29 Temmuz 2019 iddaa kuponları


Günün kupon
466 FCSB – Botosani = 1    1,40
471 Lorient – Paris FC = 1    1,85
469 Helsingborgs – Örebro = 3,5 Altı  1,25
461 Budejovice – Sparta Prag = 1,5 üstü  1,10
                                               T.Oran = 3,56

Muhtemel kupon
468 Elfsborg – Kalmar = 2,5 üstü   1,95
470 A.Bielefeld – St.Pauli = 2,5 üstü  1,60
463 Pogon – Arka Gdynia = Var   1,50
474 Vikingur – Breidablik = 0   3,10
                                   T.Oran = 14,50

Sürpriz kupon
471 Lorient – Paris FC = 1/1    3,20
469 Helsingborgs – Örebro = 0/0     5,25
470 A.Bielefeld – St.Pauli = 1/2     21,00
                                   T.Oran = 352,80

Bülten anlamında dar ve zor geçmesini beklediğim bir Pazartesi günü ile karşı karşıya olacağız. Günün kuponundan başlamak gerekirse; 466 kodlu FCSB vs Botosani karşılaşmasında ev sahibi Bükreş’in zorlansa da galibiyete uzanacağını düşünüyorum. Avrupa’daki moral ve motivasyon bu karşılaşmaya da yansıyacaktır. 471 kodlu Lorient vs Paris FC müsabakasında ev sahibi Lorient’in ciddi ölçüde kadroyu koruduğunu ve önemli transfer takviyeleri ile bu sezon oldukça iddialı olduğunu söylemek gerekiyor. Bu zor deplasmana konuk olacak olan Paris FC adına ise bunları söylemek güç. Geçtiğimiz sezondan önemli defans oyuncularını kaybettiklerini ve yine orta alandan da ciddi kayıplar yaşadıklarını belirtmek gerekiyor. Takımda kadro ve derinlik anlamında kaos olduğunu düşünüyorum. Bu karşılaşmada Lorien ekibinin evinde kazanarak lige galibiyet ile başlayacağını tahmin ediyorum.
469 kodlu Helsingborgs vs Orebro karşılaşmasında sıkıcı ve zor bir 90 dakika bekliyorum. Oran ve kombine anlamında tamamlama olarak 3,5 altı seçeneği yakın geliyor. Günün kuponunda son olarak da 461 kodlu Budejovice vs Sparta Prag müsabakasını koymak istiyorum. Ligin yeni ekibi Budejovice takımının ofansif yönünü kuvvetli buluyorum. Yine bu sezon şampiyonluk adına bir şeyler yapmak isteyen Sparta Prag’ın da geçtiğimiz hafta Jablonec karşısında kazanıp moral bulduğunu belirtmek gerekiyor. Sonuç olarak bu karşılaşmada da 1,5 gol barajının aşılacağını umuyorum. Çok büyük bir aksilik yaşamaz isek tekrardan günün kuponu yerine oturacaktır. Yine de eklemek gerekiyor ki hiçbir müsabakanın veya kuponun garantisi yoktur. Yukarıda 29 temmuz 2019 iddaa kuponlarından günün iddaa kuponunu yorumlamaya çalıştım.
Not: Muhtemel iddaa kuponunda bulunan 474 kodlu Vikingur vs Breidablik müsabakasında henüz iddaa da oranlar açılmadığı için tercih olarak beraberlik yazılmış, ancak oran yazılamamıştır. Gün içerisinde iddaa tarafından oran belirlenince tekrardan güncelleme atılacaktır.
Herkese bol şanslı bir hafta başı olması dileğiyle.

0 Yorum "29 Temmuz 2019 iddaa kuponları"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate