6 Kasım 2018 iddaa tahminleri


621 İnter – Barcelona = 3,5 altı   1,30
Yorum= Şampiyonlar Liginde 4.maçlar oynanıyor. İtalyan temsilcisi İnter ekibi evinde, İspanya temsilcisi Barcelona’yı konuk edecek. Ev sahibi İnter bu sezon oldukça iyi bir grafik çizerek otoriteleri şaşırttı. Lige kötü bir başlangıç yapmalarına rağmen gayet güzel bir toparlanma yaptılar. Son 7 lig maçını kazanmayı bilen İtalyan temsilcisi şampiyonlar liginde de oldukça iddialı bir konuma sahip gözüküyor. Şuanda 6 puan ile 2.sıradalar. Son müsabakada Barcelona deplasmanından maalesef ki eli boş döndüler. Onun haricinde oldukça iyi bir performans sergilediklerini düşünmekteyim. Barcelona takımı ise ligde hafif bir sendeleme yaşasa da son 3 maçta iyi toparladı. Şampiyonlar Liginde de 3’te 3 yaparak gruptan çıkmayı garantilediler. He bu maçın nasıl bir önemi var? diyecek olursak tabii ki yerlerini korumak isteyeceklerdir. Ancak Messi’nin durumu belirsizliğini korumakta. Messi’siz bir Barcelona düşünmek istemiyorum. Genel anlamda 2 ekibin futbol yapısını incelediğimde konum itibari ile 1 puanın önemli olduğunu düşünmekteyim. Onun dışında da kontrollü ve İnter’in fazlasıyla defans yapacağı bir karşılaşma izleyeceğimizi müsabakanın 3,5 gol altında kalacağını öngörüyorum.

622 Napoli – PSG = Var    1,25
Yorum= Yine bir İtalyan temsilcisi olan Napoli takımı Fransa temsilcisi Paris’i ağırlıyor. Ev sahibi Napoli ligde İnter ile aynı puana sahip ve 3.basamakta bulunuyor. Son maçta Empoli’yi farka boğdular (5-1). Genel olarak gol yollarında zorlanmıyorlar. Paris Saint Germain takımı ise ligde 12’de 12 yaparak kendi rekorlarının üzerlerine rekor kırmaya devam ediyorlar. Fransa’da dolu dizgin yollarına devam ediyorlar. Bu sezonda rakiplerine adeta gözdağı veriyorlar. Ancak Napoli takımı ilk müsabakada beklenmeyen bir şekilde Paris’in kimyasını bozdu ve Fransa’dan 1 puan almayı başardı.  Neredeyse 3 puan alacaklardı, ancak uzatmalarda gelen Di Maria golüne engel olamadılar. Normalde 1,25 ganyanı pek önermem ancak elimizdeki imkanlar bültendeki maç seçimi v.s. v.s. eklenince bu karşılaşmanın gollü bir karşılaşma olacağı ön plana çıkıyor.

625 Tottenham – PSV = 2,5 üstü    1,30
Yorum= Şampiyonlar Ligin’de B grubu mücadelesinde İngiltere temsilcisi Tottenham takımı sahasında Hollanda temsilcisi Psv’yi ağırlıyor. Ev sahibi Tottenham takımı ligde son maçta Wolves deplasmanında bol gollü geçen maçta rakibini yenmeyi başarmıştı. Her ne kadar ofans hattı kuvvetli olsa da bu takımın defansta enteresan hatalar yapmaktan kaçınmıyorlar. Psv ekibi ise 11’de 11 ile Hollanda Ligine giriş yaptı. Yollarına dolu dizgin gidiyorlar. Ancak şampiyonlar liginde bir türlü istenilen performans ortaya koyulamadı. Son müsabakanın 2-2 tamamlandığını belirtmekte fayda var. Artık iki ekibinde kaybedecek bir şeyi kalmadı. Genel itibari ile seyir açısından yüksek ve bol gollü bir karşılaşma beklemekteyim.
Oran anlamında her ne kadar kupon tatmin etmese de yapılacak pek fazla bir şey yok..!
Herkese bol şans ve kazançlar diliyorum.

0 Yorum "6 Kasım 2018 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate