8 Kasım 2018 iddaa tahminleri


652 Bayer Leverkusen – Zurich = Var    1,60
Yorum= Uefa Avrupa Liginde 4.maçlar oynanıyor. Alman temsilcisi Bayer Leverkusen takımı evinde, İsviçre temsilcisi Zurich’i ağırlıyor. Ev sahibi hatırlayacağımız üzere ilk maçı deplasmanda 3-2 kaybetmişti. Genel anlamda maç ortada geçse de yenilmekten kurtulamadılar. Onun dışında son lig maçında evlerinde Hoffenheim’e farklı yenildiler. Zurich ekibi ise Avrupa Liginde 3’te 3 yaparak herkesi şaşırtmayı başarmış gözüküyor. Ligde de son müsabakada deplasmanda Luzern’i yenmeyi başardılar ve biraz olsun takım toparlandı. İki ekibinde ofans hattının iyi durumda olması ayrıca defans konusunda da panik bir yapıda olduğunu göz önüne alırsak taraf bahsinden ziyade oran açısından da karşılıklı gol seçeneği bir adım önde gözüküyor.

639 Dynamo Kiev – Rennes = 1     1,80
Yorum= Uefa Avrupa Liginde K grubunda Ukrayna temsilcisi Dynamo Kiev evinde Fransa temsilcisi Rennes’i konuk edecek. Ev sahibi Kiev grupta 5 puana sahip durumda ve 2.sırada bulunuyor. Son 2 lig maçında bir düşüş yaşadılar. Shaktar Donetsk arayı açmış gibi gözükse de kapanmayacak bir fark olmadığını düşünüyorum. Rennes ekibi ise grupta 3 puana sahip. Son müsabakada bu iki ekip karşılaşmış ve Kiev kazanmıştı. Yine gruba baktığımızda çok büyük bir puan farkının olmadığını görüyorum. O yüzden ev sahibinin saha ve seyirci avantajını da kullanarak kolay kolay maçı hafife almayacağını ve rakibini bir kez daha mağlup edeceğine inanıyorum. Oran denemeye değer.

640 Genk – Beşiktaş = 2,5 üstü    1,40
Yorum= Belçika temsilcisi Genk takımı evinde Beşiktaş’ı konuk edecek. İlk müsabaka hatırlayacağımız üzere Beşiktaş’ın kontrolü kaybetmesiyle beraber farklı gelişmişti (4-2). Genk takımı maçı almıştı. Ev sahibi ligde ve burada gayet iyi gidiyor. Bu sezon oldukça formdalar. Son lig müsabakasında ise Club Brugge ile berabere kalarak yenilmedi ve liderliğini korudu. Beşiktaş takımı ise son lig maçında Başakşehir’e 1-0 mağlup olmaktan kurtulamadı. Genel anlamıyla deplasmanlarda iyi oynayamayan bir Beşiktaş var. Yine de grup açısından bu karşılaşmada bir şeyler yapmaları gerekiyor. Her iki ekibinde kazanma adına elinden geleni yapacağı bu kritik mücadelede 2,5 gol barajının aşılacağına inanıyorum.

646 Spartak Moskova – Rangers = 0-2 (ç)    1,47
Yorum= Rusya temsilcisi Spartak Moskova evinde İskoçya temsilcisi Rangers’i konuk ediyor. Ev sahibi Moskova geri kalan 3 maçta 2 puan toplayabildi. Ligde de iyi bir grafik çizmediklerini düşünüyorum. Takım genel anlamda yalpalıyor. Rangers ekibi ise geri kalan 3 maçta 5 puan topladı. Son maçta her ne kadar Moskova’yı ellerinden kaçırsalar da önemli 1 puan aldıklarını ve bunu bu maçta göstereceklerini düşünüyorum. Her ne kadar ilk karşılaşmada ev sahibinin zorladığı gözükse de bu karşılaşmada soğuk iklim ve şartlara alışık olan ve daha derli toplu oynayan Rangers’in yenilmeyeceğine inanıyorum.

648 Real Betis – Milan = 0     2,90
Yorum= İspanya temsilcisi Real Betis evinde, İtalya temsilcisi Milan’ı ağırlıyor. Ev sahibi Real Betis takımı son lig maçında 2-0 öne geçtiği maçta Celta Vigo ile 3-3 berabere kaldı. Son maçlara bakıldığında takımda bir performans düşüklüğü ortada. Milan takımı ise ligde iyi bir hava yakaladı. Her ne kadar son Udineise deplasmanında gol 90+5’te gelse de takımda moraller yüksek gözüküyor. Son maçta Real Betis İtalya’da Milan’ı mağlup etmeyi başarsa da bunu tekrarlayamayacağını ve maçın berabere biteceğini düşünüyorum.

642 Lazio – Marsilya = 1     1,50
Yorum= İtalya temsilcisi Lazio evinde Fransa temsilcisi Marsilya’yı konuk ediyor. Ev sahibi Lazio ekibi grupta 3 maçta 6 puan ile 2.sırada bulunuyor. E. Frankfurt lider konumda. Genel itibari ile lig ve burası olarak gayet formda gözüküyorlar. Tek hedeflerinin de grup liderliği olacağını düşünüyorum. En azından şampiyonlar liginden gelen bir takımla eşleşmek istemeyeceklerdir. Marsilya takımı ise kötü bir sezon geçiriyor. Grupta 3 maçta 1 puan toplayabildiler. Ligde de iyi giden bir Marsilya yok. Bu karşılaşmada Lazio’yu saha ve seyirci avantajını da kullanarak galibiyete uzanacağını düşünüyorum.

0 Yorum "8 Kasım 2018 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate