20 Temmuz 2019 iddaa tahminleri


255 Thun – Neuchatel Xamax = 1     1,85
İddaa tahmin: İsviçre Süper Lig’de ilk maçlar oynanıyor. Ev sahibi Thun takımı başlangıç anlamında iyi bir hazırlık dönemi geçirmese de özellikle son karşılaşmada Nice ekibine karşı iyi oynadı ve 3-1’lik skorla kazanmayı başardı. Hatırlayacağımız üzere geçtiğimiz sezonu da 4.sırada tamamlayarak Avrupa kupasına gitmeye hak kazanmışlardı. Genel anlamda kadro olarak da çok büyük kayıp yaşamadıkları düşünüyorum. Xamax takımı ise geçtiğimiz sezonu 9.sırada bitirdi, playy-out turunda Aarau takımına karşı oynadı ve penaltılar ile ligde kalmayı başardı. Ayrıca iyi bir hazırlık dönemi geçirmediklerini düşünüyorum. Oyun kurucu olarak Freddy Mveng’i kadrolarına katsalar da oyun anlamında biraz daha zamana ihtiyaçları olduklarına inanıyorum. Sonuç olarak ev sahibi Thun’un saha ve seyirci desteğiyle kazanacağını düşünüyorum. Oran olarak cazip duruyor.

243 IK Frej Taby – Örgryte = Var    1,45
İddaa tahmin: İsveç Superettan liginde 14.sırada bulunan Frej takımı evinde 4.sıradaki rakibi Örgryte’yi ağırlıyor. Ev sahibi Frej takımı ligde 4 maçtır kaybediyor. Genel olarak gol yollarında zorlanmasalar da, gol yeme konusunda da zorlanmıyorlar. Örgryte ekibi ise geçtiğimiz 5 maçta oldukça iyi bir grafik çizdi. 5 maçta alınan 4 galibiyet ile ligde oldukça iddialı konuma geldiler. Ayrıca futbol anlamında iyi oynadıklarını da eklemek gerekiyor. Gol yollarında zorlanmayan iki takımın karşılaşmasında karşılıklı olarak filelerin havalanacağı yönündeyim.

184 Würzburger Kickers – Bayern Münih II = 2,5 üstü   1,75
İddaa tahmin: Almanya 3.Ligi başlıyor. Geçtiğimiz sezonu 5.sırada tamamlayan Würzburger Kickers evinde, ligin yeni ekibi olan Bayern Münih’i konuk edecek. Ev sahibi Würzburger takımı son hazırlık müsabakasında alt lig ekibi olan FSV Frankfurt’a 3-1’lik skorla kaybetti. Genel anlamda iyi olmadıkları bir karşılaşmaydı. Alt ligi şampiyon olarak tamamlayıp buraya çıkan Münih B takımı ise iyi bir hazırlık dönemi geçirdi. Genel olarak gol yollarında zorlanmadıklarını düşünüyorum. Ayrıca Bayern Münih’in alt yapısına da sahip olduklarını unutmamak gerekiyor. Bu karşılaşmada bol pozisyonlu ve gollü bir 90 dakika bekliyorum. Oran cazip duruyor.

171 FK Ufa – Krasnodar = 0-2 (ç)   1,11
İddaa tahmin: Rusya Premier Ligde 2.müsabakalar oynanıyor. İlk maçlarını kaybeden iki ekip karşı karşıya gelecek. Ufa takımı hatırlayacağımız üzere Ural deplasmanından 3-2 yenilgi ile ayrılmıştı. Başa baş bir mücadele verdiler. Ancak geç buldukları gol ile yenilmekten kurtulamadılar. Krasnodar takımı ise ilk hafta Akhmat Grozny deplasmanında üst sıralar adına önemli bir 3 puan bıraktı. Genel olarak iyi bir karşılaşma çıkarmalarına rağmen skor üretemediler ve yenilmekten kurtulamadılar. Bu karşılaşmada Krasnodar’ın 2.hatayı yapmayacağını ve en kötü ihtimal ile yenilmeyeceğini düşünerek, tamamlama olarak günün iddaa kuponuna eklemek istiyorum.

0 Yorum "20 Temmuz 2019 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate