27 Nisan 2018 iddaa tahminleri


104 Levante – Sevilla = Var    1,40
La Liga’da 17.sırada bulunan Levante takımı evinde 7.sıradaki rakibi Sevilla’yı konuk ediyor. Ev sahibi Levante takımı küme düşme hattının bir basamak üzerinde bulunuyor. Ancak arada 9 puan fark var. Ligin bitmesine de 4 hafta gibi bir süre bulunuyor. Yine de kalan karşılaşmaları incelediğimizde Deportivo’nun fikstürünü Levante’ye göre daha zor görüyorum. Çok büyük bir mucize gerekiyor ki Deportivo ligde kalsın. Her neyse mantıken bunun olmadığını düşünüyorum. Sevilla cephesine geçecek olursak: Şampiyonlar Ligi sebebiyle takımda bir sendeleme söz konusu. Ligde oynadıkları son 6 karşılaşmada da kazanamadılar. Ancak artık kazanmaları gerekiyor. Geçtiğimiz hafta da kral kupasındaki aldıkları farklı yenilgiyi bir nebze olsun unutturmak isteyeceklerdir. İki tarafa da genel anlamda baktığımda son karşılaşmalarda pozisyon anlamında zengin duruyorlar. Ayrıca şunu da eklemek isterim ki; Sevilla takımının ligi kaçıncı bitirirse bitirsin Kral kupasında final oynadığı için Avrupa’ya gidecek. O yüzden bu karşılaşmada taraf bahsinden ziyade karşılıklı gol olur yönündeyim.

175 Arminia Bielefeld – Kaiserslautern = 1     1,50
Almanya 2.Bundesliga’da playy-offlara kalma mücadelesi veren Bielefeld evinde hemen hemen ligden düşmesi kesinleşen Kaiserslautern’i ağırlıyor. Ev sahibi ekip son maçta Brauschweig deplasmanından 1 puan ile döndüler. Rakiplerine göre gayet iyi oynadılar. Ama şans yanlarında olmadığından kazanamadılar. Kalan fikstürde 3’te 3 yapmaları halinde şanslarının olduğu inancındayım. Kaiserslautern takımı ise son 2 maçta aldığı mağlubiyetlerle bana göre lige havlu attılar. Yani artık şansları kalmadığını düşünüyorum. Bu karşılaşmada saha ve seyirci desteğini de arkasına alacak olan Arminia Bielefeld’in zorlansa da kazanacağına inanıyorum. Kazanıp rakiplerinin puan kaybetmelerini beklerler.

202 Genk – Club Brugge = 2,5 Üstü     1,50
Belçika Ligi şampiyonluk grubunda Genk sahasında Club Brugge’yi ağırlıyor. Ev sahibi Genk takımı gruba oldukça iyi başladı. Son maçta yine sahasında Anderlecht’yi 2-1 ile geçmeyi başardı. Tabii ki rakip bu sefer biraz daha dişli. Evet Club Brugge’den bahsediyorum. Club Brugge takımı ise beklenenin altında başladı gruba. Sezon başında, ortasında ve sonunda çok sansasyonel bir performans ortaya koymalarına rağmen, bu grupta oldukça zorlanıyorlar. Son müsabakada ise konuk ettikleri Standard Liege ile 4-4 berabere kaldılar. Durumlar daha fazla karışmaması adına biran önce toparlanmaları gerekiyor. İki ekibinde kazanma adına elinden geleni yapacağı karşılaşmada 2,5 gol barajının aşılacağını düşünüyorum.

0 Yorum "27 Nisan 2018 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate