1 Kasım 2018 iddaa tahminleri

589 Zulte Waregem – Standard Liege = Var    1,30
Yorum= Belçika Liginde düşme hattında bulunan Zulte Waregem takımı evinde 5.basamaktaki rakibi Standard Liege’yi konuk ediyor. Ev sahibi Zulte takımı oldukça kötü bir sezon geçiriyor. İşler iyi gitmiyor. Ancak genel itibari ile takımın defans hattında sıkıntı görüyorum. Yani ofansta çok fazla sorun olmadığını düşünüyorum. Standard Liege takımı ise inişli çıkışlı bir performans ortaya koyuyor. En başlarda bu sezon oldukça zorlucaklarını düşünsem de beni birazcık yanılttılar. Her neyse genel olarak bakıldığın karşılaşmada her iki ekibinde gol atacağı inancındayım. Oran yetersiz dursa da 2,5 üstü’de değerlendirilebilir.

585 Celta Vigo – Real Sociedad = Var    1,50
Yorum= İspanya Kupasında ilk maçlar oynanıyor. Celta Vigo evinde Real Sociedad’ı ağırlıyor. Ev sahibi Celta takımı lige iyi bir giriş yapsa da devamını getiremedi. Standart Celta olmaktan vazgeçemedi. Defansta ciddi sorunlar yaşıyorlar. Son maçta aldıkları farklı Eibar galibiyeti ile moraller biraz olsun düzeldi. Ancak yine de eksik oldukları yerler fazlasıyla var. Sociedad ekibi ise son lig müsabakasında Atletico Madrid deplasmanından 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Her ne kadar kötü gözükseler de genel anlamda açık oynayan takımlara karşı daha iyi oynadıklarını söyleyebilirim. Sonuç olarak iki ofans hattı iyi olan takımın karşılaşmasında karşılıklı olarak filelerin havalanacağına inanıyorum.

591 Nec Nijmegen – Fortune Sittard = 2,5 üstü    1,45
Yorum= Hollanda Kupasında 2.Lig’de bulunan Nijmegen takımı evinde bir üst ligde oynayan rakibi Fortune Sittard’ı konuk edecek. Ev sahibi Nijmegen takımı kendi bulunduğu ligde 7.sırada. Sittard ise Eredivisie de 14.basamakta bulunuyor. Genel olarak iki takım incelendiğinde ofans hattının yüksek olduğu göze çarpıyor. Bol pozisyonlu ve gollü bir 90 dakika bekliyorum.
Bu arada yeni tasarım ile sitemiz tekrardan aktif hale gelmiştir. Takip eden ve bunu destekleyen herkese teşekkür ederim.

0 Yorum "1 Kasım 2018 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate