18 Kasım 2018 iddaa tahminleri



288 Numancia – Rayo Majadahonda = 1     1,65
Yorum= İspanya 2.Ligde orta sıralarda bulunan iki takımın maçında Numancia evinde, ligin yeni ekiplerinden Majadahonda’yı konuk ediyor. Ev sahibi Numancia takımı ligde son maçta Granada ile golsüz berabere kalmıştı. Genel olarak kontrolü karşı tarafa verseler de 70den sonra 10 kişi kaldıklarını unutmamak gerekiyor. Bu zorlu deplasmandan önemli 1 puan aldıklarını düşünüyorum. Majadahonda takımı ise ligin yeni takımı olmasına karşı özellikle evlerinde iyi maçlar çıkartıyorlar. Yine son maçta Almeria’yı 2-0 ile geçmeyi başardılar. Ancak genel itibari ile deplasmanlarda oldukça zor maçlar geçirdiklerini düşünüyorum. Onlar adına bu Numancia deplasmanı da oldukça zor geçecektir. Bu karşılaşmada çıkışa geçmek isteyen ev sahibi Numancia’nın saha ve seyirci avantajı ile galibiyete uzanacağına inanıyorum.

324 NEC Nijmegen – Sparta Rotterham = 2,5 üstü   1,35
Yorum= Hollanda 2.Ligde orta sıralarda bulunan Nijmegen takımı lider Sparta Rotterham’ı ağırlıyor. Ev sahibi Nijmegen oynadığı son müsabakada Ajax B deplasmanından farklı yenilgi ile dönmüştü. Bu aralar inişli-çıkışlı bir performans ortaya koyuyorlar. Genel anlamda evlerinde iyi olduklarını büyük maçlara iyi hazırlandıklarını düşünüyorum. Sparta Rotterham takımı ise dolu dizgin yoluna devam ediyor. Tekrardan üst lige çıkmak için iyi mücadele ediyorlar. Genel itibari ile ofans hattını yüksek gördüğüm iki takımın karşılaşmasında 2,5 gol barajının aşılacağına inanıyorum.

293 Hb Koge – Lyngby = 2,5 üstü    1,45
Yorum= Danimarka 2.ligde 6.basamakta bulunan Koge evinde, 9.basamaktaki rakibi Lyngby takımını konuk edecek. Ev sahibi Koge takımı iyi bir grafik çizmiyor. Ligde 8 maçtır galibiyet yüzü göremediler. Ciddi anlamda takımın bir an önce toparlanması gerekiyor. Fakat son maçta alınan iki kırmızı kartın defans hattından olması karşılaşma öncesi durumu iyice zorlaştırdı. Lyngby takımı ise son müsabakada sahasında konuk ettiği Frederica’ya 3-1 kaybetti. Onlar adına da bu karşılaşmanın çıkış olarak gözüktüğünü düşünmekteyim. İki ekibinde kazanma adına elinden geleni yapacağı mücadelede 2,5 gol barajının aşılacağını düşünüyorum.

297 Silkeborg – Fremad Amager = Var   1,40
Yorum= Yine Danimarka 2.Ligde 2.sırada bulunan Silkeborg takımı 7.sıradaki rakibi Fremad Amager’i ağırlıyor. Ev sahibi Silkeborg takımı son 2 deplasman maçında oldukça sendelemiş gözüküyor. Sırasıyla Helsingor deplasmanından 1 puan ile dönerken, Nykobing’den de puansız ayrıldı. Takımda bazı işler iyi gitmemeye başlamış gözüküyor. Özellikle defans hattında büyük sorunlar yaşıyorlar. Fremad Amager takımı ise iyi bir grafik yakaladı. Son 3 müsabakadan galibiyet ile ayrılmayı başardılar. Bu maçların ayrıca zor olduğunu da belirtmekte fayda var. Sonuç olarak reaksiyon bakımından iki ekibinde önemli oyunculara sahip olduğunu taraf bahsinden ziyade karşılıklı gol seçeneğini daha mantıklı buluyorum.

0 Yorum "18 Kasım 2018 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate