17 Temmuz 2019 iddaa tahminleri


404 Piast Gliwice – Bate Borisov = Var   1,55
Yorum: Şampiyonlar Ligi’nde 1.ön eleme müsabakalarında 2.ayaklar oynanıyor. Tarihinde bu turnuvaya ilk kez katılan Polonya temsilcisi Piast Gliwice takımı evinde Belarus temsilcisi Bate’yi konuk edecek. İlk karşılaşma hatırlayacağımız üzere 1-1 tamamlanmıştı. Genel anlamda Bate’nin futbol anlamında beklentilerin altında kalması açıkçası sürpriz oldu. Piast ekibinin de oynadığı oyunu küçümsememek gerek. Geçtiğimiz sezon inanılmaz bir başarı yakaladılar ve Polonya’da bir ilke imza atarak şampiyon oldular. Bate cephesine geçecek olursak ilk karşılaşmada tutuk bir oyun ortaya çıkmıştı. Ayrıca orta alandan önemli bir isim olan Dragun’un kart cezalısı olduğunu eklemek gerekiyor. Tüm istatistikler Piast’ı bir adım önde gösterse de bu tarz büyük karşılaşmalarda tecrübenin de önemli bir şey olduğunu düşünerek karşılıklı olarak filelerin havalanacağı yönündeyim.

406 Sutjeska Niksic – Slovan Bratislava = 2,5 üstü   1,65
Yorum: Karadağ temsilcisi Niksic takımı Slovakya temsilcisi Slovan Bratislava’yı konuk ediyor. İlk müsabakada Slovakya’daki karşılaşma Bratislava’nın tüm zorlamalarına rağmen 1-1 berabere bitmişti. Ev sahibi Sutjeska Niksic ekibi avantaj sahibi gibi gözükse de bu seviyede pekte tecrübeli olmamaları büyük handikap olarak öne çıkıyor. Slovan Bratislava’nın ise rakibine oranla daha iyi olduğuna inanıyorum. Ayrıca kadro ve kalite anlamında da iyiler. Sonuç olarak ilk dakikadan itibaren gol atmak zorunda olan Slovan Bratislava’nın maçı 2,5 üstüne taşıyacağını düşünüyorum.

399 AIK – FC Ararat-Armedia = 1 (h)    1,30
Yorum: İsveç temsilcisi AIK Stockholm evinde, Ermenistan temsilcisi Armenia’yı ağırlıyor. Ev sahibi AIK takımı hatırlayacağımız üzere ilk müsabakayı deplasmanda 2-1’lik skorla kaybetmişti. Maçın uzun bir bölümünü (75 dk) 10 kişi oynamak zorunda kaldılar. Bu da skor olarak bir nevi yenilmelerine sebep oldu. Ancak takımın ligdeki formu ve fiziki anlamda rakibine oranla daha diri olduğunu düşünürsek avantajlı gözüktüklerini söylemek gerekiyor. En iyi antrenman maç yapmaktır. Ligdeki pozisyonları da (2.sıradalar.) takımda işlerin iyi gittiğini açıkça gösteriyor. Sonuç olarak bu karşılaşmada saha ve seyirci avantajını da kullanacak olan AIK’nın handikaplı olarak kazanacağına inanıyorum.

402 Ludogorets Razgard – Ferencvaros = Var   1,55
Yorum: Bulgaristan temsilcisi Ludogorets takımı evinde, Macaristan temsilcisi Ferencvaros’u konuk edecek. Ev sahibi Ludogorets takımı rakibine oranla daha baskılı oynaması rağmen, savunma hatalarından dolayı 2-1 maçı kaybettiler. Hemen ardından oynadıkları lig maçında da sahalarında konuk ettikleri Tsarsko Selo takımını 2-0 ile geçerek biraz olsun moral depoladılar. Tamamen bu maça odaklandıklarını söyleyebiliriz. Macaristan temsilcisi Ferencvaros takımı ise geçtiğimiz sezon ligi 13 puanlık fark ile şampiyon bitirmişlerdi. Onlarda ilk karşılaşmanın avantajı ile tamamen bu karşılaşmaya odaklanmış gözüküyorlar. Genel anlamda denk bir müsabaka gibi gözükse de iki tarafında skor üretebileceği bir karşılaşma bekliyorum.

403 CFR Cluj – FC Astana = ilkyarı 0    1,75
Yorum: Romanya temsilcisi Cfr Cluj takımı evinde Kazakistan temsilcisi Astana’yı ağırlayacak. Ev sahibi Cluj takımı geçtiğimiz sezon iyi bir grafik çizerek ligi Steau Bükreş’in önünde bitirerek Romanya şampiyonu olmuştu. İlk karşılaşmada da ortada geçen müsabakadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldılar. Hemen ardından oynadıkları lig karşılaşmasında sahalarında CSMS laşi ile 1-1 berabere kaldılar. Astana takımı ise önemli Cluj galibiyetinin ardından ligde lider Tobol’u deplasmanda 2-0 ile devirmeyi başardılar. Genel olarak hem tecrübe, hem de fiziksel anlamda denk bir karşılaşma bekliyor, tercihimi ilk yarıda beraberlikten yana kullanıyorum.

397 Riga FC – Dundalk = ilkyarı 0     1,65
Yorum: Letonya temsilcisi Riga takımı evinde, İrlanda temsilcisi Dundalk’ı konuk ediyor. İlk karşılaşma golsüz bitmişti. Ev sahibi Riga takımı daha çok defansif yapıya sahip bir ekip olarak göz önüne çıkıyor. Dundalk takımı ise iyi bir kontra atak takımı. Ancak ilk müsabakada da gördüğümüz üzere Riga’nın topu karşı tarafa verip, oyunu kabullenmesi Dundalk’ın bu özelliğini ön plana çıkaramıyor. Sonuç olarak yine denk bir müsabaka beklediğim karşılaşmada ilkyarıda tabelanın bozulmayacağı kanaatindeyim.

0 Yorum "17 Temmuz 2019 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate