22 Nisan 2018 iddaa tahminleri


458 Ankaragücü – Gazişehir Gaziantep FK = 1    2,20
Spor Toto 1.Lig’de 2. ve 3. Basamaktaki takımlar birbirleri ile karşılaşıyor. 2.sırada bulunan Ankaragücü takımının puanı 56. Bir basamak üzerinde bulunan Ümraniye ise 57 puana sahip. Zor bir müsabaka bekliyorum. Ankaragücü son maçta Ümraniye deplasmanında uzatmalarda yediği gol ile çok kritik 2 puan bırakmıştı. Genel olarak Ümraniye etkili oynasa da iyi bir deplasman maçı çıkardıklarını düşünüyorum. Gazişehir takımı ise beklenmeyen bir çıkış yakaladı. Önemli galibiyetler ile üst sıraları zorlar hale geldiler. Ancak bu seferki rakipleri oldukça güçlü. Taraftar anlamında da stadın tamamının dolacağını düşünmekteyim. Haftalardır belirttiğim üzere Ankaragücü takımını doğrudan lige çıkartacaklarına inanıyorum. Sonuç olarak taraftarı önünde Ankaragücü’nün zorlansa da kazanacağı yönündeyim.

450 Rangers – Hearts = 1     1,35
İskoçya şampiyonluk grubunda ilk karşılaşmalar oynanacak. Rangers evinde Hearts’ı ağırlıyor. Ev sahibi ekip ligin normal sezonunu 62 puanla 2.sırada tamamlamıştı. Şimdiki hedef şampiyonluk olmasa da bu yeri korumak olacak. Genel itibari ile inişli çıkışlı bir performans ortaya koyduklarını düşünüyorum. Hearts takımı ise 46 puan ile ligi 6.basamakta tamamlamıştı. Şampiyonluk grubunda 3 takımın gideceği Avrupa için onlarda mücadele verecekler. Fakat işleri pekte kolay olmayacaktır. Bu karşılaşmada kendi saha ve seyirci desteğini de arkasına alacak olan Rangers’ın galibiyete uzanacağı yönündeyim. Oran yükseltmek isteyenler için handikaplı ev sahibi tercihi de değerlendirilebilir.

544 AZ Alkmaar – Feyenoord = 2,5 üstü    1,40
Hollanda da KNVB Kupası Final karşılaşması oynanacak. Alkmaar ile Feyenoord De Kuip stadında karşı karşıya geliyor. Alkmaar takımı ligde oldukça iyi bir sezon geride bıraktı. Gerçekten iyi oynuyorlar ve gol yollarında hiç zorlanmıyorlar. Futbol anlamında Hollanda’da en beğendiğim takım. Bu sezon ligin bitmesine 2 hafta kala 3.sırayı garantilediler. Ancak maalesef ki şampiyon olamadılar. Feyenoord takımı ise 4.sırada bitirmeyi garantiledi. Fakat playy-playy turu oynayacak. Gerçi final oynadıklarından ötürü onun bir anlamı kalmıyor. Her neyse seyir zevki yüksek bol gollü bir karşılaşma bekliyorum. Alternatif olarak oran yükseltmek sistem kuponlarına koyma adına direkt Alkmaar galibiyeti veya 3,5 gol üstü seçeneği de düşünülebilir.

0 Yorum "22 Nisan 2018 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate