21 Temmuz 2019 iddaa tahminleri


348 Zurich – Lugano = Var   1,45
İddaa Tahmin: İsviçre Süper Liginde ilk maçlar oynanıyor. Zürich evinde, Lugano’yu konuk edecek. Ev sahibi Zürich takımı iyi bir hazırlık dönemi geçirmese de son oynadığı karşılaşmada Leipzig’i 4-1 ile geçmeyi başardı. Bu da moralleri oldukça yükseltti. Genel olarak bakıldığında gol atmakta zorlanmasalar da aynı zamanda yemekte de hiç zorlanmadıklarını söylemek gerekiyor. Yani geçtiğimiz sezondan çokta farklı bir takım izlemeyeceğimizi düşünüyorum. Lugano ekibi ise hatırlayacağımız üzere geçtiğimiz sezonu 3.sırada tamamlamış ve Avrupa’ya gitme hakkı kazanmıştı. Onlarda genel anlamda olumlu bir hazırlık kampı geçirmediler. Ancak son karşılaşmada İnter’e 2-1 kaybetmelerine rağmen çok fazla ezilmediklerini düşünüyorum. Sonuç olarak kazanma adına elinden geleni yapacak olan iki ekibin karşılaşmasında karşılıklı olarak filelerin havalanacağına inanıyorum.

333 Göteborg – AFC Eskilstuna = 1   1,40
İddaa Tahmin: İsveç Allsvenskan Liginde 5.sırada bulunan Göteborg evinde, küme hattında bulunan rakibi Eskilstuna’yı konuk ediyor. Ev sahibi Göteborg takımı son karşılaşmada Falkenberg deplasmanında son dakikada yediği golle 1-1 berabere kalmıştı. Genel olarak iyi bir oyun yapısı ve genç bir kadroya sahip olduklarını belirtmek gerekiyor. Özellikle evlerinde iyi işler çıkarıyorlar. AFC Eskilstuna takımı ise kötü bir form grafiğinin ardından geçtiğimiz hafta Kalmar’a karşı önemli bir galibiyet aldı. Fakat yine de skora aldanmamak gerekiyor. Oyun anlamında henüz bu deplasmana hazır olmadıklarını düşünüyorum. Çünkü Kalmar inanılmaz derecede pozisyon kaçırdı. Bu karşılaşmada saha ve seyirci desteğini de arkasına alacak olan Göteborg’un kazanacağı yönündeyim.

389 FC Sochi – Zenit = 2    1,40
İddaa Tahmin: Rusya Premier Lig’de ligin yeni ekiplerinden FC Sochi evinde Zenit’i ağırlıyor. Ev sahibi Sochi takımı hatırlayacağımız üzere son karşılaşmada Spartak Moskova deplasmanında son dakikalarda yediği golle (1-0) boyun eğmek zorunda kaldı. Son şampiyon Zenit ekibi ise yine ligin yeni takımı Tambov’u 2-1 ile geçmeyi başardı. Oyun anlamında daha farklı bir skor yaratabilirlerdi, ancak girdikleri pozisyonları değerlendiremediler. Sonuç olarak bu karşılaşmada Zenit’in zorlansa da kazanacağını düşünüyorum.

364 Raufoss – Jerv = 2,5 üstü   1,40
İddaa Tahmin: Norveç 1.Liginde 3.sırada bulunan Raufoss evinde, 11.sıradaki rakibi Jerv’i konuk edecek. Ev sahibi Raufoss ekibi son 2 müsabakada 2-1’lik skorlarla kazanmayı başardı. Üst sıraları zorlamaya devam etmesi adına serilerine devam etmeleri gerekiyor. Ofansif anlamda özellikle bu lig için yeterli oldukları kanaatindeyim. Jerv takımı ise 2 haftadır kaybediyor. Sırasıyla Nest-Sotra ve Sandefjord takımlarına kaybettiler. Ancak yine de dengesiz karşılaşmalar çıkardıklarını eklemek gerekiyor. Ayrıca takımın çıkış adına kazanmaya da ihtiyacı var. Sonuç olarak ofans olarak iyi durumda olan iki ekibin müsabakasında 2,5 gol barajının aşılacağına inanıyorum.

0 Yorum "21 Temmuz 2019 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate