25 Kasım 2018 iddaa tahminleri


138 Bournemouth – Arsenal = 2    1,75
Yorum= İngiltere Premier Ligde 8.basamakta bulunan Bournemoth takımı evinde, 5.basamaktaki rakibi Arsenal’ı konuk edecek. Ev sahibi Bournemouth takımı genel anlamda iyi bir sezon geçirse de son 2 müsabakada tökezlemiş gözüküyor. Savunma hattından önemli isim Adam Smith sakatlığından dolayı oynayamayacak. Ayrıca as kaleci Asmir Begoviç’in de durumu maç saatinde belli olacak. Arsenal cephesinde ise alınan seri galibiyetlerinin ardından gelen 3 beraberlik moralleri birazcık düşürdü. Özellikle son 2 müsabakada Liverpool ve Wolves karşısında oldukça iyi mücadele edip kazanamadıklarını eklemek gerekiyor. Welbeck’in yokluğu hissediliyor. Ancak bu karşılaşmada da oynayamayacak. Sonuç anlamında bakıldığında Arsenal’ı genel itibari ile evinde daha çok baskı hissettiğini düşünüyor, deplasmanda daha başarılı buluyorum. Bu karşılaşmada da zorlansa da kazanacağı yönündeyim.

153 Villarreal – Real Betis = Var    1,35
Yorum= İspanya La Liga’da 17.sırada bulunan Villarreal takımı evinde 14.sırada bulunan rakibi Real Betis’i ağırlıyor. Ev sahibi sezon başından beri sakatlıklarla boğuşuyor. Yoğun maç fikstürü ve bu sakatlıklarda eklenince durum geçen sezona oranla kötü gidiyor. Ancak bu karşılaşma öncesinde verilen milli aranın onlara yaradığını söyleyebiliriz. Çünkü birçok önemli futbolcuları oynayacak. Betis takımı ise kötü gidişatın ardından Barcelona deplasmanından önemli 3 puan ile dönmeyi başardı. Sonuna kadar hak ettiklerini düşünüyorum. Ancak bu sefer ev sahibi de çıkış peşinde. Saha ve seyirci avantajını kullanacak olan Villarreal her ne kadar ön planda gözükse de taraf bahsinden ziyade karşılıklı gol seçeneğini daha cazip görüyorum.

595 VVV-Venlo – Az Alkmaar = 2,5 üstü   1,55
Yorum= Hollanda Liginde üst sıraların mücadelesinde Venlo evinde Alkmaar’ı konuk ediyor. Ev sahibi Venlo takımının genel anlamda sezona iyi başladığını ve biraz olsun tökezlese de iyi toparladığını düşünüyorum. Savunmada önemli hatalar yapsalar da yediklerinden çok atmayı başarıyorlar. Alkmaar takımı ise geçen sezona oranla bir tık aşağıda bir başlangıç yaptı. Onlarda son 2 müsabakasını kazanıp iyi toparladılar. Genel olarak iki ekibin ofans hattını yeteri kadar güçlü olduğunu düşünerek 2,5 gol barajının aşılacağına inanıyorum.

602 Altınordu – Afjet Afyonspor = 1    2,05
Yorum= Spor Toto 1.Ligde 8.sırada bulunan Altınordu takımı evinde, 16.sıradaki rakibi Afyonspor’u konuk ediyor. Altınordu takımı son maçta Ümraniye deplasmanından çok kötü oynamasına karşı altın değerinde 1 puan ile dönmeyi başardı. Son maçlara bakıldığında iyi bir çıkış yakaladıkları ortada. Afjet Afyonspor takımı ise son 4 müsabakasını kaybederek adeta dibe vurdu. Alınan kötü sonuçlar ile birlikte teknik direktör Serhat Gülpınar ile yollar ayrıldı. Yerine getirilen Serhat Güller’in yeterli olmadığını düşünmekteyim. Sonuç olarak iki takım arasında aynı zamanda proje takımı olan ev sahibi Altınordu’nun daha hazır olduğuna inanarak galibiyete uzanacağını düşünüyorum. Oran cazip duruyor.

145 Wolverhampton – Huddersfield Town = Var   1,95
Yorum= İngiltere Premier Ligde günün kapanış karşılaşmasında 11.sırada bulunan Wolverhampton evinde, son sıradaki Huddersfield’i konuk edecek. Ev sahibi Wolwes takımı inişli-çıkışlı bir performans ortaya koyuyor. Son müsabakada Arsenal deplasmanından önemli 1 puan aldıklarını düşünüyorum. Sezon başından bu yana işler iyi gitmeyen Huddersfield takımı ise son 2 maçta sırasıyla Fulham galibiyeti ve West Ham beraberliği ile birazcık olsun nefes aldı. İki takım arasındaki maçlara bakıldığında oranlarda bir sorun olmadığı gözükse de bana kalırsa bir sorun var. Çünkü iki takımda çıkış yakalamak istiyor. Bu karşılaşmada çıkış yakalamak isteyen iki ekibin mücadelesini gollü bir şekilde izleyeceğimize inanıyorum. Oran denemeye değer gözüküyor.

139 Montpellier – Rennes = 1    2,00
Yorum= Fransa Liginde 4.sırada üst sıralar mücadelesi içerisinde olan Montpellier takımı evinde 12.sırada bulunan Rennes’i ağırlıyor. Ev sahibi Montpellier genel olarak kadro, kalite anlamında iyi bir ekip. Yenilgiye uğradıkları son müsabaka olan Angers karşısında da çok iyi mücadele ettiler. Ancak kazanamadılar. Son maçı çıkarırsak özelliklede evlerinde çok başarılı sonuçlar alıyorlar ve de her sezon üzerine koyarak yollarına devam ediyorlar. Rennes ekibi ise çok dengesiz. Onlarda son müsabakada evlerinde Nantes ile berabere kaldı. Bir de penaltı kaçırdıklarını söylemek gerek. Ancak dediğim gibi dengesiz bir takım. Güç anlamında daha iyi ve diri bir takım ile karşılaşacaklar ve bu tip takımlara karşı özellikle de deplasmanda reaksiyon göstereceklerine ihtimal vermiyorum. Yani çok büyük bir olay olmaz ise saha ve seyirci avantajı ile Montpellier kazanacaktır.
Yorumlar ve kuponlar siz takip ettiğiniz sürece gelmeye devam edecektir. Burada verilen maçları oynayıp oynamamak tamamen size kalmış bir şey. Güven anlamında bir yüzde veya kesinlik veremiyoruz. Zaten kesin gelecek tarzında bir olay yok. Kimse kendini boşuna kandırmasın. Aralarından seçerek oynayabilirsiniz. Genel olarak güzel bir bülten olduğunu düşünüyorum. Umarım bol şanslı bol kazançlı bir gün olur.

0 Yorum "25 Kasım 2018 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate