26 Temmuz 2019 iddaa tahminleri


136 Rapid Wien – Salzburg = 2,5 altı   1,80
İddaa Tahmin: Avusturya Bundesliga başlıyor. Rapid Wien takımı evinde, son şampiyon Salzburg’u konuk edecek. Ev sahibi Rapid Wien ekibi ortalama olarak kadro anlamında çok büyük kayıplar yaşamadı. Ancak takviye anlamında da çok fazla net transfer yapamadılar. Genellikle bonservissiz (bedelsiz) transferler gerçekleştirdiler. Marco Rose yönetimindeki Salzburg ekibinde ise transfer dönemi oldukça hareketli geçiyor. Takımın en golcü oyuncusu olan, (37gol) Munas Dabbur Sevilla’ya gitti. Ayrıca diğer bir santrafor Fredrik Gulbrandsen’de Başakşehir’e geldi. Orta alanın önemli genç yeteneği Hannes Wolf’de Leipzig yolunu tutarken yine orta alanda birkaç önemli isimde takımdan ayrıldı. Yapılan iç transferler ve Ajax’dan alınan sağ bek Rasmus Kristensen dışında adam akıllı net bir transfer yapamadılar. Sonuç olarak henüz uyum süreci yaşayacak olan Salzburg’un bu deplasmanda işinin hiçte kolay olmayacağını düşünüyorum. Genel anlamda iki ekip adına da zor geçmesini beklediğim 90 dakikada, tercihim 2,5 gol altından yana olacak.

132 Genk – Kortrijk = 1     1,35
İddaa Tahmin: Bekçika Ligi açılış müsabakasında son şampiyon Genk evinde Kortrijk’i ağırlıyor. Ev sahibi Genk takımı iyi bir hazırlık döneminin ardından süper kupa finalinde Mechelen’i 3-0 yenerek kupayı aldı. Genel anlamda transfer olarak kadrosunu büyük ölçüde koruyan Genk takımı nokta atış transferler yapmış gözüküyor. Yine geçtiğimiz sezonda olduğu gibi bu sezonda oldukça iddialı olduklarını belirtmek gerek. Kortrijk takımı ise özellikle son hazırlık maçlarında iyi bir grafik çizemedi. Geçtiğimiz sezonda en çok gol atan oyuncuları Felipe Avenatti Standard Liege’ye transfer oldu. Yine takımın 9 numarası pozisyonundaki Teddy Chevalier’de Valenciennes’e gitti. Yapılan transferlerinde satılan oyunculara kıyasla iyi durumda olamadıklarını düşünüyorum. Sonuç olarak saha ve seyirci avantajını da kullanacak olan Genk ekibi galibiyetle lige başlayacaktır.

134 Lech Poznan – Wisla Plock = 1     1,60
İddaa Tahmin: Polonya Ekstraklasa’da 2.hafta müsabakaları oynanıyor. Lech Poznan takımı evinde Wisla Plock’u konuk edecek. Lech Poznan takımı son müsabakada Piast deplasmanında rakibine oranla daha iyi mücadele etmesine rağmen 1-1 berabere kalmıştı. Rakip Piast’ın da geçtiğimiz sezonun şampiyonu olduğunu belirtmek gerekiyor. Wisla Plock takımı da sahasında konuk ettiği Gornik Zabrze ile yine aynı skorla berabere kaldı. Genel anlamda orta seviye bir oyun sergilediler. Ayrıca rakibin bir de penaltıdan yararlanamadığını eklemek gerekiyor. Sonuç olarak daha derli toplu oynayan Lech Poznan’ın saha ve seyirci desteğiyle sonuca ulaşacağına inanıyorum.

141 Shelbourne – Wexford Youths = 1     1,05
İddaa Tahmin: İrlanda 1.Lig karşılaşmasında lider Shelbourne evinde, son sırada bulunan rakibi Wexford’u konuk ediyor. Ev sahibi Shelbourne takımı genel anlamda iyi bir sezon geçiriyor. Ligde 10 maçtır kaybetmiyorlar. Yükselen bir grafikleri var ve biran önce liderliklerini garantileyip, üst lige çıkmak istiyorlar. Wexford cephesinde ise durum tam tersi. Son 2 müsabakada beraberlikle ayrılsalar da alt segment takımlarla oynadıklarını unutmamak gerek. Yine geçtiğimiz sezon gibi bu sezonu da ligin aşağısında bitirecekler gibi duruyor. Bu karşılaşmada her hafta üzerine koyarak devam eden ev sahibi Shelbourne’nin çok büyük bir olay olmaz ise kazanacağını düşünüyorum. Tamamlama adına günün kuponuna ekliyorum.

Genel olarak iddaa bültenini incelediğimde, çok müsabaka var gibi gözükse de zor ve sıkıcı bir gün olarak göze çarpıyor. İlk haftalar olduğundan alt liglere çok fazla bulaşmamak daha mantıklı geliyor. Hiçbir maçın veya kuponun kesinliği ve garantisi yoktur. Herkese kuponlarında bol şanslar dilerim.

0 Yorum "26 Temmuz 2019 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate