10 ağustos 2013 iddaa tahminleri

Kod                                   Tahmin
187 Augsburg – Dortmund = 2 (h)       2,05
Yorum=Almanya Bundesliga başlıyor.Geçen sezon küme düşmeme mücadelesi içerisinde olan Augsburg evinde ligi 2.tamamlayan Dordmund’u konuk ediyor.Ev sahibi Augsburg’un geçen sezona göre kadrosunda değişiklikler mevcut.Transferde özellikle ofansa ağırlık verdiler.Aslında defansif olarak da iyi transferler yapabilirlerdi.Dordmund ise Mario Götze’nin satışının ardından birçok genç oyuncu takımdan ayrıldı.Ama Lewandovski gibi İlkay Gündoğan gibi büyük yıldızlarını kadroda tutmayı başardılar.İyide transferler yapıldığı inancındayım.Süper kupa finalinde de Bayern Münih’i devirdiler ve büyük moral depoladılar. Bu karşılaşmada Dordmund’un handikaplı kazanacağını düşünüyorum.

311 Bordeaux – Monaco = 2    2,10
Yorum=Fransa ilk haftasında Bordeaux evinde Monaco’yu konuk ediyor.Ev sahibi Bordeaux takımı geçen sezona göre kadrosunu defansta önemli bir kayıp ile korumuş gözüküyor.Kupa maçında Psg takımına da iyi direndiler.Fakat olmadı kazanamadılar.Monaco takımına ise ciddi bir yatırım yapıldı ve önemli oyuncular getirildi.Bu sezon şampiyonluğun güçlü adaylarından oldukları belirtiliyor.Tabii ki ligin ilk haftası olması birazda bizi korkutsa da hazırlık döneminin de iyi geçtiğini ekleyerek Monaco’nun kazanacağına inanıyorum. Muhtemel kuponlarda oran açısından bulundurulabilir.

269 Odd Bk – Viking = Var    1,55
Yorum=Norveç’te 8.sırada bulunan Odd Grenland evinde 4.sırada bulunan Viking’i konuk ediyor.Ev sahibi Odd takımı son maçlarında iyi bir grafik çizdi.Futbol açısından da göz dolduran bir oyun ortaya koyuyorlar.Fakat bazen savunmada ciddi hatalar yapıyorlar.Viking takımı ise 5 maçtır kaybetmiyor.Tabi bu maçların 4’ü berabere biterken sadece 1’ini kazandılar.Takımda deplasmanda galip gelememe stresi var gibi.Bu karşılaşmada da iki takımında skora katkıda bulunacağını düşünüyorum.

258 Elfsborg – Kamlar = 0-2 (ç)   2,06
Yorum=İsveç liginde üst sıralara yükselme mücadelesi içerisinde olan iki takımın maçında Elfsborg evinde Kalmar’ı ağırlıyor.Ev sahibi Elfsborg da bir düşüş söz konusu.Şampiyonlar liginden de elendiler.Ligde de 4 maçtır galip gelemiyorlar.Morallerin oldukça bozuk olduğunu düşünüyorum.Kalmar takımı ise rakibine göre tam tersi bir çıkış içerisinde.Ne kadar seri galibiyetler yakalayamasalar da 7 maçtır kaybetmemeleri ve oynanan oyun tatmin edici gözüküyor.Bu haftada iddaa ne kadar ev sahibini favori çıkarsa da Kalmar takımının kaybetmeyeceğine inanıyorum.

293 Grasshoppers – Sion = 1    1,30
Yorum=İsviçre’de 5.haftaya giriyoruz.8 puanlı ev sahibi Grasshoppers evinde 4 maçta sadece 1 puan çıkarabilen Sion’u konuk edecek.Ev sahibi Grasshoppers teknik direktör kaybından sonra lige iyi başladı.Geçen hafta deplasmanda Lausanne ile berabere kalmalarına rağmen iyi oynadılar.Şanssız bir şekilde berabere kaldılar.Hafta arası da şampiyonlar ligi elemelerinde Lyon’a elendiler.Sion ise geçen sezonun son döneminden farkı yok gibi.Eğer bu sezonda toparlanmazlarsa ciddi sorunlar yaşayabilirler.Bu karşılaşmada ev sahibi Grasshoppers’in kazanacağını düşünüyorum.

206 Östersund – Brage = 1   1,45
Yorum=İsveç 2.liginde 13.sırada bulunan Östersund evinde ligin dibinde bulunan Brage’yi konuk ediyor.Ev sahibi Östersund geçen hafta deplasmanda Assyriska’ya mağlup olmuştu. Ancak rakiplerine göre her açıdan iyi durumda olduklarını düşünüyorum.Çünkü Brage takımı artık bir alt ligi hesaplamaya başladı sanırım.Her geçen hafta galip gelememe rekorlarına rekor ekliyorlar.Bu karşılaşmada ev sahibi Östersund’un kazanacağı yönündeyim.

0 Yorum "10 ağustos 2013 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate