7 Nisan 2018 iddaa tahminleri


282 Ankaragücü – Giresunspor = 1       1,70
Yorum = Spor Toto 1.Ligde 3.sırada bulunan Ankaragücü evinde 11.sıradaki rakibi Giresun’u konuk ediyor. Ev sahibi Ankaragücü takımı geçtiğimiz hafta Denizli deplasmanından bir yara almıştı. Tabii takımın 45.dakikada 10 kişi kalması oyunun gidişatını oldukça etkiledi. Önemli 3 puandan oldular. Genel olarak incelediğimizde tahminimce Ankara ekibini üst lige direkt gönderecekler. Giresun takımı ise geçtiğimiz hafta sahasında oynadığı maçta Altınordu ile golsüz berabere kaldı. Düşme hattından nazaran üst tarafta bulunuyorlar. Yani şimdilik durumları iyi. Kötünün iyisi diyelim. Sonuç olarak ev sahibi Ankaragücü’nden önemli bir defans oyuncu olan Alihan Kubalas’ın da kart cezalısı olduğunu belirtmekte fayda var. Ancak yine de 1 oyuncu bir takım etmez düşüncesinde baktığımızda saha ve müthiş seyirci desteğiyle Ankaragücü’nün kazanacağına inanıyorum.

107 Everton – Liverpool = 1-0 (ç)     1,62
Yorum = İngiltere Premier Ligde Merseyside Derbisinde Everton evinde Liverpool’u ağırlıyor. Ev sahibi Everton takımı son maçta sahasında City’e 3-1 ile boyun eğmişti. Genel olarak performansa baktığımızda toparlanma çabası içerinde bir Everton görmekteyim. Ligdeki hedeflerinden biri de bu sezon ligi en iyi basamakta tamamlamak olacak. Gelelim diğer tarafa. Liverpool takımı için bu karşılaşma bana kalırsa çok fazla önem arz etmiyor. Çünkü hafta arasında Manchester City’e karşı aldıkları 3-0’lık galibiyet Jurgen Klopp’u oldukça iştahlandırdı. Uzun bir aradan sonra hele bir de yarı finale kalırlarsa onlar adına önemli bir başarı olacak. Yani tamamen kafalar hafta arasındaki rövanşta olacak. Ayrıca ciddi bir rotasyon bekliyorum. Her ne kadar derbi niteliği taşıyan bir karşılaşma olsa da önemli silahlarını dinlendireceklerdir. Şimdi diğer arkadaşlar City niye dinlendirmedi diye soracaklar. City-Liverpool’u küçümsedi. O yüzden böyle bir skor ortaya çıktı. Neyse toparlamak gerekirse bu karşılaşmada ev sahibi Everton’un en kötü ihtimal ile kaybetmeyeceğini düşünüyorum.

119 Celta Vigo – Sevilla = Var     1,45
Yorum = LA Liga’da 7.sırada bulunan Sevilla takımı 9.sıradaki rakibi Celta Vigo’ya konuk oluyor. Ev sahibi Celta Vigo takımı genel olarak bakıldığında gol yollarında zorlanmadıklarını düşünüyorum. Tabii ki zorlandıkları maçlar oluyor. Ancak açık futbol oynayan takımlara karşı pek zorlanmıyorlar. Sevilla takımı ise genel olarak aynı özelliklere sahip. Aynı zamanda bu iki ekip üst tarafa kendilerini atmaya çalışıyor. Bu da keyifli bir müsabaka olacağı anlamına geliyor. Yani bol gol izleyeceğimizi tahmin ediyorum. Tercihim karşılıklı golden yana olacak. Alternatif olarak özellikle oran yükseltme açısından 3,5 üstü tercihi de denenebilir.

0 Yorum "7 Nisan 2018 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate