21 Nisan 2018 iddaa tahminleri

116 Alanyaspor – Galatasaray = 2     1,40
Spor Toto Süper Ligde 14.sırada bulunan Alanyaspor evinde lider Galatasaray’ı konuk edecek. Ev sahibi Alanya takımının 32 puanı bulunuyor. Alınacak diğer sonuçlara göre bu karşılaşmayı kaybetmesi halinde küme hattına girmiyor. Çünkü önemli bir avantajları var. Bu  da ikili averaj. Osmanlıspor ve Antalya hariç altında ve üstünde bulunan takımlara karşı ikili averajda üstünler. Tabii daha ligin bitmesine var. Ancak yine de önemli bir bilgi olarak eklemek istedim. Alanya takımı geçtiğimiz hafta Yeni Malatya deplasmanından son dakikalarda buldukları gol ile altın değerinde 1 puan ile dönmüşlerdi. Genel olarak incelediğimde Alanya takımının büyük maçlarda sahasında etkili olamadıklarını görüyorum. Galatasaray takımı ise hafta arasında büyük rotasyona gittiği Akhisar karşısında 2-0 mağlup olarak Türkiye kupasına veda etti. Yani rakibi küçümsediler ve rakip de cezayı kesti. Sonuç olarak şampiyonluk adına çıkacakları bu karşılaşmada Fatih Terim’in gerekli tedbirleri alıp zorlansa da takımı galibiyete götüreceğini düşünüyorum. Ayrıca günün kalesidir. Galatasaray’dan bir sürpriz beklentim yok. Oran fena değil.

117 Manchester United – Tottenham = 1-0 (ç)      1,45
İngiltere FA Kupası Yarı Final mücadelesinde Manchester United ile Tottenham takımı Wembley stadyumunda karşı karşıya geliyor. İki ekip adına da kritik bir müsabaka olacağını düşünmekteyim. Çünkü başka kupa kalmadı. Kazanan finale adını yazdıracak. Manchester cephesini incelediğimde son karşılaşmada Bournemouth deplasmanından önemli bir 3 puan aldılar. Bu da takımın ligdeki 2.sıra hedefini sağlamlaştırmış oldu. Bir zor maçları kaldı. Onu da kendi sahalarında Arsenal’a karşı oynayacaklar. Tottenham takımı ise bu sezon oldukça iyi bir çıkış yakaladı. Son 2 karşılaşma da biraz sendeleme yaşandı. Brighton deplasmanında önemli 2 puan bıraktıklarını düşünmekteyim. Genel olarak mücadele gücünün yüksek tutulacağı bir karşılaşma izleyeceğimizi düşünüyorum. Ayrıca Morinho faktörü bu tip maçlarda öne çıkar. Yani bu tip maçları seven bir teknik adam olduğunu düşünüyorum. İki ekipte de önemli sayılacak eksik yok. Ben Manchester United’ın bu karşılaşmada en kötü ihtimal ile yenilmeyeceğine inanıyorum. Oran cazip duruyor.

397 Genk – Anderlecht = 0-2 (ç)    1,48
Belçika şampiyonluk grubu mücadelesinde Genk evinde Anderlecht’i ağırlıyor. Ev sahibi ekip grupta 5.basamakta bulunuyor. Son 2 karşılaşmasında sırasıyla Charleroi ve Gent deplasmanlarından birer puan ile döndüler. Ancak şuan ki rakipleri biraz daha dişli. Evet Anderlecht’den bahsediyorum. Anderlecht takımı genel itibari ile ligde inişli çıkışlı bir grafik sergilemişti. Artık tamamen gözler buraya şampiyonluk grubuna çevrilmiş durumda. En kötü ihtimal ile 2.bitirip şampiyonlar ligine katılmak istiyorlar. Takımda ekonomik yönden bir kriz olduğunu düşünüyorum. Yani tek çıkar yol şampiyonlar ligine eleme dahi olsa girebilmek. Defanstan Spajic dışında takımda eksik bulunmuyor. Sonuç olarak bu karşılaşmada Anderlecht takımının kaybetmeyeceğine inanıyorum. En kötü ihtimal ile 1 puan alacaklardır. Tercihim 0-2 çifte şanstan yana olacak.

0 Yorum "21 Nisan 2018 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate