17 Kasım 2018 iddaa tahminleri



211 Malaga – Gimnastic Tarragona = 1    1,20
Yorum= İspanya 2.ligde 4.basamakta bulunan Malaga evinde, son sıradaki rakibi Tarragona’yı konuk edecek. Ev sahibi Malaga takımı son müsabakada konuk olduğu Gjon deplasmanında uzatmalarda yediği gol ile 1 puan ile ayrılmak zorunda kalmıştı. Ayrıca maçta 1 penaltı vuruşundan da yararlanamayan Malaga şanssız bir beraberlik almış oldu. Takımın 9 numarası olan son maçta kart cezası sebebiyle oynayamayan Gustavo Blanco’nun oynaması bekleniyor. Diğer yandan Tarragona’da kötü gidişat devam ederken yönetim yapısında herhangi bir müdahale henüz gelmedi. Onlarda son maçlarında Zaragoza’yı ağırladılar ve 3-1 yenildiler. Genel olarak bakıldığında pozisyon üretmekte ve topa sahip olmakta ciddi sorunlar yaşayan bir takım görüntüsü çiziyorlar. Her ne kadar oran olarak yetersiz gibi gözükse de ev sahibi Malaga’nın saha ve seyirci avantajını da kullanarak kazanacağını düşünüyorum.

224 Fc Oss – Almere City = 2,5 üstü    1,40
Yorum= Hollanda 2.liginde üst sıraları zorlayan iki takımın mücadelesinde Oss evinde, Almere City’i konuk edecek. Ev sahibi Fc Oss takımı son 3 müsabakasını kazanarak çıkışa geçmeyi başardı. Takımda moraller oldukça yüksek gözüküyor. Almere City’de ise orta saha oyuncusu Youri Leon kart cezalısı durumda. Ancak onlarda son 2 maçını kazandılar. Genel anlamda bol pozisyonlu bir karşılaşma beklemekteyim. Ev sahibi saha ve seyirci avantajı ile bir adım önde gözükse de alternatif seçeneklerden 2,5 üstü seçeneği daha mantıklı geliyor.

168 Burton Albion – Coventry = Var     1,50
Yorum= İngiltere 1.Ligde 14.sırada bulunan Burton Albion evinde, 8.sıradaki rakibi Coventry’i ağırlıyor. Ev sahibi Burton takımı üst üste oynadığı 2 kupa maçını da kaybederek elendi. 2 müsabakada da iyi mücadele ettiklerini ancak şanslarının yanlarında olmadığı kanısındayım. Bir yandan iyi olduğunu da düşündürecek şeyler var. Sonuçta önlerinde lig kaldı. Artık buraya saldırmaları gerek. Coventry takımı ise son müsabakada kupada Cheltenham deplasmanında 2-0 mağlubiyetten kurtulamadı. Ancak belirtmekte fayda var ki bu maçta kadronun %80’i yedek oyunculardı. Yani maçı zaten kazanmaya çıkmadılar ve haliyle kaybettiler. Sonuç olarak iki takım açısından da önemli bir lig maçı olduğunu düşünerek ofans hattının ön plana çıkacağına inanıyorum. Tercihim karşılıklı golden yana olacak.

164 Ekvator Ginesi – Senegal = 2      1,45
Yorum= Afrika Uluslar Kupası A Grubunda 3 puan ile 3.sırada bulunan Ekvator Ginesi evinde lider Senegal’i ağırlıyor. Ev sahibi Ekvator Ginesi’nin matematiksel anlamda grupta çıkma şansı bulunmuyor. Tabii bu demek değil ki direk maçı verecekler. Onlar adına prestij karşılaşması olacak. Senegal’de ise durumlar biraz farklı. Lider olarak Afrika Kupasına gitme ve son maça daha rahat durumda çıkmak için kazanmaları gereken bir karşılaşma olacak. Çünkü Madagaskar ile aynı puana sahipler. Son maçları da Madagaskar ile olacak. Kısacası son maça avantajı girme adına işlerini şansa bırakmayıp bu maçı alacaklarını düşünüyorum. Çok büyük bir sürpriz, farklı oyunlar işin içine girmez ise Senegal kazanır.

0 Yorum "17 Kasım 2018 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate