24 Temmuz 2019 iddaa tahminleri


Herkese merhaba arkadaşlar, iddaa Çarşamba günkü tahminler ile tekrardan karşınızdayız.
512 Bate Borisov – Rosenborg = ilkyarı 0    1,65
İddaa Tahmin: Belarus temsilcisi Bate Borisov takımı evinde, Norveç temsilcisi Rosenborg’u konuk edecek. Ev sahibi Bate ekibi bir önceki turda Polonya temsilcisi Piast’ı zorda olsa elemeyi başarmıştı. Özellikle son müsabakada 2.yarıdaki mücadeleleri oldukça etkileyiciydi. Bu skora da yansıdı. Rosenborg takımı ise önceki turda Linfield’i rahat bir şekilde geçti. Ayrıca ligde de kötü gidişin ardından son haftalarda galibiyetlerle iyi bir grafik çizdiklerini söylemek gerekiyor. Sonuç olarak iki ekibi de incelediğimde denk bir karşılaşma bekliyorum. Özellikle ilk yarıda beraberlik ihtimali ağır basıyor. Bu karşılaşmada tercihim ilkyarı beraberliğinden yana olacak.

513 Cfr Cluj – Maccabi Tel Aviv = 1    1,85
İddaa Tahmin: Romanya temsilcisi Cfr Cluj ekibi evinde, İsrail temsilcisi Maccabi Tel Aviv’i ağırlıyor. Son Romanya şampiyonu Cluj bir önceki turda Astana’yı elemeyi başarmıştı. İyi bir hazırlık kampının ardından ligdeki son maçta da Clinceni deplasmanında farklı kazanarak moralleri yükselttiler (1-4). Maccabi Tel Aviv ekibi ise genel anlamda iyi bir hazırlık dönemi geçiremedi. Transfer anlamında da kadrolarını koruyamadıklarını ve birçok yeni ismin takıma dahil olduğunu görüyoruz. Bu bir uyum süreci getirecektir. Bu da olumsuz bir handikap olarak müsabakaya yansıyacaktır. Sonuç olarak daha derli toplu ne yaptığını bilen Cluj’un saha ve seyirci desteğini de arkasına alarak galibiyete uzanacağını düşünüyorum. Oran denemeye değer.

515 Maribor – AIK Stockholm = 2,5 Altı    1,40
İddaa Tahmin: Slovenya temsilcisi Maribor sahasında, İsveç temsilcisi AIK’yı konuk edecek. Ev sahibi Maribor takımı adına iyi bir hazırlık kampı geçiremediğini belirtmekte fayda var. Ancak önceki turda İzlanda takımı Valur’u iki maçta da yenerek elemeyi başardı. Lige de iyi başlayamadıklarını söylemek istiyorum. AIK ekibine gelecek olursak; onlarda önceki turda Ermenistan takımı Ararat-Armenia’yı zorlansalar da elemeyi başarmışlardı. Ligde de iyi gittiklerini eklemek gerekiyor. Aldığımız verilerden AIK’nın daha iyi durumda olduğu çıkabilir. Ancak burada tecrübenin de ön planda olacağı bir karşılaşma bekliyor olacağım. Yani kısacası iki takımın birbirine üstünlük kuramayacağı, sıkıcı bir 90 dakika bekliyorum. Bu karşılaşmada tercihim 2,5 altından yana olacak. Ayrıca bu karşılaşmada beraberlik bekliyorum.

Günün iddaa kuponu olarak mbs 3’lü olarak bu 3 karşılaşmayı değerlendirmeye çalıştım. Umarım yazdığımız gibi gelir. Tekrardan hatırlatmak gerekirse: Hiçbir maçın veya kuponun garantisi yoktur, olamaz. Herkese bol şanslar dilerim.

0 Yorum "24 Temmuz 2019 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate