2 Kasım 2018 iddaa tahminleri


101 Galatasaray – Fenerbahçe = ilkyarı 0      1,75
Yorum= Süper ligde derbi haftası. 3.sırada bulunan Galatasaray, kötü bir sezon geçiren Fenerbahçe’yi konuk ediyor. Ev sahibi Galatasaray takımı ligde son 2 karşılaşmada kazanamadı. Araya giren bir de Schalke beraberliği var. Son maçta Malatya deplasmanından 2-0 mağlup olarak ayrıldılar. Sakatlığı devam eden Emre Akbaba ve dinlenmesi gereken Nagatomo forma giyemeyecek. Ayrıca sağ bekte Mariano cezalı. Fatih hocanın Linnes ile başlaması bekleniyor. Fenerbahçe cephesinde ise Cocu ile yollar ayrıldı. Ancak teknik direktörlük ile ilgili belirsizlik sürüyor. Takımın başında yardımcı antrenör Erwin Koeman olacak. Son lig maçında kırmızı kart gören golcü Slimani’nin de cezalı olması işleri epey zorlaştırıyor. Takımda beklenmedik bir şekilde dipte. Her ne kadar Fenerbahçe’nin durumu kötü olsa da sonuçta derbi maçlarında havaların farklı esebildiğini düşünmekteyim. Genel olarak iki ekibi incelediğimizde ilk yarının beraberlik ile bitmesini yüksek kılıyor. Alternatif olarak 2,5 Altı seçeneği de denenebilir.

213 Wattens – FC Liefering = 2,5 üstü    1,55
Yorum= Avusturya 1.Ligde lider durumda olan Wattens evinde, 9.sıradaki rakibi Liefering’i konuk edecek. Ev sahibi Wattens genel anlamda ligde dolu dizgin gidiyor. İyi bir hava yakaladıkları ortada. Gol yollarında zorlanmıyorlar. Son 3 müsabakadan da galibiyet ile ayrıldılar. Liefering ekibi ise güzel başladığı ligde son 4 maçını kaybetti. Genel olarak bakıldığında iyi oynadıklarını ancak şans ve hakemleri geçemediklerini görüyorum. Her şeye rağmen bu müsabakaların hepsinde gol atmayı başardılar. İki takımı incelediğimde pozisyon ve skor anlamında 2,5 gol barajının aşılacağını düşünüyorum. Oran iyi gözüküyor.

215 Ajaccio – Gazelec Ajaccio = 1    1,85
Yorum= Fransa 2.lig’de Ajaccio derbisinde 13.basamakta bulunan Ajaccio takımı evinde 17.sıradaki rakibi Gazelec Ajaccio’yu ağırlıyor. Ev sahibi Ajaccio ekibi lige iyi bir başlangıç yapamamasına rağmen son maçlarda iyi toparladı. Chateauroux deplasmanında her ne kadar 2-1 öne geçmelerine rağmen 70.dakikada engel olamadıkları golle sahadan 1 puan ile ayrıldılar. Gazelec takımı ise rakibine oranla son maçlarda oldukça formsuz gözüküyor. 6 maçtır galip gelemiyorlar. Geçtiğimiz hafta takımda teknik direktör değişikliği yaşandı ve Bourg’u çalıştıran antrenör Herve Della takımın başına geçti. Ancak yine de istenilen galibiyet alınamadı. Genel anlamda zor bir karşılaşma geçecek gibi dursa da ev sahibinin saha ve seyirci desteğini de arkasına alarak bir şekilde kazanacağına inanıyorum.

Genel olarak bültenin dar ve zor olduğunu düşünmekteyim. Normalde bu kadar 2.lig karşılaşmaları seçmem. Ancak bültenin ve iddaa’nın zorluğu (burada Benfica maçını kastediyorum.) yüzünden bu şekilde bir tercih yapmak istedim.
Çok yüksek meblağlar girmeyiniz. Herkese iyi bir hafta sonu ve bol şans dilerim.

0 Yorum "2 Kasım 2018 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate