23 Temmuz 2019 iddaa tahminleri


Herkese merhaba arkadaşlar. Şampiyonlar Ligi’nde 2.eleme Turu ilk müsabakaları oynanacak. Aşağıda bunları ve bazı öne çıkan karşılaşmaları yorumlamaya çalışacağım. Şimdiden hepinize bol şanslar diliyorum.
456 Viktoria Plzen – Olympiakos = ilkyarı 0    1,70
İddaa Tahmin: Çek Cumhuriyeti temsilcisi Viktoria Plzen evinde, Yunanistan temsilcisi Olympiakos’u konuk edecek. Geçtiğimiz sezon şampiyonluğu Slavia Prag’a kaptıran ev sahibi Viktoria Plzen ekibi, sezona oldukça iyi başladı. Genel anlamda iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini eklemek gerekiyor. Transferde de genel anlamda mütevazı olan takımını korudular. Olympiakos ekibi ise orta seviyeli dengesiz bir hazırlık kampı geçirdi. Son hazırlık müsabakasında Nottingham Forest’i 3-0 yenerek bir nebze olsun umut verdiklerine inanıyorum. Ayrıca transferde de Fenerbahçe’den de tanıdığımız Valbuena’yı kadrosuna kattılar. Yaya Toure’nin de ayrıldığını Başakşehir’e geldiğini söylemek gerek. Yine önemli takviyelerle seviyelerini koruduklarını düşünüyorum. Sonuç olarak iki ekibi de incelediğimde denk bir karşılaşma olacağına inanarak ilk yarıda beraberliğin bozulmayacağını umuyorum.

457 Suburtalo – Dinamo Zagreb = 2     1,20
İddaa Tahmin: Gürcistan temsilcisi Suburtalo ekibi evinde, Hırvatistan temsilcisi Dinamo Zagreb’i ağırlıyor. Ev sahibi Suburtalo ekibinden başlayacak olursak, bir önceki turda Moldova temsilcisi Sheriff’i zorlansalar da elemeyi başardı. Tabii ki bunda Sheriff takımının özellikle ilk müsabakada “rakip küçümseme” tarzındaki yaklaşımı ciddi anlamda etkili olmuştur. Sonuçta burası farklı bir kulvar. Küçükte olsa büyükte olsa cezayı anında kesebiliyorlar. Dinamo Zagreb ekibi ise lige süper kupa ile başladı ve sonrasında geçtiğimiz hafta sonu Zagreb derbisinde Lokomotiva Zagreb’i 3 gol ile geçerek moralleri iyice yükseltmiş gözüküyor. Ayrıca bu müsabakaya da büyük önem veriyorlar. Teknik direktör Nenad Bjelica’nın son röportajında Ajax örneği vermesi, maçı ciddi anlamda önemsedikleri anlamına geliyor. Sonuç olarak ilk müsabakadan işi bitirmek isteyen Dinamo Zagreb’in kazanacağı yönündeyim. Çok büyük bir aksilik olmazsa handikapta yapabilirler.

459 PSV Eindhoven – Basel = Var    1,60
İddaa Tahmin: Hollanda temsilcisi PSV Eindhoven takımı evinde, İsviçre temsilcisi Basel’i konuk ediyor. Ev sahibi PSV takımı genel anlamda iyi bir hazırlık dönemi geçiremedi. Özellikle savunma hattındaki belirsizlik yüzünden ciddi sorunlar yaşadıklarını düşünüyorum. Transfer gündemi de oldukça hareketli geçmesine rağmen Luuk De Jong’un Sevilla’ya gitmesi onları önümüzdeki sezon için sıkıntılara sokabilir. Bruma ve Affelay transferleri iyi gibi görünse de bir forvet arayışının da devam ettiğini belirtmek gerekiyor. Basel cephesinde ise iyi bir hazırlık döneminin ardından farklı Sion galibiyeti ile moraller oldukça yükselmiş durumda. Şampiyonlar ligi adına da umutlu olduklarını düşünüyorum. Sonuç olarak açık ve ofans hattı kuvvetli olan iki takımın karşılaşmasında karşılıklı gol ve goller izleyeceğimizi düşünüyorum.

460 The New Saints – Kopenhag = 2,5 üstü   1,55
İddaa Tahmin: Galler temsilcisi The New Saints ekibi evinde, Danimarka temsilcisi Kopenhag’ı ağırlıyor. Ev sahibi The New Saints takımı bir önceki turda Kosova’nın Feronikeli takımını zorda olsa elemişti. Özellikle 2.müsabakada şanslı olduklarını düşünüyorum. Kopenhag takımı ise kötü bir hazırlık döneminin ardından lige flaş bir giriş yaptı. Sırasıyla deplasmanda Odense ve sahasında Aarhus’u yenmeyi başardı. Bu galibiyetler moralleri önemli derecede yükseltse de, savunma hattındaki sorunların olduğu göz önüne gelmese de ortaya çok net çıkıyor. Özellikle Stoper Denis Vavro’nun yerinin henüz dolmadığını düşünüyorum. Sonuç olarak ev sahibinin de gol bulacağını düşünerek karşılaşmanın 2,5 üste gideceği yönündeyim.

461 Sutjeska Niksic – APOEL Nicosia = 1-0 (ç)    2,18
İddaa Tahmin: Karadağ temsilcisi Sutjeska Niksic evinde, Kıbrıs temsilcisi Apoel ‘i konuk ediyor. Ev sahibi Sutjeska Niksic takımı bir önceki Sloven Bratislava’yı akıllı oynayarak, birazda şansının yaver gitmesiyle penaltılarla elemeyi başarmıştı. Genel anlamda seri takımlarından çekilebilecek en iyi kurayı çektiler. Turu geçmeleri halinde en azından Avrupa Ligi adına önemli bir avantaj sağlayacaklarının bilincindeler. Apoel ekibini inceleyecek olursak, çok iyi bir hazırlık kampı geçirmediklerini söylemek gerekiyor. Onlar adına da zor bir deplasman olacak kanaatindeyim. Sonuç olarak ev sahibi Sutjeska Niksic ekibinin saha ve seyirci desteğini de arkasına alarak zorlansa da yenilmeyeceğine inanıyorum.

454 Shkendija 79 – F91 Dudelange = Var     1,60
İddaa Tahmin: Makedonya temsilcisi İskenderiye Beyi evinde, Lüksemborg temsilcisi Dudelange ile karşılaşacak. Ev sahibi İskenderiye beyi bir önceki turda Estonya temsilcisi Kalju’ya elendi. Bu sonuçla şampiyonlar ligi yerine Avrupa liginde mücadele edecekler. Genel olarak orta halli bir hazırlık dönemi geçirdiler. Dengesiz sonuçlar aldılar. F91 takımı da aynı şekilde Malta’nın Valetta takımına elenmişti ve yollarına burada devam ediyorlar. Oyun anlamında birbirine iki ters ekip olarak duran bir karşılaşma izleyeceğiz. Bu karşılaşmada her ne kadar ev sahibi İskenderiye Beyi favori gibi gözükse de F91 Dudelange’yi de yabana atmak istemiyorum. Tercihim karşılıklı golden yana olacak. Oran açısından denenebilir.

467 Dundee United – East Fife = 2,5 üstü   1,40
İddaa Tahmin: İskoçya lig kupası A grubunda 7 puanla lider durumda olan Dundee United evinde, artık bir nevi (muhtemel) son şansı olan East Fife’yi konuk edecek. Ev sahibi Dundee United takımının son karşılaşması olacak. Yani bu maçı kazanıp, diğer sonuçları beklemeden liderliği garantilemek istiyorlar. Son 2 kupa müsabakasını kazanan Dundee United iyi bir ivme yakaladı. East Fife takımı ise son maçta Stenhousemuir’i 2-0 ile geçmeyi başardı. Onlarda şanslarını son müsabakaya Hearts maçına taşımak istiyorlar. Bu karşılaşmada açık oynayan iki takımın müsabakayı üste taşıyacağı kanaatindeyim.

465 Annan Atletic – Greenock Morton = 2,5 üstü   1,60
İddaa Tahmin: İskoçya kupası E grubunda son sırada bulunan Annan Atletic evinde, 3.sırada bulunan Greenock Morton takımını ağırlıyor. Ev sahibi Annan Atletic takımı oynadığı 2 müsabakada 1 puan toplayabildi. Özellikle son müsabakadaki (Queen Of The South) eforları açıkçası gruptan çıkma adına takımı umutlandırmış gözüküyor.
3-1 geriye düştükleri karşılaşmada 3-3 berabere kaldılar. Greenock Morton ekibi ise ilk karşılaşmada farklı Dumbarton galibiyetinin ardından, süper lig ekiplerinden Motherwell deplasmanından 4-0’lık mağlubiyet ile döndüler. İki taraf açısından da kritik bir müsabaka olarak öne çıkan karşılaşmada 2,5 gol barajının aşılacağı yönündeyim.

1 Yorum "23 Temmuz 2019 iddaa tahminleri"

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate