4 ağustos 2013 iddaa tahminleri

Kod                            Tahmin
345 Zwolle – Feyenoord = 2    1,60
Yorum=Hollanda ligi ilk haftasında Zwolle evinde Feyenoord’u konuk edecek.Ev sahibi Zwolle takımında geçen sezonki kadroda pek fazla değişiklik yok gibi gözüküyor.Orta alanda biraz kadro genişlikleri kaybolmuş durumda.Feyenood takımı ise geçen sezon ligi 3.sırada bitiren başarılı kadroyu büyük ölçüde korudu.Ayrıca forvet hattına takviyede yapıldı.Bu karşılaşmada Feyenoord’un kazanıp lige iyi başlayacağını düşünüyorum.İstatistiksel anlamda da 4 sezondur lige galibiyetle başlıyorlar.Alternatif olarak var seçeneği denenebilir.

359 Honka – İnter Turku = 1   1,35
Yorum=Finlandiya’da lider durumda bulunan Honka evinde 11.sıradaki rakibi İnter Turku’yu ağırlıyor.Ev sahibi ligde iyi gidiyor.Avrupa liginden elenmesi de takım adına daha iyi oldu diyebilirim.Moral bozukluluğunu da geçen hafta Lahti deplasmanında kötü oynasalar da kazanmayı bilerek üzerlerinden attılar.İnter Turku takımı ise ligde 3 maçtır kazanamıyor. Geçen haftada 2-1 önde olmalarına rağmen skoru koruyamadılar ve 1 puanla yetinmek zorunda kaldılar.Bu karşılaşmada ev sahibi Honka’nın kazanacağını düşünüyorum.

389 Tromsö – Valeranga = Var    1,40
Yorum=Norveç liginde 12.sırada bulunan Tromsö evinde 7.sırada bulunan rakibi Valeranga takımını konuk edyor.Ev sahibi Tromsö ligde ciddi bir düşüş içerisinde.Bunun sebebi de Avrupa ligi elemelerinden kaynaklanıyor.2 kulvarda mücadele ettikleri için ligde düşüşteler. Valeranga takımı ise ligde 5 maçtır kaybetmiyor.İyi bir form yakaladılar.Bu sezon 100.yılı olduğunu da hatırlatalım.Gol yollarında da zorlanmıyorlar.Bu karşılaşmada da iki takımında skora katkıda bulunacağı yönündeyim.Sürpriz kuponlara Valeranga galibiyetini öneriyorum.

325 Zurich – Young Boys = 0-2 (ç)   1,38
Yorum=4.haftası oynanan İsviçre liginde 5.sıradaki Zurich lider durumda bulunan Young Boys’u konuk edecek.Ev sahibi Zurich geçen hafta deplasmanda Luzern’e mağlup olmuştu. Fena oynamadılar ama sonuç olarak kaybettiler.Hafta arasıda Avrupa ligi maçı oynadılar. O maçta da Sloven Liberec takımına deplasmanda 2-1 kaybettiler.Önümüzdeki haftada rövanş oynayacaklar.Young Boys takımı ise ligde 3’te 3 yaptı.Geçen hafta Thun’a karşı 2-0 yenilgiden 3-2 maç almayı bildiler.Rakiplerine göre iyi oynadılar.Bu karşılaşmada da Young Boys’un kaybetmeyeceğine inanıyorum.

321 Rubin Kazan – Cska Moskova = 1   2,40
Yorum=Rusya ligi 4.haftasında haftanın en önemli karşılaşması oynanıyor.Rubin Kazan evinde Cska Moskova’yı konuk edecek.Ev sahibi Rubin geçen hafta iyi oynamasına karşı Terek ile golsüz berabere kalmıştı.Hafta arasıda Randers’i Avrupa elemesi ilk maçında deplasmanda 2-1 yenmeyi başardılar.Genel anlamda ligde oyun olarak iyi oynadıklarını iyi mücadele ettiklerini düşünüyorum.Cska Moskova ise 3 maçta 2 galibiyet 1 beraberlik elde etti.Açıkçası geçen sezon sanki takım daha derli topluydu.Son 2 maçını kazanmalarına rağmen futbol açısından çok pozisyon veren bir takım görüntüsü çiziyorlar.Bu da ilerleyen haftalarda sıkıntı yaşanacağının bir göstergesi olabilir.Bu karşılaşmada evinde daha iyi mücadele eden Rubin’in kazanacağı yönündeyim.

393 Oostende – Club Brugge = 2    1,30
Yorum=Belçika ligi 2.haftasında ligin yeni takımı Oostende evinde Club Brugge’yi ağırlıyor. Ev sahibi cüzi bir kadroya sahip.Bu sezonda işleri epey zor gözüküyor.Club Brugge ise lige Cherleroi galibiyetiyle başladı.Hafta arasıda deplasmanda 1-0 kaybettikleri Slask Wroclaw ile evlerinde rövanş maçı oynayacaklar.Fakat bu karşılaşmada deplasmanda da olsa kadro,kalite açısından Club Brugge’yi bir adım önde görüyorum.Tercihim Club Brugge’den yana olacak.

379 Shakhtar Donetsk – Dynamo Kiev = 1   1,70
Yorum=Ukrayna ligi haftanın maçında Shakhtar Donetsk evinde Dynamo Kiev’i konuk ediyor.Ev sahibi Shakhtar ligde 3 maçını da kazanmış durumda.İyide oynuyorlar.Bu sezonda şampiyonluk adına en güçlü adaylar.Dynamo Kiev takımı ise son 2 maçını kazandı.İyide mücadele ettiklerini düşünüyorum.Ancak bu karşılaşmada Shakhtar’ın tecrübesini ortaya koyup kazanacağı inancındayım.Alternatif olarak da var seçeneğini ideal duruyor.

335 Kups – Helsinki = 2   1,70

Yorum=Finlandiya liginde 8.sırada bulunan Kups evinde 2.sıradaki rakibi Helsinki’yi ağırlıyor.Ev sahibi Kups geçen hafta iyi oynamamasına rağmen İnter Turku dan 1 puanı kurtarmayı başarmıştı.Helsinki ise son sırada bulunan rakibi Jyvaskyla takımını 2-0 ile geçti. Şampiyonluk yarışından kopmama adına Helsinki’nin kazanacağı yönündeyim.

0 Yorum "4 ağustos 2013 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate