarda puan alamıyor.Bu yüzden orta sıralarda mücadele ediyorlar.Bu karşılaşmada üst sıraları hedefleyen ev sahibi Degerfors’un kazanacağına inanıyorum.

0 Yorum "5 ağustos 2013 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate